• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bezdim

para dedigin kazanılır ama huzuuurr ? zengin ama seni döven aşağılayan biri olsa hemen kabul edicekler mi. önemli olan çiftlerin birbirini sevmesi. önünüzde uzun bir hayat var zaten çalışıyorsunus paranın ne önemi var..
her açıdan tahammülümüm sınır noktasındayım .kimseyi kırmak istemiyorum susuyorum zaten cevap verdiğimde de bak bak hiç susmuyo moduna sokuyorlar.yani biraz güvenseler düşüncelerime saygı gösterseler.benimde arkadaşlarımla konuşabileceğimi falan düşünseler olmaz kız yoldan çıkar.ya sabır ya

onlar haşarı kız görmemişler :)
Çevrende kız arkadaşların varmı? Onlarla vakit geçir, ailenle mümkün olduğu kadar az vakit geçir madem psikolojini bu kadar olumsuz etkiliyolar..
konuştuklarını duymamaya çalış değiştiremiyosan.. özellikle kardeşlerin böyle kuyu kazmasına çok kızıyorum, o sana karıştığı zaman içinden gelenleri ona söyle anne baban da bunları duyarlar kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı :)
yani ne kızlar var .anneme diyorum sen benim arkadaşlarımı faln görsen onlar gibi olsam intihar edersin diye.

ben memurum oğlanın da memur olması lazımmış.ailesinin maddi durumu yokmuş.halbüki çocuk çalışıyo 1900 maaşı var.ikimiz çalıştığımızda gayet de geçinebiliriz diye düşünüyorum.fakat düğün masraflarını falan büyük kısmını damat kendi yağacağından damadın benim parama güvenebileceğini düşünüyor yediremiyorlar

evleneceğin kişiden eminsen mücadele etmelisin.. ama her şeyi bilmesin ailen mesela çocuğun maaşını bilmesinler..
tanıştıkarında çocuğun iyi yönlerini görürlerse zamanla kabul edeceklerdir.. tabi karakterde bi problem yoksa..
maddiyat, statü, eğitim farkı hepsi fasa fiso.. konuşmalarını çok duymamaya çalış.. çok samimi söylüyorum herkesi memnun etmeye çalıştıkça daha çok laf duyar kendini mutsuz edersin.. laf edecek insan zaten sınır tanımaz, siz evlenip çok mutlu olduğunuzu gösterseniz bile bi kulp bulabilir insanlar.. ben de severek evlendim çok mutluyum, mutlu olduğumu görüyolar ama hala akraba takımından lafımı eden var biliyorum ama sor bana pişman mıyım :KK53:

evleneceğin kişiden eminsen mücadele etmelisin.. ama her şeyi bilmesin ailen mesela çocuğun maaşını bilmesinler..
tanıştıkarında çocuğun iyi yönlerini görürlerse zamanla kabul edeceklerdir.. tabi karakterde bi problem yoksa..
maddiyat, statü, eğitim farkı hepsi fasa fiso.. konuşmalarını çok duymamaya çalış.. çok samimi söylüyorum herkesi memnun etmeye çalıştıkça daha çok laf duyar kendini mutsuz edersin.. laf edecek insan zaten sınır tanımaz, siz evlenip çok mutlu olduğunuzu gösterseniz bile bi kulp bulabilir insanlar.. ben de severek evlendim çok mutluyum, mutlu olduğumu görüyolar ama hala akraba takımından lafımı eden var biliyorum ama sor bana pişman mıyım :KK53:
ne yaptıysam bu hayatta yine olsa yine yaparım diyen bi insanım.tamamen duygusal da davranan bi insan değilim.zerre destek olmuyorlar ama duygusal açıdan bana

aileni değiştirmen mümkün değil..sen onların yanında telefonla pek ilgilenme..

Bir zamanlar şu msn falan moda olduğunda oradan tanışıp kaçan kızlar çok fazlaydı.Babamlarda bana bilgisayar almamışlardı.Ödev falan verilince internet kafeye koşmak daha kötü oluyordu ama liseye kadar idare ettim.Lisede babam herhalde güven duydu,telefonuma falan hiç karışmadı.
Sizde telefonunuzla fazla uğraşmayın.Ama onlardan gizlide bakmayın.Bu sefer görünce bir şeyler sakladığınızı düşünürler.Telefonunuzu onlarla otururken falan yanlarında bırakıp lavaboya falan gidin.

Memur olmuşsun ne güzel tayin işte git başka yere. En güzel yıllarını hayatın tadını çıkarın. Sevgilin olmadan nasıl evleneceksin. Sana zamanı gelince münasip birini mi bulacaklar.

Canım ailen düşman başına. Sevgilinle evlensen anlaşamazsan, boşanip bunların yanına dönmezsin bile. Memursun ne guzél. Kendi ayaklarin uzerinde durmayi ogren, ne esine ne de kensi ailene muhtac olma. Ailen den kurtulmak için evlenme. Tayin işte git. Sanırım buna asla izin vermezler. Ama sallama, aileni de yavaş yavaş hayatından çıkar.

para dedigin kazanılır ama huzuuurr ? zengin ama seni döven aşağılayan biri olsa hemen kabul edicekler mi. önemli olan çiftlerin birbirini sevmesi. önünüzde uzun bir hayat var zaten çalışıyorsunus paranın ne önemi var..
Şu kafayı hiç anlamıyorum. Zengin olunca hemen dövüyo mu oluyo?

selamlarr.ben 21 yaşındayım kızlar .yeni çalışmaya başladım ,açıköğretimden üniversite okudum memur olarak 2 ay önce atandım.yaklaşık da 1 aydır ailemle yaşıyorum.ailemin değişik düşünceleri yüzünden 2 ay önce ilk telefonumu daha yeni kullanmaya başladım.biraz katı tutucu bi ailem var.önceden bi sevgilim olduğunu öğrendiler ben söyledim daha doğrusu babama böyle böyle bi durum var başkasından duyma dedim.neyse onaylamadı konu kapandı zamana bıraktım.sabah uyandım telefonum kapanmış yatağımın ortasına oturdum telefonumla uğraşıyordum annemde uyurken görmüş.öğlen babam yemeğe gelince sürekli vırt vırt telefonla uğraşıyo dedi.kardeşim de demesin mi kimle mesajlaşıyodun abla diye..babam da inandı .artık 3 ay suratını çekerim yani öyle böyle değil.annemle tartıştım beni hep zan altında bırakıyosun diye.ne arkadaşlarımla gezmem vardır ne başka kötü bi huyum.benden 70 yaşında bi hatunmuşum gibi olgun olmamı bekliyorlar..bu baskıdan yapılan surattan çok sıkıldım
Annene biraz haber izletmelisin. Kiz evlatlarin basina neler geliyor diye. O zaman kiymete binersin bence.

Fazla takmaman lazım
Surat assın dursun, işini gör içeri geç
Hoşlandığın şeyleri yap

Back
X