Beyin yikama ve yönlendirme..

ben burdayım
ama yazcak bısey bulamıyorum cunku cılgınlık gıbı gelmeye basladı bu

You tube da müzik endüstrisi deşifre videolarını izliyorum da gerçekten dolaplar döndüğü çok açık, Lady Gaga ve Rihanna nın patlaması, Eminem in düşüşü, bu şarkıcıların şarkı sözlerinde bazı röportajlarında ruhunu şeytana satmak dan bahsedilmesi, kliplerde reklamlarda sürekli subminal mesajlar verilmesi hiç biri tedadüf şeyler gelmiyor bana.

Özellikle çizgi filmlerdeki mesajlar iç acıtıcı, çocuklarımıza neler empoze ediliyor... Bazıları paranoya ama çoğu da kabak gibi ortada bir çizgi film sahnesinde sex yazısının ne işi var...

biliyorum sadece beni hedef almadığınızı genele konuştuğunuzu
bireysel olarak cevap verdim ben,facebook hesabım olmadığı için ordakilerin tavrını hiç bilmiyorum,
dediğiniz gibi abartıyor olabilirler,iyi niyetle mi yoksa art niyetle mi orası tartışılır.
zaten bireysel manada aşırıya kaçmadan dikkat ettiğimizde sorun olmaz.
bu arada probisi bilmiyordum hemen bakmam lazım

ilk araştırdığımda çok etkilenmiştim,
dün gene uğraşınca gene etkilendim

bi arkadaş resim yüklemiş,orada samanyolu tv logosundaki mesajı anlayamadım ben anlayan var mı :44:

bide,
nu konunun buraya taşınmasından bile şüphelenmedim değil

ışık yansımış gibi duran kısımda sanki pencere ışığı gibi yapılmış ancak haç işareti belirgin şekilde kalınlaştırılmış.. zaten photoshopta falan yapılan amblem-logolarda o kadar küçük yerde öyle bir yansıma olmaz,düz ışık olur. özellikle yapılmış yani

Bende anlamadım dikkatli bakınca pencere resmi gibi daha dikkatli bakınca haç işareti var iki tane sanki biri ters gibi duruyor. Fotoşop mu gerçek mi bilmiyorum. Rihanna Lady Gaga da bolca haç figürü kullanıyor. Güya satanik bir sembolmüş Hristiyanlığın içine sokulmuş. Sizin annenizi silahla öldürseler her gün boynunuza silah işareti takar mısınız falan diye okudum. İyice komplocu oldum çıktım

bu konu neden bir derdim var bölümünden kaldırıldı anlamadım
bu tarz şeylerin yapılıyor olması da hepimiz için bi dert değil mi sonuçta
subliminal mesajların çocuklarımız gençlerimiz üzerindeki etkilerinin büyük olduğu bilinen bi gerçek sonuçta

1.Dünya savaşından önce avrupa berbat ve sefil bir haldeydi. akdenizin dışında hammaddeye giden yolları ve amerikayı keşfederek bir çok zenginliklere kavuştular. gemiler dolusu altınları ülkelerine getirdiler zengin olmaya başladılar.
Ama insan olamadan zengin oldular bu yüzden gittkleri ülkelerdeki insanları vahşice katlettiler sömürgeleştirdiler. zengin oldukça daha çok sömürge daha çok kaynak istediler. çoğu ülke başta ingiltere, fransa, italya gibi ülkeler dünyaya açıldılar.
Büyük güç olma adına aralarında rekabet başladı.Ama önlerinde büyük pazarlara sahip osmanlı vardı önce onu ortadan kaldrmak gerekiyordu.1.dünya savaşı bu sebeple çıktı emellerine ulaştılar.
ama aralarında ki rekabet bitmedi. bu sefer 2. dünya savaşı başladı. kendi aralarında çok kayıplar verdiler.Sonra oturup bir düşündüler bu böyle olmaz.Peki ne yapmalı?Artık ülkelere gidip savaşıp bayrak dikmeyeceğiz.Peki ne yapacağız?
aralarına sızıp bayrak dikmeyip ülkelerini kendilerinin gbi gösterip bütün iç işlerini alttan alttan yöneteceğiz dediler ve anlaştılar.yahudi ve hıristiyan alemi öyle 3 yıllık 5 yıllık planlar yapmaz onlar yüzyıllık bin yıllık planlar yaparlar.
teknoloji ilerledikçe bu ana planlarına hizmet eden bir sürü icatlar çıkardılar.
çok iyi biliniyor ki insanın kimliğinn belirlendiği çok önemli yaş aralığı var bu dönem 2-5 arası ve ergenlik dönemi.
çocuklar küçük yaşta ne anlama geldiğini bilmeseler de gözleri ve bilinçleri alışıyor normalleşiyor. nitekim artık amaçsız zevk e düşkün bir nesil ortaya çıkıyor.Böylece karakteri belli bir amaca yönelmemiş basit yönetilebilir kolay elde edilebilir bir nesil elde etmiş oluyorlar.
avrupa yine açlığın eşiğinde.okuyoruz haberlerde. ve afrika kıtası el değmemiş topraklar, yeraltı zenginliği muhteşem. mevsimler değişiyor yaşanılacak yerler olma yolunda ilerliyor.Ve avrupa ne yapıyor siyahilere şirin görünmek adına amerikaya siyahi bir başkan getiriyorlar yüzyıllar öncesinden.
Ve şimdi papa görevinden istifa ediyor-Papa demek bütün hristiyan alemi demek- yerine siyahi bir papanın getirilebileceği konuşuluyor. ne oldu avrupaya. çok demokratik değil mi değişti avrupa filan böyle süsleyip süsleyip önümüze koyacaklar.
yahudi ve hristiyan aleminde hiçbirşey amaçsız öylesine bgünlük değil taa yüzyıllar sonrası için plan yapanlar bunlar.
biz ne yapacağız ki heryeri sarmışlar elimiz kolumuz bağlı benim yapmam neyi değiştirir demeyeceğiz. biz de yüzyıllar sonrasını düşüneceğiz. Burada kadınlar okadar önemli ki senin bilinçli uyanık amaçlı yetiştirdiğin evladın da evlat yetiştirecek onun evladı da.
Bu konu gerçekten çok güzel bir konu.
keşke herkes önem verip araştırıp evladını ona göre bilinçli yetiştirse.

