Beyinde kist, beyin kanaması riski, beyinde kemik büyümesi

-Thanatos-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
13.208
46.526
548
27
Merhaba hanımlar, umarım günleriniz güzel geçiyordur.

Evet aynen başlıkta gördüğünüz gibi. Hayatım 1 dakikada alt üst oldu. Tepetaklak. Kendimi boşlukta hissediyorum çok fazla. Nedenini anlatayım hemen. Benim canım, iki gözümden sakındığım sevdiğim dediğim insan bir misafirlik ziyareti esnasında nöbet (?) geçirip yere yığıldı. 1 2 dakika bilinci yerine gelmedi. E adam fayansın üstüne düşünce o esnada kaşı da patladı. Neyse ne yaptıysam hastaneye götrüremedim. Ondan 2 gün sonra benim randevum vardı, ancak o zaman gideceğini söyledi. Yoğundu, hayatından sanki çok daha önemliymiş gibi. Neyse o gün gittik. Önce tomografi çekildi, sonra apar topar yatışı yapıldı. Bir gün kaldık. Bunun sonucunda beyninde 6 cmlik büyük bir kist ve kemik büyümesi çıktı. Beyin cerrahına gönderildik. Tabi doktorun konuşması daha da yıktı bizi. Doktor büyük bir kistinin var olduğunu ve zarar gördüğünü söyledi. Normalde ameliyat söz konusu olmayıp sadece takip gerekirken bizim durumumuzda tam tersiymiş. Ben dayanamadım Çapaya, Gataya götürdüm rica minnet. Orada da aynı şeyi söylediler. Hatta herhangi bir ufak kafa darbesi anında beyin kanaması riskinin çok yüksek olduğunu ve bayılma nöbetlerinin bu kiste bağlı olabileceğini söyledi. Bizimki ancak o zaman olayın ciddiyetinin farkına vardı. Ama bu ameliyatın riskleri de çok, beyin kanamasının riskleri de. Olacağı varsa bir şekilde olur ameliyat için ne gerek var diyor. Ama şöyle bir durum var, kendisi sürekli dağ başında dağ tepe gezdiği için büyük risk altında. Ufak bir travma beyin kanamasına sebep olabilir. Beyin kanamasının risklerine girmek dahi istemiyorum. Şimdi sizden bir isteğim var, bu olayları yaşayan, yakının başına gelen dıdısına birşey olan ne varsa lütfen söyleyin. Ve mümkünse köklü devlet (Çapa, Gata, Numune gibi) hastanelerinden doktorlar önermeniz. Yardımlarınızı bekliyorum. Belki sizin verdiğiniz bir isim bir insanın hayatını ona geri verebilir, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rabbim acil sifa versin. Ihmale gelmeyecek bi konu bence bi an once iyi bir doktora karar verin derim.
İlk doktor, hatta doktorda değil hemşire bende de var ne olacak dedi, acilde olan. E adam sendeki 6 cmlik mi, nöbet mi geçiriyorsun. Deli oldum. Sonraki 3 doktor, internetten konuştuğumuz doktorların hepsi büyük risk altında olduğunu söyledi. Amin inşallah Allah bütün hastalara şifa versin.

Erkek arkadaşınız mı ?
Allah acil şifalar versin mübarek cuma günü dua edeceğim sizin için çok geçmiş olsun
Evet erkek arkadaşım. Çok teşekkür ederim şu günlerden bir an önce çıkmamız için duaya ihtiyacımız var. Allah razı olsun.

rabbım yardım etsın.
en azından tedavı edebılceğiniz bır nasıbınız var.
haberınız var ona gore yol çizeceksınız.
benım babama anevrızma sinsice geldi ve götürdü.sapasağlamdı babam.
bu konu benı çok etkıledi.inşallah inşallah kurtulur.

Ameliyatta risk var ama dağda beyin kanaması geçirirse kesin ölür. Benim dedem beyin kanamasından vefat etti. Geriye dönüşü yoktu 15 gün yoğun bakımda kaldı ameliyata girmesi bile söz konusu değildi o saatten sonra

Allah şifa versin benim kuzenimin eşinde vardı tümör 3 kere ameliyat oldu ilk çocuğuna hamileydi kuzenim eşinin durumunu öğrendiğinde çocuğunu görsün diye uğraşıyoruz dedi doktorlar şu an ikinci çocuğunu seviyor tümör gitmedi ama kontrol altında velhasıl Allahtan ümit kesilmiyor

Eğer üzdüysem çok özür dilerim babanızın mekanı cennet olsun inşallah, çok üzüldüm sizin için. Tedavi araştırıyoruz her yerde. İnşallah iyi bir doktor bulucaz.

Evet benimki biraz gezgincidir. Hergün dağa ormana gider mesela gezmeye. En azından 2 günde 1. Öğrendikten sonra bıraktı. Bir de dikkat etmiyor ayağı taşa takılır düşerse adam mefta yani. Bilmiyorum ne yapacağız, ben ameliyat diyorum kesinlikle. Dedenizin beyninde kist falan var mıydı? Başınız sağolsun bu arada.

Haydaa cok gecmis olsun cherry cok uzuldum
Tanidigim bildigim beyin cerrahi bi sassynin babasi var iyi olan ankarada
Belki S sassyassyy bi isim onerebilir sana
Ben ankarada değilim şuan Milana. annemin, kardeşimin hastalığının üzerine bir de bu çıkınca okuldan izin aldım. Şuan doktor araştırıyoruz İstanbul'da. Çapa, Gata gibi köklü hastaneleri önerdiler bize. Özeldeki doktor da kist konumu itibariyle riskli, tecbüreli bir doktorun yapması şart dedi. Bakalım.. Kendisi isim vermek isterse konuya gelir zaten. Teşekkür ederim yorumun için.

Anladım. Onun problemi neydi, bizimki gibi düşme falan mı?

Drlar her zaman en kotusunden baslar. Hemen panik olmayin diyecegim ama is saglik olunca cok zor biliyorum.
Allahtan izl birakmayan kalici sifalar dilerim
Rabbim size ve sevdiklerine bagislasin.
Saglikla hayatina devam etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…