Beylikdüzü medilife hast. Dogum yapanlar memnun kaldinizmi

Hastane nasil hangi dr tavsiye edersiniz
Kendim 4 haftalık gebeyim oraya gitmeyi düsünüyorum. Yakın kız arkadasım orada normal dogum yaptı suni sancı verdiler 1.5 gün cekti ve memnun kaldgını söylüyo her seferinde doktoru da filiz mercimekli becerikli. Bende hsg cektirdim filiz hanıma cok da disiplinlidir

bende 11+5 haftalık hamileyim ilk olarak randevu bulamadığım için filiz hanıma gittim gayet ilgiliydi ancak bir kaç arkadaşın tavsiyesi üzerine selda hanıma randevu aldım önümüzde ki cuma ona gideceğim. selda hanıma malesef ki randevu zor bulunuyor.. izlenimlerimi gittikten sonra yazarım ama genel olarak hastane hakkında olumlu şeyler duydum

Medililife beylikduzunde dogum yaptim iki ay oldu burya yazmak istedim cok memnun kaldim drum ahmet beydi doguma o girmedi calisanlar drlar hepsi iyi cok ilgili calisanlari surekli hemsireler yokladi normal dogum oldu cok guzeldi hersey herkese tavsiye ederim asla pisman olmazsiniz

Ay canim ne mutlu oldum mesajina bir bilsen.. bende o hastanede burcu hanima gidiyorum. Insallah bende boyle memnun kalirim..

Arkadaşlar selam. Bende 7 aylık ahmileyim son aylarım. Seşda hanım doktorum cokta mamnunum. Ama hastahane ile ilgili sorularım var.
Çanta hazırlarken yok yatak bezi alın yok kullan at camaşır alın gibi aslında hastahanede olması getekne seylerde sıralanıyor. Bende emin olamadım. Hastahane doğum öncesi ve sonrası neşeri sağlıyor.
Örneğin yatağa yatak bezi faşan almalamıyım? Kullan at iç çamaşırı gibi şeyler.... yani daha cok kullan at ürünleri haatahane sağlıyor mu?
Şimdiden teşekkürler

bn reyapta doğum yaptım kullan at iç çamaşırları paket halinde duruo hiç kullanamafm ztn kanama çok yoğun oldupu için hasta bezi bağladık onun üstüne de çamaşır giyemiosun kocaman bişry depend alanlar onun üstüne de giymio yok ped gibi bişey kullanırsan o zaman anca kullanılır ztn kağıt gibi bişey hiç hoş diil :) bnm hastanem hasta bezleri bebeğin alt açmalarından yatağa seriyolar onları kendilerinden kullanmıştı ayrıca doğumun kolay geçer inşallah :) geri kalan şeyler teferruat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…