Beyinde kist, beyin kanaması riski, beyinde kemik büyümesi

Drlar her zaman en kotusunden baslar. Hemen panik olmayin diyecegim ama is saglik olunca cok zor biliyorum.
Allahtan izl birakmayan kalici sifalar dilerim
Rabbim size ve sevdiklerine bagislasin.
Saglikla hayatina devam etsin insallah.
Bir tanesi öyle dese umursamazdım ama en az 3 4 doktor aynı şeyi söyledi. Kesinlikle kafasına darbe almayacak, içki içmeyecek, kan sulandırıcı kullanmayacak. Durum çok ciddi yani.

Bir tanesi öyle dese umursamazdım ama en az 3 4 doktor aynı şeyi söyledi. Kesinlikle kafasına darbe almayacak, içki içmeyecek, kan sulandırıcı kullanmayacak. Durum çok ciddi yani.
Sizin konunuzda uzmanlasmis en iyi hekimi bulun onun yonlendirmesine gore bir tedavi izleyin. Evet riskli bir durumu var belliki ama Allah korusun bu hastaliktan degilde trafik kazasinda da hayatini kaybedebilir bambaska bir sebepten de. Once kafasinizi bir rahatlatin. Arkadasinizin fazla onemsememesini avantaj olarak goruyorum. Korktugunuz olmayacak insallah.
Saglik benim de hassas noktamdir. Kalben dua edicem sizin icin. Allah yukunuzu hafifletsin hayrli haberler isittirsin.

cok geçmiş olsun benim de yakın zaman da k.pederim beyin kanaması geçirdi bu konuda cok arastirma yaptik en iyi ekibin gazi üniversitesin de olduğunu biliyorum biz cok.memnun kaldik ordaki hocaların bilgisinden ve ilgisinden

Dualarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah herşey çok güzel olur, iyileşir bir an önce.

Geçmiş olsun... Bu kdr çabanı görünce takdir ettim ancak umarım kıymetini bilen bir erkek arkadaşın vardır.
Kıymet bilsin bilmesin yeter ki iyi olsun ben başka birşey istemiyorum. Çok teşekkür ederim.

cok geçmiş olsun benim de yakın zaman da k.pederim beyin kanaması geçirdi bu konuda cok arastirma yaptik en iyi ekibin gazi üniversitesin de olduğunu biliyorum biz cok.memnun kaldik ordaki hocaların bilgisinden ve ilgisinden
Ben özel hastanelere karşı biraz ön yargılıyım,yani daha doğrusu köklü devlet hastanelerini tercih etmek istiyorum. Eğitim ve araştırma hastaneleri bana daha güvenilir geliyor. Özel hastanede olanlar beni biraz korkutuyor. O yüzden Gaziye bakacağım çok teşekkür ederim. Peki hangi doktora gittiniz acaba, isim alabilir miyim?

Haydaa cok gecmis olsun cherry cok uzuldum
Tanidigim bildigim beyin cerrahi bi sassynin babasi var iyi olan ankarada
Belki S sassyassyy bi isim onerebilir sana

babam yurt disinda surekli iletisimde kalamiyoruz ama konustugum zaman sorup isim yazmaya calisirim. gecmis olsun.

Hayır yoktu. Yüksek tansiyondan dolayı beyin kanaması geçirmişti

Hayır yoktu. Yüksek tansiyondan dolayı beyin kanaması geçirmişti
Bizimki daha tehlikeli o zaman.
Çünkü bizimkinde 6x4 cmlik bir kist var ve bu kist travma dan dolayı hassaslaşmış. Çok uzman değilim, sadece anlayabildikleirm bu kadar. Bir de kemik büyümesi var. Bilemiyorum şuan, siz hangi hastaneye gitmiştiniz?

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar verdin inş internetten araştırıp alanında iyi doktorlar bulabilirsiniz. Artık her şey internette. İnş maddi durumu iyidir. Süreç masraflı olabilir çünkü

Bayramın ilk günü olmuştu apar topar devlet hastanesine götürmüştük oradan acil sevkle izmire alınmıştı.

Çok iyi bir doktor biliyorum ancak Yeditepe de...uğur türe

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar verdin inş internetten araştırıp alanında iyi doktorlar bulabilirsiniz. Artık her şey internette. İnş maddi durumu iyidir. Süreç masraflı olabilir çünkü
Maddi durumu çok iyi,kendisi iş adamı zaten. Ama ben özel hastanelere güvenmiyorum. O yüzden devlet olabilir ancak çok çok iyi bir doktor varsa özel olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…