Beynim zonkluyo

Ciddi değildir belki fakat söylemesi bile irite ediyor ..
Hamileykende dedi aynısını alacam onu sizden diye epey bi çıkıştım ona hatta o dediklerimi unutamıyo.Bu akşam yine öyle diyince tabi tabi alırsın emin ol dedim.Çok istiyosan tıbbın imkanlarını sonuna kadar kullan doğur sende dedim yüzüme bakıyo.

Sizinki yine insaflı davranmış. Benim bir tanıdığım 4o günlük torununa pekmez tereyağı veriyormuş çocuk zayfta kılo alsın diye. Çok üzülüyorum çocuğA.
Allah bütün kv akıl fikir versin

Bebeklere ilk altı ay anne sütü dışında bir şey vermiyoruz ben annesiyim emziririm kardeş olayına gelince buna siz değil kocamla ben karar veririz mahremimize saygı duyun haddinizi aşmayın ayrıca bebeğim ve doğacak kardeşleri sizin torununuz ben ve oğlunuzun evlatları çizgileri aşmayalım diye sakin bir şekilde uyarın evladınızın yeryüzündeki kanatsız meleği sizsiniz başkası değil

Bebeğinizi kv yaninda tek bırakmayın...bir daha böyle bişey yaparsa tepkiniz gösterin çünkü mesela çocuğunuzun sağlıği es geçmemeniz gerekiyor

Ben 2-3 aylıkken bir akşam annem balık kızartmış yer sofrasında ailece yiyorlarmış. Babaannemde varmış. Beni de bir ana kucağına koyup babaannem yanına almış. Annemin anlatımına göre bir ara kafayı kaldırıp bana bakınca morardığımı görmüş. Sofranın üstünden uzanıp yakamdan tuttuğu gibi almış ne olduğunu anlamaya çalışırken abilerim “babaannem balık verdi” demişler. Annem ayaklarımdan tutup sallamış sırtıma vurmuş olmayınca parmağıyla boğazımdaki parçayı ittirmiş aşağıya. Çok canın acıdı biliyorum ama mecburdum diye anlatıyor. Tek aklına gelen o olmuş. Sonra tabi herkes babaanneme dönmüş. Abilerim kardeşimizi öldürüyordun diye bağırmışlar küsmüşler. Annem kızmış ama tabi zamane gelinleri gibi değil mümkün mü ses yükselecek. “Amaaaaan ne olacak sanki ben çiğnedim de verdim balığı” demiş. Bu da böyle bir anımmış :)

Cinnet geçirmemek elde değil. Yalnız bırakma bebeğini. Beni annem son anda kurtarmış. Fark etmezsen boğulabilir bebeğin Allah korusun.

kv düğünden sonra

acaba ne yapsamda gelini deli etsem diyorlar gibi geliyor ,

hakıkaten saçmalıyorlar

öncelikle Allah bağışlasın.
Biraz sakin.
Yaptığı yanlış evet siz de bu tip durumlarda sakinliğinizi koruyup "yok annecim biz vermiyoruz istemiyoruz " deyip bebeği alacaksınız. biz demenizin sebebi de eşinizle ortak kararınız gibi görünmesi için.
Ancak eklemeden geçemeyeceğim ,gaz olmasın diye verdiğimiz ilaçlardan daha masum inanın o çay..
kimyon çayı papatya çayı ıhlamur verdik 6 ay öncesinde doktor tavsiyesiyle.
çok gözünüzde büyütmeyin ama bundan sonrası için de müsade etmeyin tabi ki.
ilişkinizi kesmeye, küsmeye gerek yok. sadece tavrınızı koyacaksınız.

