Yanlış olmasın ama, sizin bu tavrınızı ben ''olduğu gibi görünen'' yada ''özü sözü bir'' olmanıza bağlıyorum. İçi neyse dışı da o derler ya, o misal. Bunu dememin sebebi, tüm konularınızı okumuş ve takip etmişliğimdir.
Eşyayı geri yollamanız bu konu doğrultusunda bakıldığında doğru değil, ancak geçmiş birikimleriniz olmasından ötürü tepkinizi biliyorum. Yine de daha makul bir yol bulmanızı tercih ederdim.
Araba kısmına gelirsek, bir şeyi bir kaç kez yahut acil durumda istemekle bunu alışkanlık haline getirmek arasındaki farkı bilememek gerçek anlamda can sıkıcı. Kim olursa olsun, o araba borca harca girerek alınmış. Yine de tartışma çıkarmamakta fayda olacaktır.
Helva ye, oğlum nasıl gibi mesajları gönderirken bence eşiniz gülüyordur. Çünkü sinir etmek değil, şakayla karışık yazıyor zannımca.
Ama bence şu döneminiz haklı yada haksız olmanızı seçmemiz gereken dönem değil. 21 günlük annesiniz, hormonlarınız dengeniz karışmış ve dış etkenler sizi tetikliyor. Nasıl ki biz her şeyi eşimiz ve yuvamız için yapıyorsak bizde bu dönemde hoşgörüyü bekliyoruz pek ala...
Sonunu göremiyorum demeyin, ama böyle sudan sebepleri problem etmeyin. Ayrılırsanız, bunlar sebep miymiş deyip üzülen çok kadın var kk'da...
Hakkınızda hayırlısı, canınızı sıkmayın. Taze anne/babasınız. Tadını çıkartın, bu seferlik tekrar bir yaklaşın :)