• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beynimi o kadından nasıl kurtarırım

iyi günler hanımlar. daha önceki konularımda eşimin aldatığını öğrendiğimi ve ayrılmak üzere olduğumu yazmıştım. son 1 aydır o kadın sürekli beynimi kurcalıyor.onunda canı acısın istiyorum. beynimi o kadından nasıl kurtarırım.

kocan seni aldatırken kadının senin varlığından haberi var mıymış peki?

Demet Akalın dinleyin :) Şaka şaka. Aldatılmak özgüveni çok sarsan bir durum, ister istemez kendinizi kıyaslıyorsunuz, insan intikam alma isteğiyle yanıp tutuşuyor, sizi çok iyi anlıyorum. Ama bunlar onlardan çok kendinize zarar verir. Eşinizin gerçek yüzü ortaya çıkmış, iyi yönden bakın. Yıllarca aldatılan ve bundan haberi olmayan kadınlarımız var.

En çok neyle rahatlıyor ve mutlu oluyorsanız onları yapın. Alışveriş yapmak olabilir, arkadaşlarla sohbet etmek olabilir, spor yapmak olabilir. Ben en çok spor yapmayı öneriyorum. Beyne mutluluk hormonu salgılatan ve zinde tutan aktivitelerden biri. Vücudunuz da şekillendikçe özgüveninizin yerine gelmesi de cabası.

Bu olayların sebebi o kadin mi ki hedef o?
Aldatılan kadının düşmanı kocasidir, kaynana çilesi çekenin hedefi yine kocası olmalıdır. Kocaciklarinizi masum kılmak için yön değiştirmeyin.

İntikam istemen normal kötü bir durum yaşadığın kolay değil
Bırak Allah'ından bulsun o zaten ikinci kadın olmasıyla evli bir erkeğin metresliğini yapmasıyla kendine en büyük cezayı veriyor

Bu olayların sebebi o kadin mi ki hedef o?
Aldatılan kadının düşmanı kocasidir, kaynana çilesi çekenin hedefi yine kocası olmalıdır. Kocaciklarinizi masum kılmak için yön değiştirmeyin.
Bence iki tarafta suçlu
Erkek ne kadar suçluysa kadın da evli bir erkekle görüşmekle suçlu oluyor..
Bir kadın bir kadına bunu yapmamalı
Konu sahibi kocasına masum dememiş zaten ayrılacakmış

Bence iki tarafta suçlu
O kadin olmasa başkası olacaktı. Kocaların ne olduğunu anlamak için ortada böyle kadınlar olacak ki gerçek yüzlerini görelim.
Kocası kumara bulaşanlar ya da içip içip dağıtanlar da kumarin ve içkinin gözünü oysun.

iyi günler hanımlar. daha önceki konularımda eşimin aldatığını öğrendiğimi ve ayrılmak üzere olduğumu yazmıştım. son 1 aydır o kadın sürekli beynimi kurcalıyor.onunda canı acısın istiyorum. beynimi o kadından nasıl kurtarırım.
kocadan boşanmadınız ve kadının canı yakmak istiyorsunuz değil mi dogru tahmin
işi cocugu aileyi felan bahane etmeyin
çocuk o ailede sağlıklı buyumez zaten
işi etmeyin zaten aldatmayı kanıtladığınız da tazminat nafaka size bakmak zorunda kalacak
aileyi de takmak zorunda değilsiniz bu durumda

Bence iki tarafta suçlu
kesin ayrılır olay agustısta olmus kasımdayız
davasını acıp nafakasını tazminatını herseyini alabilecekken
kadından intikam peşinde
sana onca senelik kocan o kotulugu yapabilio sen seni hic tanımayan birinin yapmasına takılıp onun canını yakma pesşindesin o koca aklanır ben sana soleyim

