- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
İlk doktor, hatta doktorda değil hemşire bende de var ne olacak dedi, acilde olan. E adam sendeki 6 cmlik mi, nöbet mi geçiriyorsun. Deli oldum. Sonraki 3 doktor, internetten konuştuğumuz doktorların hepsi büyük risk altında olduğunu söyledi. Amin inşallah Allah bütün hastalara şifa versin.Rabbim acil sifa versin. Ihmale gelmeyecek bi konu bence bi an once iyi bir doktora karar verin derim.
Evet erkek arkadaşım. Çok teşekkür ederim şu günlerden bir an önce çıkmamız için duaya ihtiyacımız var. Allah razı olsun.Erkek arkadaşınız mı ?
Allah acil şifalar versin mübarek cuma günü dua edeceğim sizin için çok geçmiş olsun
Eğer üzdüysem çok özür dilerimrabbım yardım etsın.
en azından tedavı edebılceğiniz bır nasıbınız var.
haberınız var ona gore yol çizeceksınız.
benım babama anevrızma sinsice geldi ve götürdü.sapasağlamdı babam.
bu konu benı çok etkıledi.inşallah inşallah kurtulur.
Amin inşallah. Teşekkür ederim.Allahım acil şifalar versin inşallah.
Evet benimki biraz gezgincidir. Hergün dağa ormana gider mesela gezmeye. En azından 2 günde 1. Öğrendikten sonra bıraktı. Bir de dikkat etmiyor ayağı taşa takılır düşerse adam mefta yani. Bilmiyorum ne yapacağız, ben ameliyat diyorum kesinlikle. Dedenizin beyninde kist falan var mıydı? Başınız sağolsun bu arada.Ameliyatta risk var ama dağda beyin kanaması geçirirse kesin ölür. Benim dedem beyin kanamasından vefat etti. Geriye dönüşü yoktu 15 gün yoğun bakımda kaldı ameliyata girmesi bile söz konusu değildi o saatten sonra
Amin, çok teşekkür ederim.Allah cuma günü hürmetine acil şifalar versin
Ben ankarada değilim şuan Milana.Haydaa cok gecmis olsun cherry cok uzuldum
Tanidigim bildigim beyin cerrahi bi sassynin babasi var iyi olan ankarada
Belki S sassyassyy bi isim onerebilir sana
Peki kist ameliyatı yapıyor mu? Sizin probleminiz neydi?Yeditepe üniversitesi Uğur Türe turkiyenin en iyi beyin cerrahıdır
Anladım. Onun problemi neydi, bizimki gibi düşme falan mı?Allah şifa versin benim kuzenimin eşinde vardı tümör 3 kere ameliyat oldu ilk çocuğuna hamileydi kuzenim eşinin durumunu öğrendiğinde çocuğunu görsün diye uğraşıyoruz dedi doktorlar şu an ikinci çocuğunu seviyor tümör gitmedi ama kontrol altında velhasıl Allahtan ümit kesilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?