Beynimi yakan eşim

Olur. Ortada çözülemeyen sorunlar varsa ve bu iki tarafı da etkiliyorsa uzun süreli cinsel isteksizlik olabilir. İki tarafta da karşılıklı sevgi, ilgi eksikliği yoksa cinselliğin olmaması evlilik bitirmek için yeterli sebep değil bence. Sorunlar ortadan kalkınca cinsellik de rayına giriyor bir süre sonra. Yaşadım ordan biliyorum.

Ama konu sahibinin evliliği, eşinin tutumu önemli burada.
Bana göre cinsellik için evleniyoruz yoksa evlilige ne gerek var ki? Yani evliligin yapitaşı cinsellik ve o olmadan esler birbirinden uzaklasir.

Gercek rahatlama sevdiginle cinsellik yasayarak saglanan bisey sorunlar oldukca ciftler cinsel birlikteliklerini arttirmali aslinda.

Ama insanin zihni baska seylerle mesguldur cinsellik o an icin lukstür daha temel konulara enerjisini yonlendirmek istiyordur fakat iki tarafta bencil olmayip esini dusunmeli bu bir yil yani hadi kocanin cani istemiyor da ya kadinin istekleri?

Ayni seyi kadin yapsa erkek bir yil hic bi kadina bakmadan bekler mi?

Bazi ozel durumlar tabii ki olabilir siz de yasamissiniz ama belli ki orada belli bir sure icin karsilikli kabullenis var ve bu surede de temas, ilgi, alaka devam etmis. Oyle bir durumda yok illa cinsellik olmali diye dayatmanin da anlami yok tabii ki ama bu konuda kocanin ilgi, alakasi da yok.

Bu devirde sadakat saglamak gercekten zor ve esler birbirini cinsel anlamda tam olarak doyurmali ki baskalari akillarina gelmesin, yanlisa kaymasinlar. Tek tarafin bir yil digerini yatakta ihmal etmesi bana gore esini baskasinin kollarina itmesi demek.

Bu da bana göre bosanma sebebi ve bu evlilik değil cunku bu konuda erkek bencilce kendi sorunlarini ortaya surup kadini her anlamda ihmal ediyor ama bunu yaparken de kadinin aklini karistiriyor yani konu sahibi bu durum normal mi bunu anlamaya calisiyor. O zaman erkek karisindan soguyunca sorunlarim var desin kadin da yillarca onun keyfinin gelmesini beklesin gibi bir sonuc ortaya cikiyor eger boyle evlilik olursa????

Son düzenleme:
Eşinizin cinsellikle değil sizinle sorunları var gibi geldi bana . Cinsellik yok ve size karşı bir ilgisi de yoksa orda durun.
Konuyu cinsellikten değil size karşı ilgisizliğinden açmalısınız.Yani bu adam hergün sizle birlikte olsa sizi çok seviyor anlamına da gelmez kanaatimce.

Herkese selam,
Eşimle iki yıllık Evliyiz,eski eşinden bir oğlu var,10 Yaşında.oğlu bir Yıldır gelmiyor biz de bir Yıldır cinsellik yaşamıyoruz ve ben çok güceniyorum buna.

Oğlunun gelmeyişiyle benim riskli hamileliğimin başlaması ayni döneme denk gelmişti ama gelmryişinin seni bu değil,hamikrliğimindrn haberi yoktu.

cinselliği istemeyişinin sebebini sorduğumda ise dedi ki Oğlumu bir Yıldır göremiyorum,eski eşimle ilgili dava Peşinde koşuyorum,gırtlağa kadar borçlarım var bitmiyorlar.Bunlar kafamdayken cinselliğe isteğim de olmuyor.Sizce böyle midir ? Erkekler sıkıntıları varken cinsellik düşünmezler mi ? Boşanma aşamasına kadar taşıdı çünkü beni bu mevzu.Evde her akşam işi gücü tv izlemek pc de okey oynamak ben de ilgi bekliyorum.Bunu da kafa dağıtmak için yaptığını söylüyor.

