ben de önceki sayfada yazdım canım
illa ki dert olması için tacizde uğramak ya da eşimizden boşanmak mı gerekiyo anlamadım bu çok dar bi bakış açısı oluyo
acaba talepte bulunsan geri oraya taşınmaz mı ki
bu konu benim çok hoşuma gitti ve pek çok insan habersiz
buraya bakmak hiç aklıma gelmiyo bende yazdığım cevaplardan buluyorum konuyu
ben de önceki sayfada yazdım canım
illa ki dert olması için tacizde uğramak ya da eşimizden boşanmak mı gerekiyo anlamadım bu çok dar bi bakış açısı oluyo
acaba talepte bulunsan geri oraya taşınmaz mı ki
bu konu benim çok hoşuma gitti ve pek çok insan habersiz
buraya bakmak hiç aklıma gelmiyo bende yazdığım cevaplardan buluyorum konuyu
konu sahıbı talep etsın tasınır
basbaya bır derdım var konu baslıgı altında olması gerek
canim onune geçmemiz imkansiz amaçlari belli, çocuklarimizin ilerde tuketim canavari olmalari ve ahlaka aykiri davranislarda bulunmalari için yapiliyor bunlar...
bunun altinda illuminati var ki masonlar seytana tapiyor
esim bana kuranda yazilana gore seytanla iletisim kurmayi saglayan kitaplar oldugunu soylemisti ve bu kitaplarin su an illuminatinin elinde oldugunu ve seytanla ilestisimde olduklarini soylemisti..
siddet, cinsellik, illuminati simgelerinin heryerde olusu (benimsememiz için), çizgi filmlerde karakterlerin "seytan" kilikli bir golgenin onunde egilmesi vs.. hepsi bizim (ozellikle çocuklarimizin) dinden uzaklasip seytana uymamiz hatta tapmamiz için..
bizzat çocuguma pepee disinda (pepee hakkinda elde tutulacak birsey yok) hiçbir çizgifilm izletmiyorum..
disneyland kitaplari almiyorum..
tv dan uzak tutuyorum..
ve en onemlisi onlara karsi kizimin bilincinin altina biseyler yerlestirmeye çalisiyorum, ornegin kizima "en buyuk Allah BASKA BUYUK YOK" diyorum, anlamasa da beyni not aliyordur..
kitaplardaki resimlere bakinca kotu karakterler için "bu kaka" iyileri için "bu ciciiii" diye ogretiyorum (artik gotik barbiler çikti ve çogu kuçucuk kizl sarisin barbileri sevmiyor bile ne tesaduf ki bu barbiler amerikada çikti su an avrupaya yayiliyor)
kizim pantolonunu indirince "AYIP" diyorum ki hava sicak olunca kulotla geziyor ama maksat ayip'i ogrensin..
eger çocuklarimiza bazi seyleri asilamazsak, dinimizi anlatmazsak ve basi bos birakirsak iste o zaman istediklerini elde etmis olurlar...
modern hayat bir tuzak aslinda bazi konularda taviz versekte bazi konularda vermemek lazim..
kendim dindar bir insan degilim ama Allah derken içim titrer ve bir çizgi filmde arka plana bakinca bir camiye iseyen bir karakteri gorunce aglamamak için zor tuttum kendimi ve çocuguma bazi seyleri ogretmek benim gorevim...
Kazen Beye mesaj yazdim.
Bakalim insallah en azindan tasinma nedenini ögrenebilirim.
Gercekten anlayamadim ben bunu.
Nedenini.
Merhaba
Sayın Weiss bildirdi bende gerekli yerlere durumu yazdım.
Konuya cevap yazan arkadaslardan bir istirhamim olacak.
Konuya cevap yazarken, site yetkililerini herhangi bir sorunla karsi karsiya getirmemek icin taninmis göz önünde ki kisilerin isimlerini yazmamamiz yerinde olur.
En azindan üstü kapali olarak yazalim.
Burasi cokca ziyaretcisi olan bir platform.
Tesekkürler.
bencede kizlar, bu konu "bir derdim var'da iyiydi hatta insanligin bi derdi var !
belki onune geçmemiz imkansiz ama en azindan bilgimiz olursa bizde çocuklarimiza degerlerimizi, kulturumuzu, orf adetlerimizi, dinimizi anlatir, biraz buyuduklerinde gozlerini açariz, onlar da bir çok seyin "modern" veya "trend" oldugunu degilde bir oyun oldugunu anlar ve etkilenmezler kendilerine kaptirmazlar, ozenmezler..
ben sex and the city izleyince guluyorum egleniyorum ama insanlarin ahlakini bozma amaçli oldugunu biliyorum o yuzden etkilenmiyorum ama bilmeyen kisiler (genç kizlar) boyle 3 film izleyince bu tarz seyleri siradan gibi gormeye basliyo ve kendi de daha kolay yapiyor bazi seyleri...
A. I. unlu sahis dan da bahsetmesem olmaz, kendisi resmen ve açik bir sekilde onlara hizmet etmekte, gorevi halki uyutmak, beyinleri uyusturmak... bu konular gibi konulara yonelmemizi engellemek.. birde hiç çekinmeden yapiyor bunu ki oyle açik ve net bir sekilde illuminati simgeli t-shirtler giyiyor..
Site sadece bir derdim var bölümünden oluşmamaktadır ve konunuz en uygun bölüme taşınmıştır.
Hergün bir derdim var bölümüne en çok okunan bölüm diye birçok konu açılmakta ve bu konular olması gereken bölümlere taşınmaktadır, ki olması gerekende budur çünkü site bir bütündür ve her bölüme sizler tarafından gereken önem verilmelidir.
Lütfen sitemizin her bölümüne değer verin ve konularınızı olması gereken bölümlere açın, emin olun siz buna dikkat ederseniz zaten herkes bilgi içerikli konuları bulup okuyacaktır, ki konunuz yeni olmasına rağmen 28 sayfaya ulaşmış bile, sizce önemli olan sayfaların çoğalması değil, bilgiyle dolu yorumların olması değil mi?
Herneyse konunun tasinmayacagindan eminim. Cünkü kavramlar karistiriliyor.
Merak eden, bilgilenmek isteyen, bu konuda cocugunu engelleyemeyip sikinti yasayan arkadaslar buradan bulup okusun artik.
Sizin de altını çizdiğiniz gibi konunun yeri Çocuk Gelişimi başlığıdır. İlgili kategoriye taşınmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?