öncelikle Allah bağışlasın.
Biraz sakin.
Yaptığı yanlış evet siz de bu tip durumlarda sakinliğinizi koruyup "yok annecim biz vermiyoruz istemiyoruz " deyip bebeği alacaksınız. biz demenizin sebebi de eşinizle ortak kararınız gibi görünmesi için.
Ancak eklemeden geçemeyeceğim ,gaz olmasın diye verdiğimiz ilaçlardan daha masum inanın o çay..
kimyon çayı papatya çayı ıhlamur verdik 6 ay öncesinde doktor tavsiyesiyle.
çok gözünüzde büyütmeyin ama bundan sonrası için de müsade etmeyin tabi ki.
ilişkinizi kesmeye, küsmeye gerek yok. sadece tavrınızı koyacaksınız.
Hem konuştu hem yaptı anlamadımki zaten birden.Ben hiç o çaylardan kullanmadım.Kendisini kızımın annesi zannediyo dün akşamki performansı çaydan ibaret değildi.Hamileliğimden beri üstüme oynuyo.Önceki mesaj cevaplarımda anlattım.

eşiniz arkanızda işi bi cinnete bakar. yok eşiniz arkanızda değilse geçmiş ola.

Nasıl sesinizi çıkaramadığınız kısmı beni sinirden deli etti ya, kusura bakmayın ama... Öyle kayınvalidenin başından aşağı geçiririm o çaydanlığı, çay nasıl içirtiliyormuş görür. El kadar bebeğin şuan tek koruması anne ve babası... Şu kadarcık şeyi bile yapamayacak mısınız? Siz de bunu yapamazsanız kim yapacak? Öyle çekinmeleri, şaşırmaları, kalakalmaları bir kenara bırakıyorsunuz ve bebeğinizi ne pahasına olursa olsun koruyorsunuz bundan sonra. Lütfen ya... Böyle saçma salak cahil insanların elinde oyuncak etmeyin yavrularınızı. Bir kaç kere bas bas bağırın bakalım devam edebiliyor mu?

Nasıl sesinizi çıkaramadığınız kısmı beni sinirden deli etti ya, kusura bakmayın ama... Öyle kayınvalidenin başından aşağı geçiririm o çaydanlığı, çay nasıl içirtiliyormuş görür. El kadar bebeğin şuan tek koruması anne ve babası... Şu kadarcık şeyi bile yapamayacak mısınız? Siz de bunu yapamazsanız kim yapacak? Öyle çekinmeleri, şaşırmaları, kalakalmaları bir kenara bırakıyorsunuz ve bebeğinizi ne pahasına olursa olsun koruyorsunuz bundan sonra. Lütfen ya... Böyle saçma salak cahil insanların elinde oyuncak etmeyin yavrularınızı. Bir kaç kere bas bas bağırın bakalım devam edebiliyor mu?
İnanın beklemiyodum.Hani şaka olarak denir ya çay veriyim mi sana diye öyle bişey sandım.Kafamı çevirmemle gördüm zaten ne yapıyo bu kadın diye.Aldım hemen kucağından evimize geldik.

İnanın beklemiyodum.Hani şaka olarak denir ya çay veriyim mi sana diye öyle bişey sandım.Kafamı çevirmemle gördüm zaten ne yapıyo bu kadın diye.Aldım hemen kucağından evimize geldik.
Aman bebeğinizi bu kadınla asla yalnız bırakmayın, çıngar çıkarmaktan da çekinmeyin. Böyle cahil insanalar, karşısındakinin suskunluğundan besleniyor. Deli midir nedir ya... Çay öyle yalnız iyi gitmez, pasta börek de verseymiş yavruya.. Öf...

Aman bebeğinizi bu kadınla asla yalnız bırakmayın, çıngar çıkarmaktan da çekinmeyin. Böyle cahil insanalar, karşısındakinin suskunluğundan besleniyor. Deli midir nedir ya... Çay öyle yalnız iyi gitmez, pasta börek de verseymiş yavruya.. Öf...
Mevlüdümüz var yarın yine karşı karşıya gelmek zorundayım ama huzur vermicem ona evimde.

Back
X