Inanayım mı kızlar bunlara ?

Not:ilk üç ay vajinusmus sorunum vardı ve tam çözebildim sayılmaz onunla ilgili olabilir mi bunu da eklemek istedim.
Başlığı ve içeriği okuyunca,yok canım aynı kişi değil heralde dedim. Açtım önceki konuya baktım. Hatta size yorum da yapmıştım. Ama ne alaka demekten kendimi alıkoyamadım. Siz ev tutmuş, taşınıyorsunuz,Boşanıyorsunuz. Ama 1 yıldır cinsellik yaşamıyoruz,şöyle şöyle diyor , inanayım mı diye soruyorsunuz. Bana kalırsa sağlıklı düşünmüyorsunuz. Hatta bi yorumda belki hep birlikte gideriz demişsiniz. Sağlıklı düşünemiyorsunuz gerçekten.
Evet, insanın kafasında bin türlü sorun varsa cinsellik istemeyebilir çoğunlukla . Ancak sorunlardan ziyade Daha önceki konularda bahsettiğiniz gibi bi ilişki içerisinde iseniz zaten cinsellik istemeyişi normal geldi bana . Sizin de böyle bi adamla istememeniz lazım zaten.
Yalnız kalma korkusu nedeniyle söylediği şeylere inanmak istiyorsunuz. Siz bilirsiniz . Geldiğiniz noktada hala cinsellik yaşamadık diye konu açmanız çok gereksiz geldi bana. Birileri iyi bi şeyler desin de şu anki durumu bozmak için kendimi kandırayım diye açtınız bu konuyu bence.

Erkek metabolizmasi gereği bir şekilde rahatlamalidir diyeyim. Stres bir ay engeller iki ay engeller ama 1 yıl çok uzun bir süre.

Peki kendisini nasıl tatmin ediyor eşin? Herkesin bir sorunu, derdi var.. Eğer sizi seven bir adam olsaydı bu olaylar sonrasında sizden uzaklaşmak yerine daha çok yakınlaşırdı. Cinselliği geçtim hadi (ki geçilecek bir konu değil, eşin bencilin önde giden) öpme sarılma bile olmaz mı ya? Nasıl bir evlilik bu? Ev arkadaşlığımı yapıyorsunuz yoksa evlilik mi belli değil.

Boşanmak için şüphesiz bir neden...

Herkese selam,
Eşimle iki yıllık Evliyiz,eski eşinden bir oğlu var,10 Yaşında.oğlu bir Yıldır gelmiyor biz de bir Yıldır cinsellik yaşamıyoruz ve ben çok güceniyorum buna.

Oğlunun gelmeyişiyle benim riskli hamileliğimin başlaması ayni döneme denk gelmişti ama gelmryişinin seni bu değil,hamikrliğimindrn haberi yoktu.

cinselliği istemeyişinin sebebini sorduğumda ise dedi ki Oğlumu bir Yıldır göremiyorum,eski eşimle ilgili dava Peşinde koşuyorum,gırtlağa kadar borçlarım var bitmiyorlar.Bunlar kafamdayken cinselliğe isteğim de olmuyor.Sizce böyle midir ? Erkekler sıkıntıları varken cinsellik düşünmezler mi ? Boşanma aşamasına kadar taşıdı çünkü beni bu mevzu.Evde her akşam işi gücü tv izlemek pc de okey oynamak ben de ilgi bekliyorum.Bunu da kafa dağıtmak için yaptığını söylüyor.

Not:ilk üç ay vajinusmus sorunum vardı ve tam çözebildim sayılmaz onunla ilgili olabilir mi bunu da eklemek istedim.
Sadece erkekler değil kadınlar da canları sıkkın olduğunda cinsellik istemezler, bir de hamileymişsiniz ve riskli gebelik yazmışsınız, bunun da etkisi olabilir ve evet vajinismusun da etkisi olabilir, size keyif vermeyen bir durum ona da keyif vermiyor olabilir.

