Beynimi kemiren konu

bence aşırı kıskançsınız sizide eşinizede evliliğinizede zarar veriyorsunuz birisi cafede otururken baksa bana döner bende bakarım bişey mi var diye bu istemsiz bir harekettir hata böyle bişey vardı yolda yürürken devamlı öndekinin ensesine dikkatli bakınca o dönüp bakıyor hissediyor buda öyle bişey eğer eşiniz sizi aldatacaksa bunu her şekilde yapar bunu unutmayın yeterki yapmak istesin

2.5 yıllık evliyim yazdınız.3 çocuk nasıl oldu anlamadım.siz doğru mu söylüyorsunuz.yoksa konu açayımda ne olursa olsun mu ??eğer böyleyse yazık bu kadar kişinin vaktini alıyorsunuz ....

Arkadaşlar desteksiz isimli kişinin diğer yazılarınada göz atın.ağustos 2011 tarihindede eşim çalışmıyor akıl verin diye yazılar yazmış.ve oradada bu yüzden çocuk yapmadım demiş.şimdi burda açtığı konuda 3 çocuğum var diyor.ilk başta 2.5 yıllık evliyim diyor.nedir bu şimdi.böyle uydurup insanların vakitlerini çalmak boşu boşuna biri için ğüzlmek ALLAH YARDIMCIN OLSUN DUALARINI etmek . GÜNAH DEĞİL Mİİİİİİİİİİİİİİİ
YORUM SİZİN ARKADAŞLAR.BÖYLE VAKTİNİ YALAN DOLANLA NASIL GEÇİRİLER ANLAMAM.VE BEN BUNU BİR ÖNCEKİ MESAJDA YAZDIM.DESTEKSİZ ONLİNE DI.ŞİMDİ YOK OLDU.ANLAYAMIYORUM. YORUM SİZİN .....AYIPPPPPP

ilk önce bir sorun ondan sonra yargılayın..evet agustosta yoktu daha sonrası hamıle kaldım.ve üçüz çocuklarım oldu.eşim işsizken bir süpriz le karsılastık.mevlam onlarla bırlıkte nasıbımızı actı..olamazmı?hemen yapıştırdınız yalan falan diye asıl beni yargısız infaz eeden size yazık

ilk önce bir sorun ondan sonra yargılayın..evet agustosta yoktu daha sonrası hamıle kaldım.ve üçüz çocuklarım oldu.eşim işsizken bir süpriz le karsılastık.mevlam onlarla bırlıkte nasıbımızı actı..olamazmı?hemen yapıştırdınız yalan falan diye asıl beni yargısız infaz eeden size yazık

ben açtığın konulara bakmadım yalan yada yanlış neyse buraya açtığın konuyla alakalı bir şeyler yazmak zorunda hissettim kendimi bence bu rahatsız olduğun durumu olay çok dallanıp budaklanmadan

yengene söyle ve bu bakışlar beni rahatsız etti de ben bunu abime demeden sana söylüyorum belki aklında bu tarz bişey yok ama bakışlarınız çok rahatsız edici de ve fazlada gelip gitme yapma

size inanmıyorum ...

10.08.20111 tarihten bu yana 5 ay geçmiş siizn hamileliğiniz 5 ay mı sürüyor .hala yalannnnnn konuşuyorsunuz .cidden yazık.psikolojiniz baya bozulmuş siizin.burda senaryolar yazıp bizide oynatıyorsunuz.

Son düzenleme:
size inanmıyorum ...

neden hayatında ilk defamı üçüz çocuk doğuran birini duydun bu birincisi..
forum yöneticisinden bir ricam var..konumu okuyupta yalan dıyenlerı uyarması.

.fake oldugunu dusunuyorsan okumazsın ve yorum yapmazsın.

senı ınandırmak için burda çaba sarfedemem..açıklama yaptıgım halde..hala sana inanmıyorum..diye yazman da benim değil senin sorunun.. bu sorunu çözmek için de benim konumun altına lütfen yorum yapma

iyi aksamlar....

neden hayatında ilk defamı üçüz çocuk doğuran birini duydun bu birincisi..
forum yöneticisinden bir ricam var..konumu okuyupta yalan dıyenlerı uyarması.

