Kendisi ayrılırken bana çok hakaret ettiği için ve varlıklarını düşünen bir aile olduğu için çekişmeli dava açmamdan, tazminat istememden korkup bana dön dediğini düşünüyorum, yoksa dön dediği kadın dönünce yok istemiyorum demesi oldukça değişik bir durum değil mi sizce de?Sizin dava açmanızı bekliyor olabilir. Eşinizin varlıklı bir aileden olmasınım konu ile alakasını da anlamadım.
İlk defa duyduğunuz şey dön demesi ve geri istememesi değil mi? İşte ben de burada çok kitlendim.İlk defa böyle bir şey duyuyorum davayı sen aç ve hiç uğraşma boşuna
Size bu kadar hakaret edip ayrılan bir adama neden döndünüz bence sorun bu kendinize hiç mi saygınız yok?Kendisi ayrılırken bana çok hakaret ettiği için ve varlıklarını düşünen bir aile olduğu için çekişmeli dava açmamdan, tazminat istememden korkup bana dön dediğini düşünüyorum, yoksa dön dediği kadın dönünce yok istemiyorum demesi oldukça değişik bir durum değil mi sizce de?
Ailesi beni hiç aramadı. Şöyle ki ailesi ona da karışan insanlar değil bir kere arayıp sormazlar oğullarını. Sadece iş düşünürler. Denemedi ki, kesitirip attı. 15141 tane avukatları varken benden mi bekliyor davayı sizce peki?Sevmemiş. İstemiyor galiba sizi. Ailesinin zoruyla tekrar denemek istemiş , yapamamış. Biraz can yakıcı oldu ama böyle geldi bana.
Bunun konuyla alakası nedir?Eşim çok varlıklı bir aileden geliyor.
Hiç bir mülkü yok, 10 yıldır evli olan ablasının bile üzerine tek bir maş varlıkları yok her duruma karşı şirket üzerine yapıyorlar, çok hazırlıklılar.nikahtan sonra aldığı bir mülk vs varsa yarısına ortak olabileceğini öğrenmiş olabilir.
Ailesinin mal varlığının sizin boşanma davanızla alakası yok. Babası isterse karun kadar zengin olsun adamın üzerinde birşey yoksa özellikle evlilikten sonra edinilen bir mal yoksa siz bunda hak sahibi olamazsınız. Tazminat ve nafaka maaşına bakarak verilir. Bu kadar kurnaz olan bir adamın üzerinde mal olduğunu, maaşının yüksek olduğunu sanmam. Kendisini asgari ücretli bile göstermiş olabilir. Söylediği gibi gerçekten yeni hayatınıza alışamadınız mı?Kendisi ayrılırken bana çok hakaret ettiği için ve varlıklarını düşünen bir aile olduğu için çekişmeli dava açmamdan, tazminat istememden korkup bana dön dediğini düşünüyorum, yoksa dön dediği kadın dönünce yok istemiyorum demesi oldukça değişik bir durum değil mi sizce de?
Bilemedim ki. Niye ayrilmistiniz peki.Ailesi beni hiç aramadı. Şöyle ki ailesi ona da karışan insanlar değil bir kere arayıp sormazlar oğullarını. Sadece iş düşünürler. Denemedi ki, kesitirip attı. 15141 tane avukatları varken benden mi bekliyor davayı sizce peki?
Kesinlikle doğru. Benden önce de sigortasını asgariden yatırıyorlarmış gördüm. Eşim olacak kişi son görüşmemizde kendi üzerine bir şey olmadığını bana defalarca söyledi. Zaten bunda gözüm olmadığını kendisini parası hariç sevmiş olduğumu nasıl göz ardı edebileceğini sordum fakat o durumu baya farklı anlamış durumda. Anlaşmaşı boşanmayı da kabul edip her şeyimi geri istememe rağmen göndermedi, boşanmak için bir hamle de yapmıyor.Ailesinin mal varlığının sizin boşanma davanızla alakası yok. Babası isterse karun kadar zengin olsun adamın üzerinde birşey yoksa özellikle evlilikten sonra edinilen bir mal yoksa siz bunda hak sahibi olamazsınız. Tazminat ve nafaka maaşına bakarak verilir. Bu kadar kurnaz olan bir adamın üzerinde mal olduğunu, maaşının yüksek olduğunu sanmam. Kendisini asgari ücretli bile göstermiş olabilir. Söylediği gibi gerçekten yeni hayatınıza alışamadınız mı?
Bilirsiniz ki sinir anlarında iki taraf da hakaret eder tek taraflı değildi fakat onunki daha ağırdı. Sevmiyorum, istemiyorum gibi. Gelmem için ısrarlı olunca eve değil dışarıda görüşmeye gittim fakat tavrı ve fikirleri çok olumsuzdu.Size bu kadar hakaret edip ayrılan bir adama neden döndünüz bence sorun bu kendinize hiç mi saygınız yok?
Daha çiçeği burnunda bi çift ilk tartışmada hakaret ediyorsa o iş olmaz. Zaten evlilik sinir anında bile hakareti kaldırmaz. Tecrübe ile sabit.Bilirsiniz ki sinir anlarında iki taraf da hakaret eder tek taraflı değildi fakat onunki daha ağırdı. Sevmiyorum, istemiyorum gibi. Gelmem için ısrarlı olunca eve değil dışarıda görüşmeye gittim fakat tavrı ve fikirleri çok olumsuzdu.
Kendisiyle para için evlendiğini düşünüyor gibi geldi. Bunu düşündürecek bir hareketin oldu mu acaba? Ya da yanlış mı anladı? Bence son bir kez düzgünce konuşun, boşanma davasını kimin açacağına karar verin. Bana göre sana hakaret eden, seni değersiz görüp aşağılayan insanla evliliği sürdürmemelisin. Canım cicim aylarında bunu yapan ileride neler yapar kim bilir. Dava açmak istiyorsan aç davayı gitsin, süründürmek istiyorsan anlaşmalıya yanaşma.Kesinlikle doğru. Benden önce de sigortasını asgariden yatırıyorlarmış gördüm. Eşim olacak kişi son görüşmemizde kendi üzerine bir şey olmadığını bana defalarca söyledi. Zaten bunda gözüm olmadığını kendisini parası hariç sevmiş olduğumu nasıl göz ardı edebileceğini sordum fakat o durumu baya farklı anlamış durumda. Anlaşmaşı boşanmayı da kabul edip her şeyimi geri istememe rağmen göndermedi, boşanmak için bir hamle de yapmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?