• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beynim zonkluyo

Ağzımı bozmamak için zor tutuyorum kendimi.Gerizekalı her defasında bi olay çıkarıyo.Ama bu kadarını ummazdım.
Valla benimki bana sormadan bebegi besigınden bile almıyor bu sabah farkettım de bu biraz saygıyla alakalı sizinki kafayı yemiş aklı eskide kalmis galıba

İşine geldiği zaman herşeyi bilen bi kadın oluyo.Öyle yaşlıda değil 50 yaşında.Hamileliğimden beri üstüme oynuyo doğunca alacam senden ben bakacam daha bir sürü saçmalıklar hepsinin cevabını verdim ama bu akşam ki zirve noktasıydı.Ben mama veriyorum diye vicdan azabı çekiyorum kadının yaptığına bak.
Ya kim kimin çocugunu elinden alabilir ki soylerse soylesin ne var bunda korkacak kaçıracak degil ya inandiniz mi biraz mantik lutfen ..Bebek sizin çay meselesini de uyarın bir daha asla deyin ...gözunuzun onunde olsun zaten kaçar pes eder kolay mi cocuk bakmak hevesten benim demis belli ki

Biz çay veriyoruz dediğine göre daha önce denemişler bi zararı olamamış çok abartmayın bi daha yapmasın yeter

Son zamanlarda gördüğüm kayınvalideler çocuğa bakmak istemiyor 2 yaşında kreşe verin diyorlar eğer çalışıyorsanız baksın daha güzel

Şuan sinirden titriyorum.Kaynanam olacak şahıs 47 günlük bebeğime çay verdi ya bildiğiniz siyah çay.Şok oldum bişey diyemedim.Biz bebeklere çay veririz dedi şaka yapıyo sandım üç çay kaşığı çay verdi. Yetmezmiş gibi bide bu benim az daha büyüsün buna ben bakacam siz buna kardeş yapın diyo.İki damla sütüm var o da kaybolacak.Lohusalık depresyonumu yeni yeni atlatıyorum zaten.Bir daha hiç bir şekilde görüşmeyi düşünmüyorum.Eşim benim yanımda bu konuda ama abartmıyorum dimi bu normal bi durum olamaz.
Siz bir şey demezseniz tepenize cıkar tabi.Çocuk benim çay vermeni istemiyorum deseydiniz diğer soylediklerini konusmaya cesaret bulamazdı

Ya kim kimin çocugunu elinden alabilir ki soylerse soylesin ne var bunda korkacak kaçıracak degil ya inandiniz mi biraz mantik lutfen ..Bebek sizin çay meselesini de uyarın bir daha asla deyin ...gözunuzun onunde olsun zaten kaçar pes eder kolay mi cocuk bakmak hevesten benim demis belli ki
Tabikide alamaz çocuğumu.Hamileliğimden beri aynı şeyi tekrarlıyo.Sürekli aynı şeyi demesi beni rahatsız ediyo.Hergün bizi oraya istemesi rahatsız ediyo.Herşey üstüste geldi lohusalık depresyonu yaşadım ilaç kullanıyorum hala bence biraz daha ağzına ve hareketlerine dikkat etmesi lazım.

Son zamanlarda gördüğüm kayınvalideler çocuğa bakmak istemiyor 2 yaşında kreşe verin diyorlar eğer çalışıyorsanız baksın daha güzel
Ben çalışmıyorum kendi çalışıyo.Çok bakmaya meraklı olsaydı hastanede yanımızda kalmayı teklif ederdi.Sezeryan oldum ikinci gün acelesi varmış gibi fındık toplamaya gitti.İlk günde misafir gibi geldi gitti.

