Beynimi yakan eşim

Purpplee

Herkes çok duyarlı😌
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.637
16.057
298
Herkese selam,
Eşimle iki yıllık Evliyiz,eski eşinden bir oğlu var,10 Yaşında.oğlu bir Yıldır gelmiyor biz de bir Yıldır cinsellik yaşamıyoruz ve ben çok güceniyorum buna.

Oğlunun gelmeyişiyle benim riskli hamileliğimin başlaması ayni döneme denk gelmişti ama gelmryişinin seni bu değil,hamikrliğimindrn haberi yoktu.

cinselliği istemeyişinin sebebini sorduğumda ise dedi ki Oğlumu bir Yıldır göremiyorum,eski eşimle ilgili dava Peşinde koşuyorum,gırtlağa kadar borçlarım var bitmiyorlar.Bunlar kafamdayken cinselliğe isteğim de olmuyor.Sizce böyle midir ? Erkekler sıkıntıları varken cinsellik düşünmezler mi ? Boşanma aşamasına kadar taşıdı çünkü beni bu mevzu.Evde her akşam işi gücü tv izlemek pc de okey oynamak ben de ilgi bekliyorum.Bunu da kafa dağıtmak için yaptığını söylüyor.

Inanayım mı kızlar bunlara ?

Not:ilk üç ay vajinusmus sorunum vardı ve tam çözebildim sayılmaz onunla ilgili olabilir mi bunu da eklemek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam,
Eşimle iki yıllık Evliyiz,eski eşinden bir oğlu var,10 Yaşında.oğlu bir Yıldır gelmiyor biz de bir Yıldır cinsellik yaşamıyoruz ve ben çok güceniyorum buna.

Oğlunun gelmeyişiyle benim riskli hamileliğimin başlaması ayni döneme denk gelmişti ama gelmryişinin seni bu değil,hamikrliğimindrn haberi yoktu.

cinselliği istemeyişinin sebebini sorduğumda ise dedi ki Oğlumu bir Yıldır göremiyorum,eski eşimle ilgili dava Peşinde koşuyorum,gırtlağa kadar borçlarım var bitmiyorlar.Bunlar kafamdayken cinselliğe isteğim de olmuyor.Sizce böyle midir ? Erkekler sıkıntıları varken cinsellik düşünmezler mi ? Boşanma aşamasına kadar taşıdı çünkü beni bu mevzu.Evde her akşam işi günü tv izlemek pc de okey oynamak ben de ilgi bekliyorum.Bunu da kafa dağıtmak için yaptığını söylüyor.

Erkekler robot değil. Kafaları dolu olduğunda, stresli olduklarında cinsellik istemeyebiliyorlar. Bir yıl süren çözüme ulaşamayan durum stres sebebidir. Etkileyen şeyler ortadan kalktığında devam ederse o zaman sorun edin bence.

Herkes stresle bas etme yontemi farklidir,
kimisi cinselligi istemezken kimisi boyle zamanlarda daha duskun bile olabilir.

Ama cok zor ya, 10 yasindaki cocugunu 1 yil gorememek,...

Yine de oyunundan TV sinden geri kalmayan adama da pek empati yapamayacagim.

Bir yıl cinsellik olmadan evlilik olur mu?

Tam tersine sorunları cozmesinde yardimci olacak bisey duzenli cinsel hayat.

Size cinsellik dışında bi ilgisi de yok.

Kafasinda sorunlari vardir, cinsellik dusunemeyecek durumdadir bu da normaldir ama sure bir yil olamaz.

Bir yil evli bir erkek ve kadin cinsellik olmadan nasil durur ki? Hadi kocanizin sorunlari var cani istemiyor ee sizin isteginiz ne olacak?

Bence, eger cinsel hayatiniz olmayacaksa bosanmak istediginizi soyleyin acik ve net ya da sorunu varsa tedavi olsun.

Hic bir erkek sorunlarin var diye esini bir yil cinsellik yasamaktan mahrum edemez bu bosanma nedeni olabilecek kadar ciddi bir sorun ve bu sizin hakkiniz, hakkinizi arayin tatlilikla.

Sizin sorununuz sadece cinsellik değil ki, sadece buna niye takılıyorsunuz, eşiniz annenize bile sizi sevmediğini söylememiş miydi? Evin içinde cinsellik dışında da bir paylaşımının yok anladigim kadariyla, hadi diyelim koca 1 yıl boyunca cinsellik yaşadığı sıkıntılar dolayısıyla istemedi,ki bu bana çok normal gelmiyor, sizinle oturup iki güzel sohbet etti mi, sarılıp öptü mü?

Kafasinda sorunlari vardir, cinsellik dusunemeyecek durumdadir bu da normaldir ama sure bir yil olamaz.

Bir yil evli bir erkek ve kadin cinsellik olmadan nasil durur ki? Hadi kocanizin sorunlari var cani istemiyor ee sizin isteginiz ne olacak?

Bence, eger cinsel hayatiniz olmayacaksa bosanmak istediginizi soyleyin acik ve net ya da sorunu varsa tedavi olsun.

Hic bir erkek sorunlarin var diye esini bir yil cinsellik yasamaktan mahrum edemez bu bosanma nedeni olabilecek kadar ciddi bir sorun ve bu sizin hakkiniz, hakkinizi arayin tatlilikla.

