ben ızlıyemıyorum suanda ne dıyorlar ?Atiye ve ozan dogulunun klibindede varmis gizli mesaj. O klip ve sarki bana cok sacma gelmisti zaten.
Çok gereksiz paranoyaya doğru gidildiğini düşünüyorum, bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim
Its a penis!... no.. wait.. its not. - YouTube
şekil çıkarmak istenirse her şeyden çıkar, videodakilerin hepsi ünlü çizgi film karakterleri ve çizimleri
Çok gereksiz paranoyaya doğru gidildiğini düşünüyorum, bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim
Its a penis!... no.. wait.. its not. - YouTube
şekil çıkarmak istenirse her şeyden çıkar, videodakilerin hepsi ünlü çizgi film karakterleri ve çizimleri
Google da gokce illuminati yazinca cikiyo hemen
Gökçe-Tuttu Fırlattı Kalbimi İlluminati - YouTube
ben ızlıyemıyorum suanda ne dıyorlar
cnm algıladıysan bıle sen farketmıyorsun amac o ztn bahsedılenlere gore farkettırılmedennn sımdı bızm cocuklrda ızlıyor onu gormuyorlar ama bılınc altı oresım beyne işlenıyor fln ole bişlerr ılerde duyuncada cok yadırganmıyor bazı seylerr en yalın halıyle bole anlatbıldm bocummm
cnm algıladıysan bıle sen farketmıyorsun amac o ztn bahsedılenlere gore farkettırılmedennn sımdı bızm cocuklrda ızlıyor onu gormuyorlar ama bılınc altı oresım beyne işlenıyor fln ole bişlerr ılerde duyuncada cok yadırganmıyor bazı seylerr en yalın halıyle bole anlatbıldm bocummm
ben tv bastada soyledıgım cok ızlemedıgımız ıcın klıp gene hıc ızlemedım ama mp3 atılı bu sarkı fakat dınelmıyorumAtiyenin elinde ve alninda goz cikiyo birde file donusuyo atiye onlar hep mesajmis. Hakkaten ne alaka file donusmek elinde alninda goz cikmasi degil mi? O klip ilk izledigimde cok alakasiz gelmisti. Ozan dogulu gibi bi esrarkesten baska ne beklenebilirki.
E tamam hdi beyne işlendi beyin duyunca yadırgamadı.
Sonuç?
Sapıklık mı oluyor noluyor?
Ben küçükken çok çizgifilm izlermişim.Noldu şimdi benim beynime.
Cinsi objelerle dolu bir beynim mi var şimdi benim.
Anlamıyorum.
Şimdi konunun amacı ne?
Ana fikri ne ?
Kavrayamadım ben...
Çizgifilmlerde ürünlerin paket resimlerinde kliplerde bilinçaltımıza seksle ilgili mesajlar mı verilyor.
E noluyor verilince.Beynimiz yıkanmış mı oluyor.
Sekse daha mı düşkün oluyoruz anlamadım...
Ben şahsen klipleri pür dikkat izlemem.
Krispinin resminde kalça resmi varmış.Çok şaşırdım.
Varsa var nolmuş ki..
Ben onu.kalçaya bile benzetemedim hatta.
Bu mesajı beynim alsa ne almasa ne..
Şimdi ben o krispideki iki yuvarlağı kalçaya benzettim diye beynim yıkanmış mı olacaktı.
Biri beni aydınatabilir mi
ısten cıkınca youtubedan takıp edeyım o program nasıldı sence tekrar ızlemeye degermı bu aksam tv ızlemeyı dusunmuyordum ama :S
Sonuç?
Anlamıyorum.
Sonuç?
Anlamıyorum.
ben tv bastada soyledıgım cok ızlemedıgımız ıcın klıp gene hıc ızlemedım ama mp3 atılı bu sarkı fakat dınelmıyorum
yanı hıc ızlmedım klıbı bakmam lazım
1957 den olduguna gore bıze bvurmus bu annem 61 dogumlu
öpüşmekte neymiş diyor
87 dogumluyum cınsellıge duskunum
kocam acısından olumlu olsa gerek
su aygırım senın daldıgın gıbı daldık konuyada sımdı ne noktadayız bılmıyorumöpüşşşşşşşşş
bırazdan ıs cıkısı telefondan ızlıcem su mesajlı vıdeoları
fıle donen atıyeyıde merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?