.fake oldugunu dusunuyorsan okumazsın ve yorum yapmazsın.

senı ınandırmak için burda çaba sarfedemem..açıklama yaptıgım halde..hala sana inanmıyorum..diye yazman da benim değil senin sorunun.. bu sorunu çözmek için de benim konumun altına lütfen yorum yapma

iyi aksamlar....

kusura bakma ama dikkat edersen ilk sana yazdığım yoruma bak.senin için okdar vakit harcayan insanlara bak.8. aydan sonra 3üzlerim oldu diyrosun.hala yalan konuşuyorsun.evet benim yalana tahammülüm yok arkadaşım .sen cevap verdiğin sürece bende sana cevap yazarım.insanların vaktini alıyorsun yazdığın senaryoyla.hala yalan yazıyorsun ben napayım.

burda yazınızı okuyan herkz sizin için üzülüyor herşeyden önce vakit harcayıp yazınızı okuyor öncelikle mylife_35 'in vermiş olduğu tarihi baz alarak 3 çocuğun 5 ay içinde nasıl olduğunu açıklağa kavuşturunn insanarın kafasındaa soru işareti kalmasın yoksaa inandırıcılığınızı kaybedersinizzz

kusura bakma ama dikkat edersen ilk sana yazdığım yoruma bak.senin için okdar vakit harcayan insanlara bak.8. Aydan sonra 3üzlerim oldu diyrosun.hala yalan konuşuyorsun.evet benim yalana tahammülüm yok arkadaşım .sen cevap verdiğin sürece bende sana cevap yazarım.insanların vaktini alıyorsun yazdığın senaryoyla.hala yalan yazıyorsun ben napayım.

hayy allahım yaaa valla dalga geçmek için konu açıyorlar besbelli:47:geçen de bir konuda birisi((muhtemelen o bir erkekti üstelik ,,ben bayan olduğunu düşünmüştümm)) gayet aklı başında cümleler yazarken sapıtıp olmayacak küfürler yazıp ne olduğunu göstermiş şok geçirmiştimm :27:konu silinmiş zaten...bu da onu çağrıştırdı bana.... Ağustos ayında eşim işsiz bu yüzden çocuk yapmadım diyor,üstünden beş ay geçmiş beş ay içinde hem hamile kalmış hem doğum yapmış hemde üçüzz maşşalahh allah bağışlasın bir formülü varsa ben de alayım:46::46:

kımseye boyle bı laf edemezsınız !!!
haremlık selamlık olayından bahsedıyorsun madem kadın kısmının ne ısı var internetlerde gıt evınde kocana hızmet et kolelık yap o zmn sana ve senın gbılere acıyorum yanlızca
yanlızca konusursunuz ıs uygulamaya gelınce o kınadıklarını gecersınız

Canim bana niyye aciyosun senkendi haline aci ayriyetten uyguluyorum canim benim evimde erkek kadin asla ayni odada oturmaz servis yaparken kapiyi tiklatirim esim alir ins anlamisdirsin
Ayrica ese hizmet etmek kolelikse evet kolesiyim ben sevk duyuyorum esime hizmet etmekten

oncelıkle mylife_35 sana katılıyorum bu nedır ya allah aşkına....siz burdakılerı enayımı sanıyosunuz burda herkes herkese yardımcı olmaya calısıyoo dertlere derman olmaya calısıyo ve en onemlısıdee vakıt harcıyoruzz nedır yanı bu madem dalga gececen gıt baska yerde gec dalganıı 5 ayda 3 cocuk oluyosa bızede ver formülünü o zman çok sinir oldum terbıyesızlık resmen form yyönetıcısı bu konuya bı acıklık getırebılırmı

ayrıca bu bayanın profılde cocuk henuz yok yazıyor ve dıger konusunda coluk cocuk yok yanı aradanda bes ay gecmıs cocuk olmasıda ımkansız olduna gore bayagı sallamıs hepimizede yutturmus helal sana valla mıllete ıyı oyun oynamısın o zman herkes bısey uydurup ayazsın burayaa adaletmı ınsanlıga sıgar mı.....

Back
X