Beyin yikama ve yönlendirme..

alemsin ya

bende kk bağımlısı oldum.yöneticiler açıklasınlar ne var bu site de kopamıyoruzzzzzz

şebnem ferahın bol bipli bir şarkısı var onuda hatırlatmak isterim.

hani

içine girdiğin.............................................. yeni bir dünyamı sandın gibi bir şeydi..

eskıden ayıp sayılan şeyler şimdi çok normalleşti durup duruken olduğu sanmıyorum
alışveriş canavarı olduk ''kadınlar ayakkabıyı çok severmiş'' eski kadınlar kadın değildi herhalde yazlık kışlık bıle lüks gelirdi kimine şimdi markete gıderken bıle 2 çift ayakkabımız var yanı bunlar kendılığınden olmadı dıye düşünüyorum çokmu zengınleştık hiç sanmıyrum tabı bu konuya dalınca insan ıster ıstemez paranoyaklaşıyor ama mjlar gözle rahatça görelim dıyeyapılmıyor zaten amaç giizliden öylesı daha etkili beyın bu şekilde olan 3 msja karşı gelemezmiş ölüm cinsellik ve dehşet zaten en çokta bunlar ılgımızı çekiyor

iyi de pek çok ünlü bu tarz gruplara tarikatlara üye zaten yurtdışında
tarikatların ünlüleri kendi amaçları için kullandıkları biliniyo

zaten hava kapalı, yağmurlu..
bide burayı okudum iyice içim karardı..
hayattan soğudum resmen

Benim küçüklüğümde de masonluk simgeleri falan vardı, orak çekiç doların üstünde göz işaretine varana kadar bir çok işaret simge masonluğa ait öğelerdi. Ben bir ara her ambalaj da, her firma logosunda bu simgeleri ararken bulurdum kendimi...

Şimdi de illuminati muhabbetidir gidiyor...

Subliminal mesajlar reklamlarım geçişlerinde bizim hiç farketmediğimiz saliselik geçişlerde görüntü olarak veriliyormuş. Gözümüz ile anlamıyormuşuz ama beyin dalgalarımız farkediyormuş bilinç altına işliyormuş...

Bir kaç yıl evvel Cartoon network kanalını iptal ettim. Sürekli şeytana benzeyen dev yaratıklar var her çizgi filminde... Pepe ve Keloğlanda da subliminal mesaj olduğu söyleniyor...

evet orda yaratıktan başka birşey yok nerdeyse
şiddet içeriyo çok fazla

sex msjı bilinçaltımıza işleniyor da ne oluyor diyenlere cevap veren olmamış, bildiğim kadarıyla iki önemli güdüden biri olan cinsellikle o cismi alma, onu sevme, ona bağlanma gibi duygular oluşuyor... illümünatiyle bağlantısını bilmiyorum fakat subliminal msj olarak sex yazısı ve objelerinin amacı ürün alımını arttırmak.

Pepe de ki sübliminal mesaj diye iddia edilen şeyler çok komik ama :)

ben pepee de olduguna inanmiyorum ki kizima izlettigim tek çizgifilm o da
Yoktur zaten ya :)
Pepee 5 duyu organını öğreniyor bölümünde. Duyu organlarını anlatırken sesler çıkarmışlar. Örneğin burun için kuvvetlice içinize nefes çektiğinizde ses çıkar ya onun gibi.
Dili anlatırken de bir takım sesler çıkartmışlar (Ki o sesler Kıraç'ın eşine aittir) Beyni bozuk para büyüklüğünde ki üç beş kişide yok cinsel ilişki esnasında çıkan sesler falan filan diyerek olayı abartmış :)
Bir de ninenin başörtüsünden rahatsız olanlar var. Dini unsurları empoze etmeye çalışıyorlar diyerekten :)
Onun dışında gayet masum bence:)

GÜNAYDIN dün aksam ıs cıkısı atiye ve gokcenın sarkılarını dınleıdm sasırdım acıkcası ters cevrılmıs ve cok zor anlasılan sozler bunlar
korkutucuydu atıyede ozellıkle gozler seytan yazıları varmıs ben goremedım :S hatta atıye dıye baska bı kıza baktım cok etkılenmeyelım dıye vıdeounun tamamını analız etmemısler falan fılan
sarkılardan anlam cıkarmak ayrı
nesnelere etraftakı herseye bakmak ayrı
tersten cevırmek ayrı
valal gozlerımd oldu hatta dınlerken
bana cok abartı geldı yanı z ordan cıakrım yapmak gıbı
illuminati dedıklerını ıse hıc algılayamadım
ve sarkının duzunde boyle bı kelıme bulamadım :S

bugun konuya ılgı azalmıs:):) dun dolup tasıyordu burası:)

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="colspan: 3"]Ahmet Şerif İzgören - Eşikalti Büyücüleri ..

