- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
- Konu Sahibi selvboylum
-
burada birini gördüğüme çok sevindimCanım beyazlamış saçlara kesin bir çözüm yok ne yazıkki
Benim de bu yaşta karış karış beyazlarım var.
Suna dumankaya'nın bir kürü var ama işe yarar mı bilnem. Bi araştır istersen internette canım. Yeşil ceviz kabukları ile yapılıyordu sanırsam..
Bilen varsa yazarsa ben de sevinirim
çok teşekkür ederim cevap içinbuğday çimi suyuyla yapılan detoks iki ay içerisinde beyaz saçları normal rengine döndürüyormuş. araştırmanızı tavsiye ederim
çörek otunu çok yemeyi tavsiye ediyorlar ama sanmıyorum etkili olsun..ırsi olsa gerek..birde hayat..çabuk ağartıyor saçları..merhabalar... saçlarım 19 yaşında beyazladı ve ben bu saçlara sürekli boya yapmaktan bıktım...bana önerebileciğiniz maske veya kullanıp da memnun kaldıklarınızı buraya yazmanızı ve bana yardımcı olmanızı istiyorum...lütfen yardımm....
çok doğru valla:) hayat sağolsun:) cevap için teşekkür ederimçörek otunu çok yemeyi tavsiye ediyorlar ama sanmıyorum etkili olsun..ırsi olsa gerek..birde hayat..çabuk ağartıyor saçları..
Arastiririm ben canim sagol ...ama sanirim simdi uygulayamam:)boyle bilgiler cogaldikca herkes fikir edinmis oluyor..Beyaz saçlar için geçenlerde duyduğum bir çözüm var, bilemiyorum yapar mısın ama noshampoo diye bir akım başlamış. Saçları önce evde bulunan karbonat ve sirkeyle yıkayıp (şampuan ve saç kremi yerine) daha sonra sadece suyla temizlemeye alıştırıyorlarmış. Bu sayede saçın renk pigmenti geri dönebiliyormuş. Bu no shampoo olayını biraz araştır istersen canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?