Öncelikle sevginize odaklanın, gerisi zaten gelir diye düşünüyorum.

Başka birisi olabilir hayatında, yada ihtiyacını farklı şekillerde karşılıyordur. Bir erkeğin bir sene boş durabileceğine inanmıyorum.

Herkese selam,

onceki konularini. iliyorm esininde o sen son haksiz oldugunu dusunuyorm bence. syan dedigi dogru ama 1 yilda cok fazla

Kafası dolu olan adam pcyee otrp oyun oynanabiliyor bir yıl ne demek ya bence onun size sevgisikalmamis yada bi saglik sorunu var çocuğunu da görsün niye gormuyorki okadar dertse

Bana göre cinsellik için evleniyoruz yoksa evlilige ne gerek var ki? Yani evliligin yapitaşı cinsellik ve o olmadan esler birbirinden uzaklasir.

Gercek rahatlama sevdiginle cinsellik yasayarak saglanan bisey sorunlar oldukca ciftler cinsel birlikteliklerini arttirmali aslinda.

Ama insanin zihni baska seylerle mesguldur cinsellik o an icin lukstür daha temel konulara enerjisini yonlendirmek istiyordur fakat iki tarafta bencil olmayip esini dusunmeli bu bir yil yani hadi kocanin cani istemiyor da ya kadinin istekleri?

Ayni seyi kadin yapsa erkek bir yil hic bi kadina bakmadan bekler mi?

Bazi ozel durumlar tabii ki olabilir siz de yasamissiniz ama belli ki orada belli bir sure icin karsilikli kabullenis var ve bu surede de temas, ilgi, alaka devam etmis. Oyle bir durumda yok illa cinsellik olmali diye dayatmanin da anlami yok tabii ki ama bu konuda kocanin ilgi, alakasi da yok.

Bu devirde sadakat saglamak gercekten zor ve esler birbirini cinsel anlamda tam olarak doyurmali ki baskalari akillarina gelmesin, yanlisa kaymasinlar. Tek tarafin bir yil digerini yatakta ihmal etmesi bana gore esini baskasinin kollarina itmesi demek.

Bu da bana göre bosanma sebebi ve bu evlilik değil cunku bu konuda erkek bencilce kendi sorunlarini ortaya surup kadini her anlamda ihmal ediyor ama bunu yaparken de kadinin aklini karistiriyor yani konu sahibi bu durum normal mi bunu anlamaya calisiyor. O zaman erkek karisindan soguyunca sorunlarim var desin kadin da yillarca onun keyfinin gelmesini beklesin gibi bir sonuc ortaya cikiyor eger boyle evlilik olursa????

İşte diyorum ya evliliğin durumuna ve eşlerin tutumuna bağlı bir durum. Erkekler de aynı kadınlar gibi bazen cinsellikten uzaklaşabiliyor bir dönem. Ama bu eşten uzaklaşmak anlamına gelmeyebiliyor her zaman.

Bence de evliliğin sac ayaklarından biri cinsellik ama adam istemiyorsa da zorlamanın işe yarayacağını sanmıyorum. Öyle durumda ya sorunları ortadan kaldırmak için çabalamalı (benim yaptığım buydu) ya da kurtarılacak bir evlilik yoksa ortada bitirmeli. Sorunlar ortadan kalktığında cinsel sorunlar hala devam ediyorsa yine bitirilmeli.

Eski Eşiyle sık kavga ediyormuş evi terk etmiş bu eve yerleşmiş zamanında.Evet okey oynayacağına benle oynayabilirdi değil mi

Kendinizi okey le kıyaslamanıza istemsiz gülümsedim :)
"Onunla oynayacağına benimle oyna" durumuna geldiyseniz konu içler acısı.

Eşiniz eski eşiyle neden davalık? Oğlunun gelmeyişinin bununla bi ilgisi olabilir mi?