O kadin olmasa başkası olacaktı. Kocaların ne olduğunu anlamak için ortada böyle kadınlar olacak ki gerçek yüzlerini görelim.
Kocası kumara bulaşanlar ya da içip içip dağıtanlar da kumarin ve içkinin gözünü oysun.
Bu düşünce de farklı bir bakış açısı
Ama mantıklı valla baştan çıkarmaya çalışan kadınlar olmazsa erkeklerin gerçek yüzü belli olmuyor En Büyük KK

Bu düşünce de farklı bir bakış açısı
Ama mantıklı valla baştan çıkarmaya çalışan kadınlar olmazsa erkeklerin gerçek yüzü belli olmuyor En Büyük KK
Şimdi dusun ki kocam beni aldatmiyor ama kimse yüzüne bakmadığı için, parası yok diye , utangacligindan vs.
Şimdi ben bunu öpüp başıma mi koyayım?

Evliliğin devam ediyormu yoksa ayrılmakda kararlımısın?
Devam edeceksen malesef daha çok kurcalar o kadın beynini:işsiz:
Ayrılacaksan düşünme derim, geçmişi düşünüp üzme kendini boş yere

Şimdi dusun ki kocam beni aldatmiyor ama kimse yüzüne bakmadığı için, parası yok diye , utangacligindan vs.
Şimdi ben bunu öpüp başıma mi koyayım?
Parası olmayan erkek zaten aldatmaz diyr düşünüyorum aynı fikirdeyiz
Parası olmayan erkeğin etrafında kadın olmaz ki zaten özgüveni düşüktür
Parası olan erkeğin özgüveni yüksektir eğer potansiyel varsa aldatır karısını önemli olan nefsine hakim olmaktır
Merakta etmiyor değilim kocam zengin olsa acaba..:KK51:
Neyse klasik Türk kadını moduna girip benim kocam yapmaz diyeyim :KK70:

Parası olmayan erkek zaten aldatmaz diyr düşünüyorum aynı fikirdeyiz
Parası olmayan erkeğin etrafında kadın olmaz ki zaten özgüveni düşüktür
Parası olan erkeğin özgüveni yüksektir eğer potansiyel varsa aldatır karısını önemli olan nefsine hakim olmaktır
Merakta etmiyor değilim kocam zengin olsa acaba..:KK51:
Neyse klasik Türk kadını moduna girip benim kocam yapmaz diyeyim :KK70:
Hahahahaha , benimki de bol şıkır şıkır kadınlı ortamda çalışıyor ama benimki de yapmaz:KK71::KK53::KK14:

Kadın kocanıza ilaçlı gazoz içirip aldatmış süsü vermediyse, kadınla bi işiniz yok, evet kadın adamın evli olduğunu bile bile ilişkiye başlıyosa adi biridir. Ama sizin yuvanızı dağıtan, size yanlış yapan, size ihanet eden kişi kocanız. Kadının canını yakcam diye uğraşmayın. O adam onun da canını yakar, zaten mutlu olamazlar. ya da inşallah olmazlar :))

Seni cok iyi anliyorum öfkeni .. ama hic birsey yapma ve dua et .. zaten bunu yaparakta birsey yapmis olursun.. dua et ciksin aklimdan de.. onun bi gunahi varsa mutlka bedelini odeyecektir.. ama sen kendin vrtmeye kalkma cezasini..

Surekli sunu dusunun yuvaya sebep olan hic bir zaman huzur bulamiyor er yada gec onunkide dagiliyor ister ilahi adalet ister karma ister negatife negatif cekimi hep bunu getirin akliniza sogursunuz
Ben daha evliye dadanip evine esine cocuguna sebep olanin mutlu oldugunu gormedim

+1 Katılıyorum.
Arkadaşım gerçekten de size zarar verenlere karşı içinizde en ufak kin, öfke gibi basit duygular besleyip de kendinizi yıpratmayın, inanın herkes ektiğini biçiyor, o yüzden sal gitsin ne hali varsa görsün, yeter.

Back
X