Yok canim oraya gitmem,bende bahceciyi dusunuyorum mesafeden dolayi basta gitmedim ama bu defa oraya gidicem canimİnşallah hepimiz dualarımıza kavuşuruz.
Aslında sadece doktor değil labaratuar bölümüde önemli diyorlar,sen 2, ci denemende de orayı tercih eder misin mesela
Kararsızım haftaya bahçeciye gideceğim görüşmeye bir de aret kamar var oraya da bakmayı düşünüyorum
Allaha emenet...
Merhabalar ben de şubatin 27si başladim tedavimi .Doktorum Selman beydi ama kontrole Aysun hanima gidiyordum ekip olarak çalistigi icin onlar da bakiyordu ,transfer oldum 6yumurta topladilar 4 tanesi olgundu 1tanesi dollendi diyince umudumu kesmistim keşke 2tane dollenseydi ikiyi koydurcaktim.Neyse o bi tane embriyoyu koydular sonuc pozitif oldu ben kalp atisini duymak icin 2ay bekledim kese boş çikti hayal kirikligina ugradim hr gun agliyorum .Doktoro gittim soyledim kese bos cikti dedim baktı evet kese bozulmus dedi kurtaj olmami soyledi ertesi gun kurtaj oldum .Bunlarin basima gelecegin hic dusunmemistim.Keseyin boş çikmasin nedenini soylemedi yani bu her kadinda gorulebilen durum dedi .Ama boyle olacagini biliyorlardi bende sorun yoktu esimin sperm sayisi %30haraketliydi yavaşti bi de sperm dondurmustuk burda olmadigi icin onu çözünce daha azalmistir haraketlik .Ben Medicanada ilk kere yaptırdım kızlar. Beni Selman beyın karısı Aysun hanım yonetiyordu. Ancak deneme başarısız oldu maalesef. İkinci kere onlarla deneyen ve başarılı olan var mı acaba?
canım çok geçmiş olsun!! ağır bi durum ama burda doktorların suçu yok bence sadece kısmet. peki daha denemek planıyormusun?Merhabalar ben de şubatin 27si başladim tedavimi .Doktorum Selman beydi ama kontrole Aysun hanima gidiyordum ekip olarak çalistigi icin onlar da bakiyordu ,transfer oldum 6yumurta topladilar 4 tanesi olgundu 1tanesi dollendi diyince umudumu kesmistim keşke 2tane dollenseydi ikiyi koydurcaktim.Neyse o bi tane embriyoyu koydular sonuc pozitif oldu ben kalp atisini duymak icin 2ay bekledim kese boş çikti hayal kirikligina ugradim hr gun agliyorum .Doktoro gittim soyledim kese bos cikti dedim baktı evet kese bozulmus dedi kurtaj olmami soyledi ertesi gun kurtaj oldum .Bunlarin basima gelecegin hic dusunmemistim.Keseyin boş çikmasin nedenini soylemedi yani bu her kadinda gorulebilen durum dedi .Ama boyle olacagini biliyorlardi bende sorun yoktu esimin sperm sayisi %30haraketliydi yavaşti bi de sperm dondurmustuk burda olmadigi icin onu çözünce daha azalmistir haraketlik .
Sagol canim ,tabi doktordo suç yok yani kismet degilmis şanssizlik var .canım çok geçmiş olsun!! ağır bi durum ama burda doktorların suçu yok bence sadece kısmet. peki daha denemek planıyormusun?
Arkadaslar imkaninoz varsa bosuna selman vraAysun lacinle vakit kaybetmeyin..
Arkadaslar imkaninoz varsa bosuna selman vraAysun lacinle vakit kaybetmeyin..
Bu laburatuvarın sıkıntı değil . yumurtalar döllenmiyorlarsa eğer bu yumurtalarda ve ya spermlerde sıkıntı var demek.Kesinlikle katılıyorum 1 taneden başka yumurtası döllenen duymadım yumurta dondurma ise bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az insanda olmuştur die düşünüyorum...Bence laboratuvarında bir sıkıntı var oranın tahminimce...Canlısu tebrik ederim canım nasip tabiki birazda kimin şifasının kimde olduğu belli olmaz...
Kesinlikle katılıyorum 1 taneden başka yumurtası döllenen duymadım yumurta dondurma ise bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az insanda olmuştur die düşünüyorum...Bence laboratuvarında bir sıkıntı var oranın tahminimce...Canlısu tebrik ederim canım nasip tabiki birazda kimin şifasının kimde olduğu belli olmaz...
Bir dakikaaaaa! Ben Aysun hanımın hastasıyım. Birinci denememiz negatif sonuçlandı. İkinci pozitif. İkizlerimi bekliyorum şu an.
Herhangi bi hastane 100% garanti verilmez size. Medicananın ekibi gayet tecrubeli.
yaa canım bana neyı anlatıyosun..!!!hayırlı ugurlu olsun bebeklerın saglıklıca kucagına al..ama yasadıklarımdan tecrubelerımden cıkardıgım bır ders var.medıcana da selman bey ve aysun hanım gereklı bılgı ve tecrubeye sahıp degıller.evet ıyı nıyetlıler guleryuzlerıde tamam ama devamı yok.basarı oranıda zaten bellı.haa kaldıkı bu ısler allah ısterse olur orası ayrı ama barı amelıyat kısmınında hekımlıklerı duzgun olsaydı..zaten benım zersenısım negatıflık degıldı..profılımı ıncelersen gorurusun.vaktı zamanında ben de burdakı olumlu yorumlara kapılıp maddı manevı kayıplar yasadım..bız yandık baskası yanmasın..sıızn gıbı sanslı olanlarda olmasa elbette onlar orda kalamazlar..tekrra evlatlarınıza saglık dılıyorum..saygılar
Arkadaşlar okuyan olacakmı bilmem ama umutsuz arkadaşlarıma umut olayım tüp bebek yaptırmak için ilaçlarımı aldım selman laçin druma gidecektim adet olmayı bekliyodum gecikince öylesine test yapayım dedim baktım ilk defa çift çizgi gördüm ve hemen oluştu ben şok eşime gösterdim dedim ben yanlismi görüyorum ruyadamiyim neyim dedim hemen dra gittik kan testi yapıldı ve hamileyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?