Beyinde kist, beyin kanaması riski, beyinde kemik büyümesi

bir de tamamen oneri icin yaziyorum, benim de beynimde tumor vardi ve ameliyattan once gama knife olmustum yani doktorum direkt ameliyat tavsiye etmemisti. sizin doktor soylemedi mi oyle bir sey?

bir de tamamen oneri icin yaziyorum, benim de beynimde tumor vardi ve ameliyattan once gama knife olmustum yani doktorum direkt ameliyat tavsiye etmemisti. sizin doktor soylemedi mi oyle bir sey?
O söylediğin terimi ben bilmiyorum,biraz açabilir misin?
Normalde bu kist bulunan fakat herhangi bir belirti ya da beynine baskı yapmayan hastalarda ameliyat gerekmiyormuş, sadece takip edilmesi yeterliymiş. Ancak bizim durumumuzda kiste bağlı nöbetler, kendini kaybetme gibi durumlar olduğu için ameliyat önerildi. Bir de başını çarptığından beri kemik büyümesi var, dışarıdan belli oluyor. Ve kolu bacağı zaman zaman beyni uyuşuyor. Bu nedenle ameliyat seçeneğine gitmek istiyorum.

gama veya cyber knife da beyin tumorlerini temizlemek icin ameliyat haric baska bir yontem. tabi ne tur hastalarda ne zamana kadar uygulanir bilmedigim icin sadece sordum aklinizda olsun diye.

gama veya cyber knife da beyin tumorlerini temizlemek icin ameliyat haric baska bir yontem. tabi ne tur hastalarda ne zamana kadar uygulanir bilmedigim icin sadece sordum aklinizda olsun diye.
Özle ya da devlet hiçbir doktor bana bunları söylemedi. Sanırım bizde uygulanmıyor ama yine de bu yöntemlere bakalım o zaman. Teşekkür ederim,yardımcıların için.

Durumunuz iyiyse özel hastanelere kendinizi bu kadar kapatmayın derim.
Evet özel daha paracı oluyor ama paraya tamah etmeyen çok iyi doktorlarda var.
Umarım en iyisini bulursunuz..
Geçmiş olsun...

Durumunuz iyiyse özel hastanelere kendinizi bu kadar kapatmayın derim.
Evet özel daha paracı oluyor ama paraya tamah etmeyen çok iyi doktorlarda var.
Umarım en iyisini bulursunuz..
Geçmiş olsun...
Durumu iyi, evet. Ancak dediğiniz gibi özel daha paracı olduğu ve daha önceden kendisinin dili yandığı için köklü hastanelere daha çok güveniyor. Öneri varsa tabiki açığım, çok teşekkür ederim yorumunuz için.

istanbulda, eğer durumunuz iyiyse , Amerikan hastanesi ve Alman hastanesinde de doktorlara görünmenizi tavsiye ederim.oralarda ameliyatı karşılayamasa bile doktorlarına gözüksün yol yordam için.

Prof. Dr Erkan Kaptanoglu. Yurumez denilen 87 yasindaki anneannemi 8 saatlik bir ameliyatla ayaga kaldirdi. Marmara Egitim Arastirma'da. Bir arastirin derim.
Buyuk gecmis olsun.

çok geçmiş olsun kuzum, Allah şifa versin çok üzüldüm
istanbulda, eğer durumunuz iyiyse , Amerikan hastanesi ve Alman hastanesinde de doktorlara görünmenizi tavsiye ederim.oralarda ameliyatı karşılayamasa bile doktorlarına gözüksün yol yordam için.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Durumu iyi, ameliyatı da karşılayabilir. Ama benimde onunda özele karşı bir önyargısı var. Ben biraz araştırıyım, inşallah kendimize uygun bir doktor buluruz.

Prof. Dr Erkan Kaptanoglu. Yurumez denilen 87 yasindaki anneannemi 8 saatlik bir ameliyatla ayaga kaldirdi. Marmara Egitim Arastirma'da. Bir arastirin derim.
Buyuk gecmis olsun.
Çok çok teşekkür ederim. Marmara bana 5 dk uzaklıkta, söylediğiniz doktoru araştıracağım.

Rabbim şifa versin inşallah.. Tez zamanda sağlığına kavusmasını temenni ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…