Doğal Saç Bakım Kürleri beyaz saçlar için önerebilecekleriniz...

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

selvboylum

♥♥♥ Bu Dünyadaki Tek Servetim AİLEMM♥♥♥
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
1.528
643
198
merhabalar... saçlarım 19 yaşında beyazladı ve ben bu saçlara sürekli boya yapmaktan bıktım...bana önerebileciğiniz maske veya kullanıp da memnun kaldıklarınızı buraya yazmanızı ve bana yardımcı olmanızı istiyorum...lütfen yardımm....

Canım beyazlamış saçlara kesin bir çözüm yok ne yazıkki:(
Benim de bu yaşta karış karış beyazlarım var.
Suna dumankaya'nın bir kürü var ama işe yarar mı bilnem. Bi araştır istersen internette canım. Yeşil ceviz kabukları ile yapılıyordu sanırsam..
Bilen varsa yazarsa ben de sevinirim:)

Canım beyazlamış saçlara kesin bir çözüm yok ne yazıkki:(
Benim de bu yaşta karış karış beyazlarım var.
Suna dumankaya'nın bir kürü var ama işe yarar mı bilnem. Bi araştır istersen internette canım. Yeşil ceviz kabukları ile yapılıyordu sanırsam..
Bilen varsa yazarsa ben de sevinirim:KK66:
burada birini gördüğüme çok sevindim:KK36::KK36::KK36:benim de sadece diplerim beyaz...o yüzden boya yapınca önce dipler aktığı için hemen beyazlar görünüyor...sürekli boya yapmam lazım ama ben artık sıkıldım...inşallah dediğin gibi bilen birisi çıkar canım:oops::oops::oops:

buğday çimi suyuyla yapılan detoks iki ay içerisinde beyaz saçları normal rengine döndürüyormuş. araştırmanızı tavsiye ederim

merhabalar... saçlarım 19 yaşında beyazladı ve ben bu saçlara sürekli boya yapmaktan bıktım...bana önerebileciğiniz maske veya kullanıp da memnun kaldıklarınızı buraya yazmanızı ve bana yardımcı olmanızı istiyorum...lütfen yardımm....
çörek otunu çok yemeyi tavsiye ediyorlar ama sanmıyorum etkili olsun..ırsi olsa gerek..birde hayat..çabuk ağartıyor saçları..

Bunu ben de merak ediyorum. Yıllardır saçımı boyamaktan kafamda saç kalmayacak neredeyse. Az olsa boyamam ama 20 yaşımda saçımın yarısından çoğu beyaz :(

Beyaz saçlar için geçenlerde duyduğum bir çözüm var, bilemiyorum yapar mısın ama noshampoo diye bir akım başlamış. Saçları önce evde bulunan karbonat ve sirkeyle yıkayıp (şampuan ve saç kremi yerine) daha sonra sadece suyla temizlemeye alıştırıyorlarmış. Bu sayede saçın renk pigmenti geri dönebiliyormuş. Bu no shampoo olayını biraz araştır istersen canım.

Beyaz saçlar için geçenlerde duyduğum bir çözüm var, bilemiyorum yapar mısın ama noshampoo diye bir akım başlamış. Saçları önce evde bulunan karbonat ve sirkeyle yıkayıp (şampuan ve saç kremi yerine) daha sonra sadece suyla temizlemeye alıştırıyorlarmış. Bu sayede saçın renk pigmenti geri dönebiliyormuş. Bu no shampoo olayını biraz araştır istersen canım.
Arastiririm ben canim sagol ...ama sanirim simdi uygulayamam:)boyle bilgiler cogaldikca herkes fikir edinmis oluyor..

cnm bnm de dipler beyaz bende bi kitapta okumuştum çörek otu yagı saç ağarmasını engelliyormuş. bende iki haftadır deniyorum ağarmasını engellemesede saça faydalı zaten :) en az 5-6 ay kullanmak gerekmiş kullanalım bakalım:D

Back
X