Hepsine katılıyorum. özellikle detayı kırmızıyla belirginleştirmek istedim.. uluslararası ilişkilerde tesadüf yoktur,her şey planlıdır.
Tarihte bu planlara en çok zarar veren ve sekteye uğratan Atatürk'tür.

Artık fetihler yok, Haçlı seferleri yok, artık daha tehlikeli yöntemler kullanıyorlar, sömürmek istedikleri devletlerin içine nifak tohumları serpip iç savaşlar çıkarıyorlar. Güya halkı uyandırıyorlar(!) daha doğrusu kendi istedikleri doğrultuda uyutuyorlar. Bknz; Arap baharları, PKK örgütü, Kürt sorunu vs...

Tv ve iletişim araçları ile de toplumları kendi toplumları da dahil tamamen tüketen, sorgulamayan, koyun gibi güdülen birer robota dönüştürmeye başladılar...

Son düzenleme:
KK üyeleri lütfen çocuklarınızın analiz edebilme yeteneğini geliştirin.Bir olaya körükörüne inanmasını veya inanmamasını sağlamayın. sorun sordurun. Sence bu neden böyle olabilir. bu bunu neden demiştir. bunu söyleyen kimdir.
bunu söyleyen o ise o da böyle ise ve bunu demişse şununla birleştirince sonuç böyle görünüyor demeyi öğretin.
birşeyi yasaklarken bile hayr olmaz yapmayacaksın diye şartlamayın.
eğer yaparsan böyle olur böyle olursa şu şekilde sonuçlanır diyerek yasaklayın. çocuğunuz soru sorduğunda hemen cevaplamayın size sorduğu soruyu siz ona sorun ve yönlendirerek doğru cvbı bulmasını sağlayın.
Eğitin sürekli öğretin ama git ders çalış diye değil sosyal hayatına lazım olacak şeyleri de öğretin. araştırmalarını internetten yapmasına izin vermeyin lütfen biraz zaman ayırın ve okuyarak parçaları birleştirerk aradığını bulmasını sağlayın.
mutlaka dil öğretin küçük yaşta çok daha çabuk öğrenirler öğrenebildiği kdr dil öğretin.amaçsız okusun eli iş tutsun diye evlat yetiştirmeyin bir amacı bir ideali olsun toplum için dünyanın esenliği huzuru için evlat yetiştirin.

Bende Bir Derdim Var bölümünde konumu ariyorum?
Yazdigim mesajlardan buldum konumu.
Konum neden buraya tasinmis?
Acaba insanlarin en önemliside cocuklarimizin üzerinde oynanan oyunlar kaale alinmayacak kadar kücük bir dert mi?

şimdi gördüm
vay be...
stv kanalının son zamanlarda iyi niyeti kötüye kullandığını,cozuttuğunu görüyordum ama bu kadarınada pes doğrusu

kızlar 12. sayfaya kadar okdum, önerilen bir kaç videoyu da izledim nutkum tutuldu. biliyordum da bu kadar da detaylı değil...çok üzgünüm ayrıca çok ürktüm, geleceğimiz kimlerin elinde heba oluyor bu ne sapkınlıktır böyle yaa...

konu açıldığından beri araştırıp duruyorum, şok oldum hatta korktum resmen,hepside gözümüzün önünde yapıyorlar ama ruhumuz bile duymuyor, kendimizi özellikle çocuklarımızı nasıl koruyacağız bunlardan? Allah yardımcımız olsun

canim onune geçmemiz imkansiz amaçlari belli, çocuklarimizin ilerde tuketim canavari olmalari ve ahlaka aykiri davranislarda bulunmalari için yapiliyor bunlar...