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eklentiler

• $images-1.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 365
  • $images.webp
    7 KB · Görüntüleme: 135
  • $madonna-subliminal3.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 291
  • $madonna-subliminal34-300x138.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 113
  • $stv-logosunda-subliminal-mesaj_288953.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 365
  • $subliminal+mesaj+penis+çizgi+film.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 1.139
  • $Ao9zUgXCEAIbow4.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 204
  • $sübliminal-mesaj_210791.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 109
  • $sübliminal-mesaj_204234.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 164
  • $sübliminal-mesaj_192350.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 146
  • $sübliminal-mesaj_185901.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 1.018
  • $dritos-fritos-mesaj.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 1.213
  • $oyumben_5.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 445
  • $oyumben_4.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 174
  • $oyumben_3.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 411
  • $891_gibley6_1.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 367
  • $891_K_REKLAMIbardaktaki_buzlarda_sex_1.webp
    21 KB · Görüntüleme: 364
  • $036.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 409
  • $035.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 389
  • $031-2.webp
    12 KB · Görüntüleme: 375
  • $011.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 145
  • $2013-02-12-09-39-41--1635303184.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 147
  • $034.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 181
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 631007 Eki Görüntüle 630998 Eki Görüntüle 631003 Eki Görüntüle 631004 Eki Görüntüle 631005 Eki Görüntüle 631007 Eki Görüntüle 630963 Eki Görüntüle 630999 Eki Görüntüle 631001 Eki Görüntüle 631002 Eki Görüntüle 630997 benim bulduklarimda bunlar yalniz bunlari sadece gorsel yolla degilses yoluylada yapiyorlarmis mesela rowentanin reklaminda silence force extreme deniliyor force extreme okunurken arada s e x harfleri birlesiyor ve for sex dream seklinde anlasilabiliyor force extreme .birde koska reklamindaki tahin pekmezin yararlarindan bahsederken onu da annene sor cumlesi subliminal mesajmis bunlarda internette okuduklarim boyle yorumlamislar banada mantikli geldi:26:

bu konu keşke buraya taşınmasaydı ya
doğru düzgün bakan yok ki buraya

o değil de bu illimunatinin simgesi hakikaten pek çok yerde var ya nette bi sürü video izledim dün tamam bazıları saçma resmen ordan burdan birşey yakalamaya çalışmışlar
ama harry potter ın kitabındaki şekillerin üstünde bile aynı simge vardı( o üçgene benzer şekille göz )
artık tesadüf gibi gelmiyo bana bunun bu kadar kullanılması
durup dururken niye herkes bu simgeyi kullansın ki
ben iyice etkilendim bu konudan

programı izleyince belli yaşın altındaki çocukların neden tv izlememesi gerektiğini çok daha iyi anladım.çocuklukta bilinç ve bilinçaltı çok daha açıktır,doğal olarak alınan mesaj,bilgi çok daha kılıcıdır..

Amaç zaten bilinç değil bilinç altı,zaten görüp fark etmemeniz gerekir. fark edilmesi amacı saptırır.. Cinsellik ve saldırganlık insan denen varlığın en temel dürtüsü olduğundan bunun üzerine gidiliyor yoksa kimseyi sapıklaştırmıyorlar,o dürtü zaten var ve kuvvetli.. yani temel dürtü oyun oynamak olsa ona yönelik olurdu ancak temel dürtü cinsellik ve bunun üzerinden yönlendirmek daha kolay..

kırmızı halı örneği çok iyi.. alışveriş merkezinde kırmızı halı olmasında amaç sizin cinselliğinizi canlandırmak değil,temel dürtünüzü kullanarak hormonların harekete geçmesi,adrenalin artışı ve çevreye bakınca da alışverişe yönlendirmek, teşvik etmektir. bir de bize gösterilen sadece ticari boyutu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…