• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Beylikdüzü Medicana Dr.Selman Laçin'in Hastaları

dyd

RABBİM SEN BİZİ KORU
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
2.316
19
318
mrb arkadaşlar dr. selman laçine tüp bebek yaptıran varmı aranızda
yorumlarınızı bekliyorum
şimdiden teşekkürler

mrb arkadaşım ben yaptırdım. çok memmunum.çok ilgililer. selman bey ve aysun hanım. tavsiye ederim

mrb arkadaşım ben yaptırdım. çok memmunum.çok ilgililer. selman bey ve aysun hanım. tavsiye ederim

canım ilk denemenmiydi benim dr.um tavsiye ettide araştırıyorum şu anda bikaç ay sonra yaptırmayı düşünüyoruz bizde
sen hamilemisin canım

bende selman beye gideceğim yarın randevum var.evime yakın olduğu için selman beyi istiyorum.umarım değer.

bende selman beye gideceğim yarın randevum var.evime yakın olduğu için selman beyi istiyorum.umarım değer.

hayırlısı olsun inşallah bebişine tez zamanda kavuşursun
görüşmeden sonra fikirlerini paylaşırsan sevinirim

aminnnnnnn. darısı burada olan ve olmayaan herkese

kızlar başka kimse yokmu burda tüp bebek yaptıran

az kaldı beylikdüzü medcana da ilk tüp bebek denemem olacak.selman bey ilk denemede %60 dedi.allahım ne olursun kim bebek istiyorsa ver.lütfen oraya gidenler bir şeyler yazın.allah bizimle olsun.

merhaba bende selman beyin hastasiyim pko hastasiyim ilk tup bebek denememde olmadi.Ama selman beyden cok memnunum cok ilgili ve basarili bir dr ikinci denememde de selman beye gitmeyi dusunuyorum ama cok korkuyorum.

merhaba ben ilk tüp bebeğimi yaptırdım negatif oldu doktorum aysun ve salman beydi hiç memnun kalmadım tabi kafanızı karıştırmak istemem siz yinede bi görüşün

merhaba salman bey banada %60 demişti 3 ebriyo transfer edeildi sonuç negatif hiç memnun kalmadın

ben orda tüp bebk yaptırmadım..ön görüşmeye gitmiştim..aysun hanımla görüştüm..kendisi çok ilgili ve sevecen bir dr..hatta benim için de güven verici konuşmuştu ama hastane hoşuma gitmedi.bu iş ekip işi..sadece doktorun ilgili olması yetmiyor..hemşireler çok suratsızdı..hele o danışmadaki kızdan hiç bahsetmiyorum..sanki yanlış bir yere gelmişim gibi tavırlar içindeydi..bir de o hastanenin cildiyesine gittim ben..ordan da memnun kalmadım..hastane olarak çok düzensizler..almam gereken ilaçları karneme yazmamışlar düşünün..bir de makbuz vermeyi unutmuşlar bana..onların sorumsuzluğu yüzünden tekrardan hastaneye gitmek zorunda kaldım.cilt testi yaptırmadan önce de dikkat etmem gereken bazı şeyler varmış.bunların hiçbiri hakkında uyarılmadım ve birsürü paralar verip yaptırdığım cilt testim de güme gitmiş oldu.dikkat etmem gereken şeyleri testi yaptırdıktan sonra söylediler..hadi neyse bu bir cilt testi..aynı şeyleri tüp bebekte de yaşayabileceğim ihtimali aklıma gelince direk vazgeçtim..
tekrar ediyorum..selman bey ve aysun hanım çok iyi olabilirler ama hastane ve ekip olarak memnun kalmadım ben..tavsiye etmiyorum..bu hastane evime yakın olmasına rağmen şimdi taa şişliye gidip geliyorum ben..

slm ben yaptırdım ilk denememdi ve şu an 24 haftalık hamileyim. benimde doktorum tavsiye etmişti ve iyiki de onu dinleyip gitmişim.kesinlikle çok ilgililer.. umarım allah herkesin gönlüne göre verir.

merhaba arkadaşlar bende geçen hafta Medicana hastanesinde Selman Bey'in ekibinden Aysun hanımla görüşmemi yaptım 3 yıldır sebepsiz infertilite ile uğraşıyoruz herşey normal 2 aşılama yapıldı sonuç negatif.. ve sonunda tüp bebeğe karar verdik Aysun hnmın ses tonu çok rahatlatıyor insanı yumurta rezervimin çok olması, yaşımın gençliği ve eşimin sperm sayısı yüksek olduğu için çok olumlu konuştu bakalım birkaç ay içinde yapacağız bizde tüp bebek..gelişmeleri sizlerle paylaşırım umarım tüm isteyenler kavuşur bebeciklerine..benimde merak ettiğim bizim durumumuzda olup ilk denemede pozitif sonuç gören arkadaşlar varmıdır

merhaba arkadaşlar bende geçen hafta Medicana hastanesinde Selman Bey'in ekibinden Aysun hanımla görüşmemi yaptım 3 yıldır sebepsiz infertilite ile uğraşıyoruz herşey normal 2 aşılama yapıldı sonuç negatif.. ve sonunda tüp bebeğe karar verdik Aysun hnmın ses tonu çok rahatlatıyor insanı yumurta rezervimin çok olması, yaşımın gençliği ve eşimin sperm sayısı yüksek olduğu için çok olumlu konuştu bakalım birkaç ay içinde yapacağız bizde tüp bebek..gelişmeleri sizlerle paylaşırım umarım tüm isteyenler kavuşur bebeciklerine..benimde merak ettiğim bizim durumumuzda olup ilk denemede pozitif sonuç gören arkadaşlar varmıdır

Merhaba:
bende Medıcana gıdıyorum ıkı kıez asılamam yapıldı fakat olmadı tutmadı bırturlu sımdı bende Aysun Hanıma gıtmeyı dusunuyorum ama cok korkuyorum. Umarım sende bebısıne kavusursun.
Allah herkese saglıklı tatlı bebısler nasıp etsın.

Mrb arkadaşlar..!Bende temmuz ayında aysun hanıma aşılama yaptıracaktım fakat eşimden dolayı aşılamam malesef yapılamadı.ama aysun hanım çok ilgili bir doktor,ben biraz nazlı bir hasta olduğum için muayeneye giderken bile fena stres olurdum ama bunu aysun hanım sayesinde aştım,eli de çok hafif,yanlız hastanedeki bazı çalışanlar gerçekten çok asık suratlı,bu konuda yazan bi arkadaşıma katılıyorum,özellikle de danışmadaki h.isimli arkadaş.gerçi bana göre doktor iyiyse danışmadaki kız istediği kadar kötü olsun gerisi önemli değil,inş Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz,kucaklarımızı tez zamanda bebişlerle doldurur..:61::61::61::61::61:

Back
X