Yanlış anlaşılmasın sizi alıntıladığım için direk sizin için söyledim gibi oldu ama genel olrarak söylüyorum ben.
Hani bazen facebookta görüyorum insanları. Diyorum ki bu kadar da paranoyak olamaz insan..
Bende dikkat ediyorum. Hani bi kişi bi kişidir almayayım ürünlerini diyorum.
Kola manyağı ben kola içmemek için insan üstü çaba sarf ediyorum resmen
Şuan çok göz önünde değil amaç zaten yapılanmayı dünyaya duyurmak bunun içinde ellerinden geleni yapıyolar..
--
Nutellada mesaj arayan arkadaş ben nutellada değil ama probiste buldum.
Üçgenlerin içinden çikolata fışkırıyo yuvarlak göz şeklinde
ilk araştırdığımda çok etkilenmiştim,
dün gene uğraşınca gene etkilendim
bi arkadaş resim yüklemiş,orada samanyolu tv logosundaki mesajı anlayamadım ben anlayan var mı :44:
bide,
nu konunun buraya taşınmasından bile şüphelenmedim değil
ilk araştırdığımda çok etkilenmiştim,
dün gene uğraşınca gene etkilendim
bi arkadaş resim yüklemiş,orada samanyolu tv logosundaki mesajı anlayamadım ben anlayan var mı :44:
bide,
nu konunun buraya taşınmasından bile şüphelenmedim değil
1.Dünya savaşından önce avrupa berbat ve sefil bir haldeydi. akdenizin dışında hammaddeye giden yolları ve amerikayı keşfederek bir çok zenginliklere kavuştular. gemiler dolusu altınları ülkelerine getirdiler zengin olmaya başladılar.
Ama insan olamadan zengin oldular bu yüzden gittkleri ülkelerdeki insanları vahşice katlettiler sömürgeleştirdiler. zengin oldukça daha çok sömürge daha çok kaynak istediler. çoğu ülke başta ingiltere, fransa, italya gibi ülkeler dünyaya açıldılar.
Büyük güç olma adına aralarında rekabet başladı.Ama önlerinde büyük pazarlara sahip osmanlı vardı önce onu ortadan kaldrmak gerekiyordu.1.dünya savaşı bu sebeple çıktı emellerine ulaştılar.
ama aralarında ki rekabet bitmedi. bu sefer 2. dünya savaşı başladı. kendi aralarında çok kayıplar verdiler.Sonra oturup bir düşündüler bu böyle olmaz.Peki ne yapmalı?Artık ülkelere gidip savaşıp bayrak dikmeyeceğiz.Peki ne yapacağız?
aralarına sızıp bayrak dikmeyip ülkelerini kendilerinin gbi gösterip bütün iç işlerini alttan alttan yöneteceğiz dediler ve anlaştılar.yahudi ve hıristiyan alemi öyle 3 yıllık 5 yıllık planlar yapmaz onlar yüzyıllık bin yıllık planlar yaparlar.
teknoloji ilerledikçe bu ana planlarına hizmet eden bir sürü icatlar çıkardılar.
çok iyi biliniyor ki insanın kimliğinn belirlendiği çok önemli yaş aralığı var bu dönem 2-5 arası ve ergenlik dönemi.
çocuklar küçük yaşta ne anlama geldiğini bilmeseler de gözleri ve bilinçleri alışıyor normalleşiyor. nitekim artık amaçsız zevk e düşkün bir nesil ortaya çıkıyor.Böylece karakteri belli bir amaca yönelmemiş basit yönetilebilir kolay elde edilebilir bir nesil elde etmiş oluyorlar.
avrupa yine açlığın eşiğinde.okuyoruz haberlerde. ve afrika kıtası el değmemiş topraklar, yeraltı zenginliği muhteşem. mevsimler değişiyor yaşanılacak yerler olma yolunda ilerliyor.Ve avrupa ne yapıyor siyahilere şirin görünmek adına amerikaya siyahi bir başkan getiriyorlar yüzyıllar öncesinden.
Ve şimdi papa görevinden istifa ediyor-Papa demek bütün hristiyan alemi demek- yerine siyahi bir papanın getirilebileceği konuşuluyor. ne oldu avrupaya. çok demokratik değil mi değişti avrupa filan böyle süsleyip süsleyip önümüze koyacaklar.
yahudi ve hristiyan aleminde hiçbirşey amaçsız öylesine bgünlük değil taa yüzyıllar sonrası için plan yapanlar bunlar.
biz ne yapacağız ki heryeri sarmışlar elimiz kolumuz bağlı benim yapmam neyi değiştirir demeyeceğiz. biz de yüzyıllar sonrasını düşüneceğiz. Burada kadınlar okadar önemli ki senin bilinçli uyanık amaçlı yetiştirdiğin evladın da evlat yetiştirecek onun evladı da.
Bu konu gerçekten çok güzel bir konu.
keşke herkes önem verip araştırıp evladını ona göre bilinçli yetiştirse.
ışık yansımış gibi duran kısımda sanki pencere ışığı gibi yapılmış ancak haç işareti belirgin şekilde kalınlaştırılmış.. zaten photoshopta falan yapılan amblem-logolarda o kadar küçük yerde öyle bir yansıma olmaz,düz ışık olur. özellikle yapılmış yani
Bende anlamadım dikkatli bakınca pencere resmi gibi daha dikkatli bakınca haç işareti var iki tane sanki biri ters gibi duruyor. Fotoşop mu gerçek mi bilmiyorum. Rihanna Lady Gaga da bolca haç figürü kullanıyor. Güya satanik bir sembolmüş Hristiyanlığın içine sokulmuş. Sizin annenizi silahla öldürseler her gün boynunuza silah işareti takar mısınız falan diye okudum. İyice komplocu oldum çıktım
Atiyenin Bu mudur klibinde de Gökçedeki gibi tersten okuyunca farklı kelimeler çıkıyormuş. Dinledm ben
konu açıldığından beri araştırıp duruyorum, şok oldum hatta korktum resmen,hepside gözümüzün önünde yapıyorlar ama ruhumuz bile duymuyor, kendimizi özellikle çocuklarımızı nasıl koruyacağız bunlardan? Allah yardımcımız olsun
Bende Bir Derdim Var bölümünde konumu ariyorum?
Yazdigim mesajlardan buldum konumu.
Konum neden buraya tasinmis?
Acaba insanlarin en önemliside cocuklarimizin üzerinde oynanan oyunlar kaale alinmayacak kadar kücük bir dert mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?