• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beynim zonkluyo

Namename

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
1.898
2.223
333
Şuan sinirden titriyorum.Kaynanam olacak şahıs 47 günlük bebeğime çay verdi ya bildiğiniz siyah çay.Şok oldum bişey diyemedim.Biz bebeklere çay veririz dedi şaka yapıyo sandım üç çay kaşığı çay verdi. Yetmezmiş gibi bide bu benim az daha büyüsün buna ben bakacam siz buna kardeş yapın diyo.İki damla sütüm var o da kaybolacak.Lohusalık depresyonumu yeni yeni atlatıyorum zaten.Bir daha hiç bir şekilde görüşmeyi düşünmüyorum.Eşim benim yanımda bu konuda ama abartmıyorum dimi bu normal bi durum olamaz.

Şuan sinirden titriyorum.Kaynanam olacak şahıs 47 günlük bebeğime çay verdi ya bildiğiniz siyah çay.Şok oldum bişey diyemedim.Biz bebeklere çay veririz dedi şaka yapıyo sandım üç çay kaşığı çay verdi. Yetmezmiş gibi bide bu benim az daha büyüsün buna ben bakacam siz buna kardeş yapın diyo.İki damla sütüm var o da kaybolacak.Lohusalık depresyonumu yeni yeni atlatıyorum zaten.Bir daha hiç bir şekilde görüşmeyi düşünmüyorum.Eşim benim yanımda bu konuda ama abartmıyorum dimi bu normal bi durum olamaz.

Niye bir şey diyemediğinizi anlayamadım. Çocuğunuzun sağlığıyla ilgili tepki vermeyeceksiniz de neye tepki vereceksiniz?

Allah akıl fikir versin el kadar bebege camı verilirmiş bir daha o kadınla yalnız bırakma bebegını

Niye bir şey diyemediğinizi anlayamadım. Çocuğunuzun sağlığıyla ilgili tepki vermeyeceksiniz de neye tepki vereceksiniz?
Şaka yapıyo sandım tahmin etmedim ciddi olduğunu zaten görünce beynim uyuştu aldım hemen kucağından.

47günlük bebeğe çay verilmeyeceğini neden söylemiyorsunuz. Doktor altı ay sadece anne sütü dedi su bile verilmeyecek deyin. (mama alıyorsa mama her neyse) gerekeni yapın lütfen.

O an izin vermeyeceksiniz. Kibarca bebeğinizi kucağından alacaksınız. Ama göruşmeyecek kadar da abartmayın.

Eskiler çocuklarına neler yedirmiş içirmişler..Siz izin vermeyin sorun kalmaz

Hani bu teyzeler hep sabah programı izliyordu ya?
Sabah programlarında da bangır bangır bağırıyor herkes bebek bakımıyla ilgili bilgileri.

Anca dedikoduları dinliyorlar bizimkiler heralde.

Keşke şöyle anneler arası torun bakma yarışı konseptli bi yarışma yapsalar da
O vesileyle bilinçlense millet de.

O an izin vermeyeceksiniz. Kibarca bebeğinizi kucağından alacaksınız. Ama göruşmeyecek kadar da abartmayın.

Eskiler çocuklarına neler yedirmiş içirmişler..Siz izin vermeyin sorun kalmaz
Onu yapacağını tahmin etmedimki şaka yapıyo sandım.Gördüğüm an insan bi donar kalırya öyle oldum.Sonra hemen aldım zaten kucağından.Uzun bi süre görüşmücem bana taşıyıcı anne muamelesi yapıyo.

Şok oldum o an şaka yapıyo sandım beynim uyuştu.Çenem titremeye başladı.Hemen aldım kucağından.
Bu da biraz abartılı.

İkiniz ortak noktada buluşmanın yolunu bulun bence.
Sen bu tepkiyi verdikçe oda inat edebilir, güzelce izah et.

Bu da biraz abartılı.

İkiniz ortak noktada buluşmanın yolunu bulun bence.
Sen bu tepkiyi verdikçe oda inat edebilir, güzelce izah et.
İşine geldiği zaman herşeyi bilen bi kadın oluyo.Öyle yaşlıda değil 50 yaşında.Hamileliğimden beri üstüme oynuyo doğunca alacam senden ben bakacam daha bir sürü saçmalıklar hepsinin cevabını verdim ama bu akşam ki zirve noktasıydı.Ben mama veriyorum diye vicdan azabı çekiyorum kadının yaptığına bak.

yaparlar aman korumak lazım..ev sahibimi cok severim ama ufacık bebeğe 6 ay öncesinde bile Türk kahvesi veriyorlar..ben asla izin vermem diye tepkimi koydum hic denemediler neyseki..kv de arada bi hep şunu versek bunu versek diyordu ama 6 ayı dolsun yavas yavaş baslariz acelemiz yok diyordum..Allahtan ısrarcı olmuyordu..yine de ben tek başına birakamiyorum cocugumu yedirmeye icirmeye meraklı insanlarla..yeri geliyor 2 dk su almaya mutfaga bile gitmiyorum yalnz kalmasinlar ağzına bişey sokustururlar diye☺ siz de çok uzmeyin kendinizi,tek seferden bişey olmaz ama bidahakine extra dikkatli olursunuz..tepkinizi ciddi bisekilde gostermeyi de ihmal etmeyin tabi :) saglikla büyüsün bebeginiz inş :)

Back
X