bunun altinda illuminati var ki masonlar seytana tapiyor
esim bana kuranda yazilana gore seytanla iletisim kurmayi saglayan kitaplar oldugunu soylemisti ve bu kitaplarin su an illuminatinin elinde oldugunu ve seytanla ilestisimde olduklarini soylemisti..

siddet, cinsellik, illuminati simgelerinin heryerde olusu (benimsememiz için), çizgi filmlerde karakterlerin "seytan" kilikli bir golgenin onunde egilmesi vs.. hepsi bizim (ozellikle çocuklarimizin) dinden uzaklasip seytana uymamiz hatta tapmamiz için..

bizzat çocuguma pepee disinda (pepee hakkinda elde tutulacak birsey yok) hiçbir çizgifilm izletmiyorum..

disneyland kitaplari almiyorum..

tv dan uzak tutuyorum..

ve en onemlisi onlara karsi kizimin bilincinin altina biseyler yerlestirmeye çalisiyorum, ornegin kizima "en buyuk Allah BASKA BUYUK YOK" diyorum, anlamasa da beyni not aliyordur..

kitaplardaki resimlere bakinca kotu karakterler için "bu kaka" iyileri için "bu ciciiii" diye ogretiyorum (artik gotik barbiler çikti ve çogu kuçucuk kizl sarisin barbileri sevmiyor bile ne tesaduf ki bu barbiler amerikada çikti su an avrupaya yayiliyor)

kizim pantolonunu indirince "AYIP" diyorum ki hava sicak olunca kulotla geziyor ama maksat ayip'i ogrensin..

eger çocuklarimiza bazi seyleri asilamazsak, dinimizi anlatmazsak ve basi bos birakirsak iste o zaman istediklerini elde etmis olurlar...

modern hayat bir tuzak aslinda bazi konularda taviz versekte bazi konularda vermemek lazim..

kendim dindar bir insan degilim ama Allah derken içim titrer ve bir çizgi filmde arka plana bakinca bir camiye iseyen bir karakteri gorunce aglamamak için zor tuttum kendimi ve çocuguma bazi seyleri ogretmek benim gorevim...

Son düzenleme:
ben o vıdeo klıplerın tersten okunmasını cıkan anlamanları cok abartılı buldum ya
duz mantık yapıyorum
home eve yerlescez boyle bı cumlemı var
ıngılızce bılmeyen ılkokul cocuklarının kurdukları cumleler gıbı bır suru cumle var
banada cok abartı geldı
tamam etkılendım ama ınanılması guc geldı
bende dun aksam 20 dakıka adlı dızıyı ızlıyodum daha dogrusu ızlemeye calısıyodum
bende o rada duvarda asılı tabloda gozler gordumama oyle cekık gıbı veya ucgen ısaretın ıcınde degıl

dun oglum pepeyı ızledı 12.30da yattı o saate kadarda sadece oyuncaklkarıyla oynadı daha sonra kuzenım ogluma dısney junıor acmıs ama dıkkat ettım bakalım napıyor dıye wınnte the pooh ouynuyodu
oglum hıc dıkkatlı oturup bakmadı oyuncaklarıyla oynuyodu arada kafasını cevırıop* bakıyodu o kadar
ama bu atrz seylerden korumanın mumkun olabılecegını dusunmuyorum sublımınal ıle masonlar nasıl bır araya geldı bız suanda hangısınden daha cok korkuyoruz yad aterıdgınız ben daha cozemıyorum
pepedekı ıddaları gormedım face adresım yok

ben konuyu detaylıca araştırıp ürktüm. sonra olabilir böyle şeyler dedim geçiştirdim. sonra eşime bahsettim. konu hakkında hiç bilgisi yoktu. duyunca çok şaşırdı. şimdi o başladı araştırmaya. dün kitapçıda illuminati ile ilgili kitaplara bakıyordu. baktığı her yerde bir mesaj arıyor.... adamın psikolojisi bozuldu

Bende Bir Derdim Var bölümünde konumu ariyorum?
Yazdigim mesajlardan buldum konumu.
Konum neden buraya tasinmis?
Acaba insanlarin en önemliside cocuklarimizin üzerinde oynanan oyunlar kaale alinmayacak kadar kücük bir dert mi?

ben de önceki sayfada yazdım canım
illa ki dert olması için tacizde uğramak ya da eşimizden boşanmak mı gerekiyo anlamadım bu çok dar bi bakış açısı oluyo

acaba talepte bulunsan geri oraya taşınmaz mı ki
bu konu benim çok hoşuma gitti ve pek çok insan habersiz
buraya bakmak hiç aklıma gelmiyo bende yazdığım cevaplardan buluyorum konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…