Beynimi kemiren konu

ayrıca bu bayanın profılde cocuk henuz yok yazıyor ve dıger konusunda coluk cocuk yok yanı aradanda bes ay gecmıs cocuk olmasıda ımkansız olduna gore bayagı sallamıs hepimizede yutturmus helal sana valla mıllete ıyı oyun oynamısın o zman herkes bısey uydurup ayazsın burayaa adaletmı ınsanlıga sıgar mı.....

valla eğlence kaynağı olarak görüyorlar demek ki ben de çokk şaşrdımmm.5 ayda hamile olup sonra doğum oluyorsa bide üçüzzz ben istiyorum formülünü evettt bana bir tane olsa da yeter ama :52::52:

oncelıkle mylife_35 sana katılıyorum bu nedır ya allah aşkına....siz burdakılerı enayımı sanıyosunuz burda herkes herkese yardımcı olmaya calısıyoo dertlere derman olmaya calısıyo ve en onemlısıdee vakıt harcıyoruzz nedır yanı bu madem dalga gececen gıt baska yerde gec dalganıı 5 ayda 3 cocuk oluyosa bızede ver formülünü o zman çok sinir oldum terbıyesızlık resmen form yyönetıcısı bu konuya bı acıklık getırebılırmı

:46: :46: kesinlikle.biz mi çok aptalız yoksa bunun gibi kişiler mi kendi ni çok akıllı sanıyor anlamıyroum.çaldığı tüm vakitlerim için ben desteksizi allaha havale ediyorum.kul hakkı diye bir şey vardır.kendisi hem vaktimizi çaldı hemde duygularımızla oynadı.onun için üzüldük. bu yüzden hakkım haram olsun.

ilk önce bir sorun ondan sonra yargılayın..evet agustosta yoktu daha sonrası hamıle kaldım.ve üçüz çocuklarım oldu.eşim işsizken bir süpriz le karsılastık.mevlam onlarla bırlıkte nasıbımızı actı..olamazmı?hemen yapıştırdınız yalan falan diye asıl beni yargısız infaz eeden size yazık

eee bende ağutosta hamile kaldım ve altı aylık hamileyim ben niye doğuramıyorum ayrıca siz 3 üz diyorsunuz rabbimin hikmetlerinden sual olunmaz ama altı aylık bir bebeğin bile yaşadığını ne gördüm nede duydum 3üz bebekler nasıl yaşasın. ayrıca inanmıyorum erken doğum 3üz falan olsaydı kesinlikle bahsederdiniz. akla mantığa sığmayacak şeyler söylüyorsunuz. uyduruyorsanız eğer dünden bir haftadır okuyorum hikayenizi ve sizin icin cok üzüldüm. boşunaysa hakkımı helal etmiyorum. ama eğer doğruysada bpşverin onları şimdilik allaha havale edin taki onları suç üstü yakalayana kadar. dediğim gibi şimdilik sabredin. eşinizi rahatsız etmiyecek şekilde takib edin ve eşinizin ilgisini üzerinize çekin ilgilenin ilgi isteyin

Back
X