Beyin yikama ve yönlendirme..

Kazen Beye mesaj yazdim.
Bakalim insallah en azindan tasinma nedenini ögrenebilirim.
Gercekten anlayamadim ben bunu.
Nedenini.

konu sahıbı talep etsın tasınır
basbaya bır derdım var konu baslıgı altında olması gerek

bu konu şuan herkesi ilgilendiren ortak bir dert,kişisel bazda değil.
o yüzden bdv de sabit konulara konması gerekir.
insanlar sadece birbirlerinin özel hayatıyla değil,hepimizi ilgilendiren bu meseleyide bilip,bilinçlenmeliler.
o kadar saçma sapan konu varken bu konun böyle kuytu köşeye atılması çok büyük haksızlık hepimize.

canım bu yazdıklarının hepsine katılıyorum ve elimden geldiğince Allah inancını, Allahın her şeyden büyük olduğunu, bizi çok sevdiğini, şeytanın çok kötü olduğunu, ayıbı, doğruyu, yanlışı vb anlatmaya, öğretmeye çalışıyorum, bilgisayar ve tv yi kısıtladım ama yeterlimi? bilemiyorum...

amaçları belli tabiki, yozlaşmış, dinsiz, şehvet düşkünü, düşünemeyen, istedikleri gibi yönetip, yönlendirecekleri insanları yetiştirmek... sonrada asıl amaçları doğrultusunda kullanmak... öylede sinsice yapıyorlarki, beynimizi resmen istila etmişler.. ve en kötüsüde kimse çıkıpta bunlaraı yalanlamıyor yani mesela bu ünlüler varya tarkan, acun,atiye vb. niye çıkıpta hiç yalanlamıyorlar?? bir şey demediklerine göre demekki doğru tüm bunlar...
yapacağımız; çocuklarımızı ahlaklı ve Allah inancıyla yetiştirip, dua etmek, başkada bişey yok yani..

evet bende konunun yanlış yerde olduğunu düşünüyorum, bir ara kaybettim konu kapandı sandım sonra kendi cevaplarımdan buldum bir derdim vara taşınırsa daha çok kişinin bilgileneceğini düşünüyorum

Kazen Beye mesaj yazdim.
Bakalim insallah en azindan tasinma nedenini ögrenebilirim.
Gercekten anlayamadim ben bunu.
Nedenini.

Merhaba
Sayın Weiss bildirdi bende gerekli yerlere durumu yazdım.

bencede kizlar, bu konu "bir derdim var'da iyiydi hatta insanligin bi derdi var !

belki onune geçmemiz imkansiz ama en azindan bilgimiz olursa bizde çocuklarimiza degerlerimizi, kulturumuzu, orf adetlerimizi, dinimizi anlatir, biraz buyuduklerinde gozlerini açariz, onlar da bir çok seyin "modern" veya "trend" oldugunu degilde bir oyun oldugunu anlar ve etkilenmezler kendilerine kaptirmazlar, ozenmezler..

ben sex and the city izleyince guluyorum egleniyorum ama insanlarin ahlakini bozma amaçli oldugunu biliyorum o yuzden etkilenmiyorum ama bilmeyen kisiler (genç kizlar) boyle 3 film izleyince bu tarz seyleri siradan gibi gormeye basliyo ve kendi de daha kolay yapiyor bazi seyleri...

A. I. unlu sahis dan da bahsetmesem olmaz, kendisi resmen ve açik bir sekilde onlara hizmet etmekte, gorevi halki uyutmak, beyinleri uyusturmak... bu konular gibi konulara yonelmemizi engellemek.. birde hiç çekinmeden yapiyor bunu ki oyle açik ve net bir sekilde illuminati simgeli t-shirtler giyiyor..

Son düzenleme:
Konuyu açan ve yorumda bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim kendi adıma.

bilmediğim bazı şeyleri de öğrendim ,farkına vardım. Bilinçlenmemiz şart.

Konuya cevap yazan arkadaslardan bir istirhamim olacak.
Konuya cevap yazarken, site yetkililerini herhangi bir sorunla karsi karsiya getirmemek icin taninmis göz önünde ki kisilerin isimlerini yazmamamiz yerinde olur.
En azindan üstü kapali olarak yazalim.
Burasi cokca ziyaretcisi olan bir platform.
Tesekkürler.

haklısın canım ya ben yaptım bu hatayı.. ama mesajımı süre geçtiği için düzenleyemiyorum, rica etsem site yöneticilerinden biri düzeltebilirmi?

Birkaç şey yazmak istiyorum direk bu konuyla bağlantılı değil ama benim bu tür şeyler hep dikkatimi çeker.
Fastfoodlarda genelde hep sıcak renkler kullanılır özellikle de kırmızı turuncu renkler.
Hem dükkanın dış tasarımında hem de tabaklarda.Çünkü bu renkler iştah açıcıdır.
Yemekler 24 kareyse iştahı açan o renkler 25. karedir.
Ayrıca reklam sektöründe kullanılan "kadın" unsuru.
Televizyonlarda görürüz son model arabalar görücüye çıkar arabaların yanlarında hep bayanlar olur.
Çünkü cinsellik temel bir dürtüdür.Araba 24 kareyse oradaki bayan da 25. karedir.

