- 13 Şubat 2014
- 596
- 67
- 53
- 35
- Konu Sahibi ruhsuzmelek09
ayy hemşeriymiş ne güzel![]()
evet canım hemşeriyiz ..memleketimin insanı ..seninle konuşunca köyümü özledim yaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy hemşeriymiş ne güzel![]()
Ben de çok özledimevet canım hemşeriyiz ..memleketimin insanı ..seninle konuşunca köyümü özledim yaaaa
Merhaba, ben konu sahibi degilim fakat gaza geldim :))
Bir yorumda otellerden bahsedilmis, internette ve brosurlerde gorduklerim normal banyolu vs konaklama yerleriydi.
Ank.da oldugum icin simdiye kadar hic kalma ihtiyaci da duymadim zaten.
Fakat otantik oteller varmis tv.siz, gomme banyolu vs. Nasil oluyor anlamadim ama kulaga hos geliyor. Boyle bildiginiz otel varsa adlarini yazabilir misiniz?
Öneriler için çok teşekkür ederim çok sıkıntı yapıyordum kendıme napıcam blmıyorum filan diye kücük biyerse sıkıntı yaşamayız. Birde pansiyonda aynı odada kalablirmiyiz? Kendımı sapık gibi hissettimama baş başa kalmaya çok ihtiyacımız var bu sıralar birazda bu yüzden beypazarını seçtim tanıdık çıkma ihtimali sıfır çünkü
![]()
Öneriler için çok teşekkür ederim çok sıkıntı yapıyordum kendıme napıcam blmıyorum filan diye kücük biyerse sıkıntı yaşamayız. Birde pansiyonda aynı odada kalablirmiyiz? Kendımı sapık gibi hissettimama baş başa kalmaya çok ihtiyacımız var bu sıralar birazda bu yüzden beypazarını seçtim tanıdık çıkma ihtimali sıfır çünkü
![]()
Canım demin de yazdım bunu görünce bir daha yazma gereği duydum. Gittiğimizde bekardık. Bey ipekyolu konağında kaldık. Soran olmadı.
İşletmelerin yıldızı 3ten azsa sorabiliyor evlilik cüzdanını. 3ve daha fazlaysa sormaz. Turistik bölgelerde sorulmaz. Misafirhane öğretmenevi gibi yerler sormak zorunda. Beypazarı turistik bir yer. Her haftasonu insanlar akın ediyor. Sorma gafletinde bulunmaz kimse..
Çok teşekkürler ortalama ne kadar harcadınız malum öğrenciyiz :)