• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beynim zonkluyo

Şuan sinirden titriyorum.Kaynanam olacak şahıs 47 günlük bebeğime çay verdi ya bildiğiniz siyah çay.Şok oldum bişey diyemedim.Biz bebeklere çay veririz dedi şaka yapıyo sandım üç çay kaşığı çay verdi. Yetmezmiş gibi bide bu benim az daha büyüsün buna ben bakacam siz buna kardeş yapın diyo.İki damla sütüm var o da kaybolacak.Lohusalık depresyonumu yeni yeni atlatıyorum zaten.Bir daha hiç bir şekilde görüşmeyi düşünmüyorum.Eşim benim yanımda bu konuda ama abartmıyorum dimi bu normal bi durum olamaz.
buraya yazmak yerine kaynananiza kukremeniz lazimdi biz bebeklere cay veriyoruz nedemek biz vermiyoruz o nolacak manyakmi ne bu insanlardaki ozguvende beni yedi gecenlerde 10 aylik kizima dayim kendi ictigi bardaktan kendi agzina soktugu kasikla cay verdi kizima kapinin onunde buldu kendini resmen evden kovdum rezil ettim o bebek size emanet kaynanaymis amcaymis dayiymis anneymis hic umrunuzda olmasin emametinize zarar geliyosa herseyi yapmak hakkiniz

Yengem yeni doğum yaptığında meme uçları yaraydı emziremedi, babannemde eski usul ağzına şekerli su verdi. Yengem baya diretmişti tabii haklı olarak ama çocuk açlıktan sürekli ağlıyodu. Şekerli suyu içince sustu. Öyle bir durum mu vardı ki çay verdi acaba?

O bebegin cigerleri nasil yanmistir :( Bebekler sadece süt yada mama icerler. Yengenize acidim, o lohusa hali ile baski'ya karsi gelemedi. Mama vermek, sekeri su vermekten kat be kat daha iyidir.

la havleeee. ben şokk ..mal kadınnn .sokma evıne.

Yengem yeni doğum yaptığında meme uçları yaraydı emziremedi, babannemde eski usul ağzına şekerli su verdi. Yengem baya diretmişti tabii haklı olarak ama çocuk açlıktan sürekli ağlıyodu. Şekerli suyu içince sustu. Öyle bir durum mu vardı ki çay verdi acaba?
Hayır.Bebeğim yeni mama yemişti.Koltuğa yanına koydu sorsan konuşuyo onunla kızımda tavana bakıp sesler çıkarıyo.Ben telefonla konuşuyodum 6-7 kişi vardık orda ama kulağımda onlarda.Tahmin etmedim öyle bi şuursuzluk yapacağını.

Lutfen o kayinvalideye nasil anlarsa o sekilde anlat bir daha cocugun bakimina karsitirma. Yazik benim bile beynim zonkladi. Derdini anlatamayan Allah in emaneti minicik melekler onlar. Lutfen ona iyi bak.

Cocugunuz size Allah’tan emanet. Onu siz yetistireceksiniz. Kaynananiz, anneniz, babaniz ne derse desin. Kimss size sormadan cocugunuza birsey yapamamali. Eger sizde cozum bir daha gorusmemekse, gorusmeyin. Tepkiniz cok degil bebce.

İlk kaşık tamam şok oldunuz diğer 2 kaşığa neden müdahale etmediniz. Ayrıca nasıl bişey diyemediniz ben olsam çayı kafasından aşağı dökerdim kim olursa olsun

Herşey bi cinnete bakar lohusalığı bahane edip cingar çıkarın ve görüşmeyin belli ki laftan anlayacak bi tip değil

Bende de aynısını yaptılar tam aynısı değildi ama ertesi gün hastaneye götürdümm ..
Kakasının rengi için ..
Doktor şöyle dedi böyle dedi alerji yapmış
Herşeye alerjisi olabilirmiş 6. Aydan sonra bile ek gıdaya yavaş yavaş geciz vs dedi dedim bayada üstlerine gittim tabi elleşmiyolar daha.

bu koca karı yaşlılardan gına geldi artık ya.
lohusaların sütünün kesilmesinin en büyük nedeni bu kadınlar.
tükensin bu nesil artık.

Şuan sinirden titriyorum.Kaynanam olacak şahıs 47 günlük bebeğime çay verdi ya bildiğiniz siyah çay.Şok oldum bişey diyemedim.Biz bebeklere çay veririz dedi şaka yapıyo sandım üç çay kaşığı çay verdi. Yetmezmiş gibi bide bu benim az daha büyüsün buna ben bakacam siz buna kardeş yapın diyo.İki damla sütüm var o da kaybolacak.Lohusalık depresyonumu yeni yeni atlatıyorum zaten.Bir daha hiç bir şekilde görüşmeyi düşünmüyorum.Eşim benim yanımda bu konuda ama abartmıyorum dimi bu normal bi durum olamaz.
O an müdahele edemedinizmi?Çok basitti halbuki
"Anne olmaz o daha çok küçük"bu kadardı..
Asla görüşmemeyi düşünmek biraz abartı olmuş evet.

Daha önce zeytinyağı içirmeyede kalktı.Sayesinde lohusalık bunalımına girdim.Sütüm zaten azdı bebeğim az geliyo diye ağlıyarak zorla emiyodu mememdeki çocuğu kucağımdan aldı.Aç bu çocuk doymuyo mama verelim diye.Bide buluz üstünden memesine tutuyodu bende olsada emzirsem diye.

Bebeğin kabız olması durumunda dr lar bebeğin mamasına 1 kaşık zeytinyağı ilave edebileceğimizi söylüyolar. Direk zeytinyağı veriliyo mu bilemiyorum.
Bence bebeğinizin sağlığı için uzak turun bebeğinizden kayınvalidenizi. Aman diyim ne olur ne olmaz yaa can bu sonuçta.Offf ben bile darlandım yaptıklarından walla.

Back
X