Site sadece bir derdim var bölümünden oluşmamaktadır ve konunuz en uygun bölüme taşınmıştır.
Hergün bir derdim var bölümüne en çok okunan bölüm diye birçok konu açılmakta ve bu konular olması gereken bölümlere taşınmaktadır, ki olması gerekende budur çünkü site bir bütündür ve her bölüme sizler tarafından gereken önem verilmelidir.

Lütfen sitemizin her bölümüne değer verin ve konularınızı olması gereken bölümlere açın, emin olun siz buna dikkat ederseniz zaten herkes bilgi içerikli konuları bulup okuyacaktır, ki konunuz yeni olmasına rağmen 28 sayfaya ulaşmış bile, sizce önemli olan sayfaların çoğalması değil, bilgiyle dolu yorumların olması değil mi?

bende o bahsettiğin şahısın açık açık hizmet ettiğini düşünüyorum
zaten daha önceden de hakkında bu tarz iddialar çıkmıştı
artık konuyu biraz araştırdığım için giydiği kıyafetlerle de bunu temsil ettiğine inanıyorum
o yüzden onun programlarını da izlemiyorum
zaten herkesi küçümseyici bi tavır içerisinde kendini birşey sanıyor
işine geldi mi de topluma duyarlı insan kesiliyo

Benim bundan öncede actigim konunun tasindigi oldu.
Ama hicbirine dönüp neden tasindi demedim, demem.
Ama bu konu siradan bir konu degil.
Bizi gectim cocuklarimiz icin cok büyük bir sorun.
Bir derdim var bölümünde kalmasini istememin tek nedeni cok cevap yazilsin mantigimi sizce?
Ben bu kadar kücük degilim Mune!
Egerki konu acmaya, sayfa sayisina yada bu gibi sacma seylere önem verseydim, heergün absürt konular acar herkesi tutsak ederdim actigim basliklarda.
Sizin icin önemli olmayabilir ama benim icin cok önemli gelecek nesil ve cocuklar.
Site icinde kim hangi bölümde isterse o bölümde dolasir.
Insanlarin tercihidir.
Ben o bölüme actim cünkü gercekten büyük bir sorun oldugunu düsünüyorum bu konunun.
Neden tasidiginizi hala belirtmemissiniz yazinizda.
Aceba " sevgilimin boyu benden 1 cm kisa" diye yazilan dertten daha azmi dert sayiliyor bu yapilanlar?
Kaldiki tasidiginizi bildiren bir aciklama bile birakmamissiniz.
Konuyu bulmak icinben ve bircok arkadas yazdigimiz cevaplardan aramak zorunda kaldik.
Ben bu hareketinizin tarafsiz olduguna inanmiyorum Mune?
Sebebi nedir bilmiyorum ama bu hareketiniz konunun o bölüme uymamasi ile ilgili degil.
Yaptiginiz aciklamada mantikli degil.

Son düzenleme:
Herneyse konunun tasinmayacagindan eminim. Cünkü kavramlar karistiriliyor.
Merak eden, bilgilenmek isteyen, bu konuda cocugunu engelleyemeyip sikinti yasayan arkadaslar buradan bulup okusun artik.

Son düzenleme:
Herneyse konunun tasinmayacagindan eminim. Cünkü kavramlar karistiriliyor.
Merak eden, bilgilenmek isteyen, bu konuda cocugunu engelleyemeyip sikinti yasayan arkadaslar buradan bulup okusun artik.

Sizin de altını çizdiğiniz gibi konunun yeri Çocuk Gelişimi başlığıdır. İlgili kategoriye taşınmıştır.

Sizin de altını çizdiğiniz gibi konunun yeri Çocuk Gelişimi başlığıdır. İlgili kategoriye taşınmıştır.

Ne olursa olsun en azindan adil olmak icin cabaliyorsunuz Kazen bey!
Bu yüzyilda bu bile cok büyük meziyet!

en azından daha uygun bi başlığa taşındı konu artık buraya yazarız

Konuda neler oldu bakayım dedim, savaş baltaları çekilmiş.

Sadece konuyu site kuralları gereği uygun başlığa taşıyan editörün yanlı olduğuna karar verilmiş.

Bu sitenin sürekli bir kullanıcısı olarak Mune nin bugüne kadar hiçbir konuda yanlı davrandığını veya taraf tuttuğunu görmedim.

Sadece konuyu bir bölümden başka bir bölüme taşıdığı içinde bu kadar anlamsız suçlamalarla karşı karşıya kalması beni çok üzdü.

Bu konunun neden taşındığını soran bir mesaj atsa idiniz eminim Mune size 1 sayfa dolusu açıklama yazardı,bugüne kadar her sorduğum soruya bıkmadan usanmadan ,her türlü açıklamayı yaparak cevap vermiştir sevgili Mune.

Keşke sizin için çok önemli bir dert olan konuyu bu kadar basit bir sebep için olay çıkartarak baltalamasaydınız.Şahsen ben başta beğenerek yazdığım bu konuya artık yazmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…