Beynimi yakan eşim

Internette tanıştık malesef
 
Bir yıl çok uzun bir süre başka bir sorun olduğunu düşündüm .vajınısmusun etkisi olacağını zannetmiyorum sonuçta yenmişsin
 
Erkekler robot değildir evet ama ne erkek ne kadın evliliğinde 1 sene cinsellikten uzaklaşamaz. Ne o öyle ev arkadaşımıyız biz?!
Bunun önüne daha en başta geçilmeliydi .stres deyip kaçmak olmaz.
 
Vajinusmus etken degil. Bir yil uzun bir sure. Belki de baska biriyle birlikte oluyordu. Size o yuzden ihtiyaci kalmiyordu.
 
Onlarla alakali oldugunu sanmıyorum borc harc yada sizin rahatszlgnzla ilgili degldr ama hamileliginzle ılgili sıkıntı yasiyosanz oyuzden olup bunlari bahane edeblr yoksa sanmam hic bir erkgin yaklasimi rededecegini yada gercekten psikolojik sorunlari var esinizin bu arada umarim velayet davasi falandr resmi nikahsz cocuk olmuyordr
 

Hormonları düzgün çalışan erkek ölüm gibi ekstrem durumlar sonrası dahil en geç 1 ay içinde cinsel ilişkiye yönelebilir. Ha bu demek değildir ki eşiniz yalancı. Oğlu yüzünden ve diğer şeyler yüzünden dolaylı bir depresyona girmiş olabilir ve bu da dolaylı olarak hormonlarını etkilemiş olabilir. Depresyon böyle illettir küçümsememek lazım. Ama erkekleri de küçümsememek lazım. Başka durumlar da olabilir.

Pek çok süreçleriniz olmuş. Vajinusmus gibi. Kesinlikle etkiliyor olabilir. Önce oğluyla işleri yoluna koyarsa her şey daha iyi olabilir. Belki bu süreçte sizin de vajinusmus olayınızla ilgili kendinize bir ayna tutmanız gerekebilir. Stres onun gibi sizi de darmaduman etmiş olabilir. Çünkü henüz tamamen geçmediğini belirtmişsiniz.
 
bir hafta bır ay hadı ıkı ay da bır sene nedir.kurumuşusunuz resmen.ama sorunlardan kaynaklı olurdu kafa dağıtmak için okey yerıne senı sevseydi.
 
[QUOTE="Çocuğun büyüdüğünü görmek nasip Olmasın dedi eğer yaptıysa görmesin evet
[/QUOTE]
Bu dam zaten ilk çocuğunu da görmüyor ki, hiç de muteessir olmadan 2.yi yaptı, bunu da görmese etkilenmez bence, çocuk uzerine ettigi yeminlere kanmayin derim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…