Beynim küçülmüş gibi hissediyorum

Ya biraz bende böyle hissediyorum hiçbir şeyi aklımda tutamıyorum

Ben doğumdan sonra böyle hissettim.stresi azaltın, bir de kan degerlerinizi kontrol ettirin.

Ben de öyle, bel , sırt ağrıları, unutkanlık, halsizlik , kas ağrıları ne ararsan var , spora başlayıp kilo vermem lazım acilen ...
Bak benim oğlum 4 yaş 3 aylık şuan ve benim kas ağrılarım yeni geçti diyebilirim : bir insan her saniye nasıl yorgun ve uyku halinde olabilir gerçekten böyleydim daha 3 aydır biraz iyiyim oğlum 2 yaşındaydı ev taşıyacağız gidip yeni evin doğalgazını açtırdım ama nasıl ? Arabayı park edemedim bi ağladım orada sonra kadın bana doğalgaz sözleşmesinden bir şey anlatıyor ben anlamadım özür diledim kadından yemin ediyorum ki kafam gitmişti artık perttim. Eve geldim annem bize yardıma gelmişti şehir dışından bana güvenmeyin benim kafam gitmiş demiştim tam ondan 1 ay önce covid geçirmiştim ölecektim resmen oğlumun 2 yaş krizleri geceleri sürekli uyanması vs derken

Yoğun stres , uykusuzluk ,üzücü olaylar yaşadıysanız da öyle hissedebilirsiniz. Ayrıca vitamin eksiklikleri de tetikler. Kan değerlerinize baktırın bir de iyi bir terapist ile görüşüp anlatın.

Doğum falan da yapmadım ama aşırı iyi bir hafızaya sahiptim. Hatta fotoğrafık hafıza denilen şey vardı bende. Yaklaşık üç yıldır sanırım unutkanlık algıda sorun başladı. Makaleler yazan ben cümle kuramıyorum. Markete giderken aklımda alacağım üç şeyi tutamıyorum. Ben de gerizekali olduğumu düşünmeye başladım.

Ben doğumdan sonra böyle hissettim.stresi azaltın, bir de kan degerlerinizi kontrol ettirin.
Stresi azaltmak istiyorum da stres peşimi bırakmıyor
Covid mrna aşısı olmuş muydunuz?
yok aşı yaptırmadım
Yoğun stres , uykusuzluk ,üzücü olaylar yaşadıysanız da öyle hissedebilirsiniz. Ayrıca vitamin eksiklikleri de tetikler. Kan değerlerinize baktırın bir de iyi bir terapist ile görüşüp anlatın.
aynen stres yaşadığım olaylardan olduğunu düşünüyorum ama geri nasıl toparlarım bilmiyorum hala devam ediyor çünkü bazı şeyler hayatım düzene girince bakarız şuan kafamı veremiyorum hiç bişeye. Sonra da terapi almayı düşünüyorum

Anne oldugumuzda sadece cocugumuzla alakali kisimlari kullandigimizdan diger kisim kuculuyor, bu konu hakkinda bilimsel bir arastirma okumustum hatta.

Benim ikinciden sonra komple gitti, bazen annemin, bazen eşimin adini unutuyorum ama kizlarin yukselen burclari bile aklimda ahshsjsj :)

Gecer umarim.

Psikiyatri ilaçlar kullandıysanız ondan olabilir ve ya travmalardan sonra böyle olur genelde

Araba kullanamıyorum sanki tüm bilgilerim sıfırlanmış gibi kan degerlerimde sorun yok sadece d vitamini eksikti ona başladım ama yok son 6 ay unutkan ve dalgın biriyim

Ben de 4 tane var evin yolunu bulduğuma şükredeyim o zaman evet çocuklarla ilgili şeyleri unutmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…