Susmayın

Oğlum 2,5 aylıkken çikolata yiyorduk

Ona da ver dedi gerek yok ben yiyorum o da benden alıyor dedim

Eşim kükredi zaten biz yokken ya da görmeden asla bir şey verilmeyecek bu çocuğa diye

Eşin resti çeksin

Susmayın

Oğlum 2,5 aylıkken çikolata yiyorduk

Ona da ver dedi gerek yok ben yiyorum o da benden alıyor dedim

Eşim kükredi zaten biz yokken ya da görmeden asla bir şey verilmeyecek bu çocuğa diye

Eşin resti çeksin
Çekti zaten.Aramış onu telde konuşmuşlar tam olarak bilmiyorum.

Bebeğe çay mı verilir ya.Bu babaannelerin torunu sahiplenmelerini bir türlü anlayamıyorum.Kendilerine anne dedirtmeye çalışırlar.Anne emzirmesin diye kırk takla atarlar.Yazık günah ya.

Ben 2-3 aylıkken bir akşam annem balık kızartmış yer sofrasında ailece yiyorlarmış. Babaannemde varmış. Beni de bir ana kucağına koyup babaannem yanına almış. Annemin anlatımına göre bir ara kafayı kaldırıp bana bakınca morardığımı görmüş. Sofranın üstünden uzanıp yakamdan tuttuğu gibi almış ne olduğunu anlamaya çalışırken abilerim “babaannem balık verdi” demişler. Annem ayaklarımdan tutup sallamış sırtıma vurmuş olmayınca parmağıyla boğazımdaki parçayı ittirmiş aşağıya. Çok canın acıdı biliyorum ama mecburdum diye anlatıyor. Tek aklına gelen o olmuş. Sonra tabi herkes babaanneme dönmüş. Abilerim kardeşimizi öldürüyordun diye bağırmışlar küsmüşler. Annem kızmış ama tabi zamane gelinleri gibi değil mümkün mü ses yükselecek. “Amaaaaan ne olacak sanki ben çiğnedim de verdim balığı” demiş. Bu da böyle bir anımmış :)

Cinnet geçirmemek elde değil. Yalnız bırakma bebeğini. Beni annem son anda kurtarmış. Fark etmezsen boğulabilir bebeğin Allah korusun.
Anlıyorum ... Yazık ya kıyamam sana sen minicikken balık vermiş birde çiğneyip ... İyyy.... Babaannen şimdi yaşıyor mu

siz yanınızda olmasanız kim bilir ne verecek
kafasına göre takılıyor
o çocuğa onun yüzünden birşey olsa hafta da bir iki saat görüp belki ilgilenir ama sizin ciğeriniz yanar
küçük çocuğa sıcaklarda birde sıcak çay verilmesini (soğutularak da olsa) doğru bulmuyorum
sizi gerecek her türlü ortam ve insandan uzaklaşın
çocuk ek gıdaya geçtikten sonra görüşmeye başlayın ama şuan anne sütünü sadece alması gereken bebeğe birşey verilmesini öneren herkese he he deyip geçin
kv ile de araya mesafe koyun bir süre görüşmeyin

Anlıyorum ... Yazık ya kıyamam sana sen minicikken balık vermiş birde çiğneyip ... İyyy.... Babaannen şimdi yaşıyor mu

Yaşıyor evet. 85-86 civarındadır. Onlarda uzun yaşam genetik. Annesi 105 yaşını geçmişti vefat ettiğinde. Şimdi yatıyor artık. En küçük gelininde kalıyor ama ne tansiyonu var ne de şekeri. Doktorların dediğine göre sadece canı yürümek istemiyor ve artık bacakları zayıfladı istese de yürüyemezmiş. Gayet sağlıklı. :)

Yaşıyor evet. 85-86 civarındadır. Onlarda uzun yaşam genetik. Annesi 105 yaşını geçmişti vefat ettiğinde. Şimdi yatıyor artık. En küçük gelininde kalıyor ama ne tansiyonu var ne de şekeri. Doktorların dediğine göre sadece canı yürümek istemiyor ve artık bacakları zayıfladı istese de yürüyemezmiş. Gayet sağlıklı. :)
Ama birazda komigime gitti sana balık yedirmesi sen bebekken :):) anladım baba tarafin sağlıklı ve uzun ömürlü

Back
X