Olur. Ortada çözülemeyen sorunlar varsa ve bu iki tarafı da etkiliyorsa uzun süreli cinsel isteksizlik olabilir. İki tarafta da karşılıklı sevgi, ilgi eksikliği yoksa cinselliğin olmaması evlilik bitirmek için yeterli sebep değil bence. Sorunlar ortadan kalkınca cinsellik de rayına giriyor bir süre sonra. Yaşadım ordan biliyorum.

Ama konu sahibinin evliliği, eşinin tutumu önemli burada.

1 yıl boyunca bitmek bilmeyen bu stresin hafiflemesi, eşinizin rahatlaması için bir şeyler yaptınız mı? O sizi her derdini paylaşabileceği biri gibi görüyor mu? Bunlar daha önemli bence. Bu tip bi algı olsaydı eşinizde, adam sizi zaten stres atıcı olarak görürdü. Cinsellik kendiliğinden gelişen bi hal alırdı.

Inanma diyeceğim ama sen inanmak istiyorsun.
Ciddiyetini anladı şimdi de böyle bahaneler buluyor.
Seni vazgeçirmemek için.
Bir Çocuktan daha ayrı yaşamamak için
Bir daha nafaka mahkemesi Peşinde koşmamak için.
Sende kendini yıpratıyorsun.
Madem 1 senedir istemiyor Kafası o yöne gitmiyor neden cüzdanında o şeyi saklamış ?

Sizin sorununuz sadece cinsellik değil ki, sadece buna niye takılıyorsunuz, eşiniz annenize bile sizi sevmediğini söylememiş miydi? Evin içinde cinsellik dışında da bir paylaşımının yok anladigim kadariyla, hadi diyelim koca 1 yıl boyunca cinsellik yaşadığı sıkıntılar dolayısıyla istemedi,ki bu bana çok normal gelmiyor, sizinle oturup iki güzel sohbet etti mi, sarılıp öptü mü?
Bunu iki yılda bir defa bile yapmadi sarılıp öpme işini

Bir hafta değil bir yıl , fizyolojik olarak bile m
Bunu iki yılda bir defa bile yapmadi sarılıp öpme işini
Boşuna kafanızı karıştırmasına izin veriyorsunuz eşinizin.

Diğer konularınıza bir bakayım dedim sadece başlıklara bakmak bile yeterli oldu...

Ben genelde burada ki yorumları okuduğum zaman ne kadar kolay Boşan diyorlar derim üzülürüm, hep evliliği kurtarma taraftarıyımdır,ancak siz lütfen kadınlık gururunuz için boşanın!

Size değer vermeyen, hakaret eden, ailenize bile saygısı, sevgisi olmayan, aynı evde kolu koluna değse geri çeken, sizi arzulamayan, aldatan ve yok sayan bir adama daha fazla katlanıp kendinizi ezmeyin, ezdirmeyin

Bu dünyaya bir kez geliyoruz ve mutlu olmak hakkımız göz göre göre kendinizi çukura atmayın,

Herkese selam,

cinselliği istemeyişinin sebebini sorduğumda ise dedi ki Oğlumu bir Yıldır göremiyorum,eski eşimle ilgili dava Peşinde koşuyorum,gırtlağa kadar borçlarım var bitmiyorlar.Bunlar kafamdayken cinselliğe isteğim de olmuyor.Sizce böyle midir ? Erkekler sıkıntıları varken cinsellik düşünmezler mi ? Boşanma aşamasına kadar taşıdı çünkü beni bu mevzu.Evde her akşam işi gücü tv izlemek pc de okey oynamak ben de ilgi bekliyorum.Bunu da kafa dağıtmak için yaptığını söylüyor.

Not:ilk üç ay vajinusmus sorunum vardı ve tam çözebildim sayılmaz onunla ilgili olabilir mi bunu da eklemek istedim.
1 Yıl sorunları bahane etmek için çok uzun bi zaman :işsiz:

1 yıl boyunca bitmek bilmeyen bu stresin hafiflemesi, eşinizin rahatlaması için bir şeyler yaptınız mı? O sizi her derdini paylaşabileceği biri gibi görüyor mu? Bunlar daha önemli bence. Bu tip bi algı olsaydı eşinizde, adam sizi zaten stres atıcı olarak görürdü. Cinsellik kendiliğinden gelişen bi hal alırdı.
Bu bir yıllık donemde ben de riskli bir Hamilrlik geçiriyordum ben de stresliydim.Bir yerlere gidelim diyordum ikimize de iyi gelir diye düşünerek ama hep reddetmiştir,tam bir ev kuşu.Sinemaya gidelim öocuk olunca gidemeyeceğiz derdim gereksiz gördü hep evde ayaklarımı uzatıp izlemek varken koltuk üstünde oturup hem ne para verecem dedi hep mesela.Önerilerim,isteklerim hiç ilgi görmedi onun Tarafından.

Önceki eşinden neden ayrılmış ?
Bana çok inandırıcı gelmedi , diğer aktivitelerle kafa dağıtıyor , cinselliğe gelince stresliyim:KK12:
Eski Eşiyle sık kavga ediyormuş evi terk etmiş bu eve yerleşmiş zamanında.Evet okey oynayacağına benle oynayabilirdi değil mi

Back
X