Başlığı ve içeriği okuyunca,yok canım aynı kişi değil heralde dedim. Açtım önceki konuya baktım. Hatta size yorum da yapmıştım. Ama ne alaka demekten kendimi alıkoyamadım. Siz ev tutmuş, taşınıyorsunuz,Boşanıyorsunuz. Ama 1 yıldır cinsellik yaşamıyoruz,şöyle şöyle diyor , inanayım mı diye soruyorsunuz. Bana kalırsa sağlıklı düşünmüyorsunuz. Hatta bi yorumda belki hep birlikte gideriz demişsiniz. Sağlıklı düşünemiyorsunuz gerçekten.
Evet, insanın kafasında bin türlü sorun varsa cinsellik istemeyebilir çoğunlukla . Ancak sorunlardan ziyade Daha önceki konularda bahsettiğiniz gibi bi ilişki içerisinde iseniz zaten cinsellik istemeyişi normal geldi bana . Sizin de böyle bi adamla istememeniz lazım zaten.
Yalnız kalma korkusu nedeniyle söylediği şeylere inanmak istiyorsunuz. Siz bilirsiniz . Geldiğiniz noktada hala cinsellik yaşamadık diye konu açmanız çok gereksiz geldi bana. Birileri iyi bi şeyler desin de şu anki durumu bozmak için kendimi kandırayım diye açtınız bu konuyu bence.
Aslaaaa her şey hazır taşınıyorum böyle bişey olabilir mi gibisinden şaşkınlığımı dile getirdim sadece

Amannn bizim ülkenin erkekleride bir tuhaf, nanemolla.
Suriyelilere bi baksın, adamlarda ülke gitmiş, savaş yaşamişlar buralara kaçıp gelmişler çadırda senelerdir yaşayanlar var tek göz oda da 40 kişi kadınları senede 1 doğuruyor.
:işsiz:

Bununla ilgili bir yazi okumustum. Savas icindeki ortamlarda cinsel istegin arttigina dair. Suriyelilerin de cogalmasini buna baglamisti yazida. Hos bence sadece pis uckurlarindan ama neyse :deli: Ankaranin en buyuk kadin dogum hastanelerinden birine gidiyordum kontrole. 10 hamilenin 6,7si suriyeliydi. Adamlarin ozel cevirmenleri vardi danismada falan. Garip garip seyler. Bizim adamda karakolda komiserle tartissa yanina yaklasilmaz. :bicak:

Siz bosaniyodunuz sanki. Barismaya mi karar verdiniz.?

Ben başkası ile mi karıştırıyorum emin de değilim ama

Kendinizi okey le kıyaslamanıza istemsiz gülümsedim :)
"Onunla oynayacağına benimle oyna" durumuna geldiyseniz konu içler acısı.

Eşiniz eski eşiyle neden davalık? Oğlunun gelmeyişinin bununla bi ilgisi olabilir mi?
Yani okey için keyfi varsa cinselliğe de keyfi Olabilir demek istedim.eşine sinirlenip Nafaka azaltma Davası açtı oğlu da bu sebeple gelmiyor evet

Siz bosaniyodunuz sanki. Barismaya mi karar verdiniz.?

Ben başkası ile mi karıştırıyorum emin de değilim ama
Hayır barışmıyorum yarın taşınıyorum.Gün boyu düşündürdü sadece dün akşam söyledikleri ve Aklım almadı paylaşmak istedim

Herkese selam,

İyi niyetli olarak okudum ve olabilir dedim sonra burada bi yorumu okurken eski konularınıza baktım ve fikrim tamamen değişti.
Adamın davranışları nerden tutsanız elinizde kalır sanki zoraki bir evlilik gibi, zaten aldatma da varmış ve siz boşanmak istiyordunuz. Şimdi neden inanayım mı Kızlar dşye bir konu açıyorsunuz onu anlamadım.. inanmayın tabi ki, adam bu evliliği pek istemiyor kendinize zarar vermeyin ve önünüze bakın..

2 ay 3 ay hadi 4 ay bunalım var ama 1 sene bir erkek için çok büyük zaman bahane gibi geldi

Back
X