Bende laporoskopi ve histereskopi oldum pınar hanımda kapıdaki ler harici memnunum orda not eksik alıyorlar bilmiyorum orda tüp bebeğe başlamak iyice sinirlerimi mi yorar ne kadara yaptırdın canım devlet karşıladımı tecrübelerini paylaşırsan sevinirimSlm canim bnde yeni uye oldum pinar hanima bende gidiyorum 28 martda transfer oldum yarin gebelik testi icin gidicem
Bn 1 asilama yaptim tutmadi sonra tup bebek yaptim devlet karsilamadi ama eger 1 asilama dha yapsaydim karsilardi.5550 tl hastane kendisi aldi.600 tlde yumurta dondurma islemi icin verdim.ilaclarimda 4000 bin civari tutdu.bn yumurta toplamadan sonra ohss oldum o yuzden toplandiktan 2 ay sonra transfer oldum suan bekliyorum yarin hastaneye gidicemBende laporoskopi ve histereskopi oldum pınar hanımda kapıdaki ler harici memnunum orda not eksik alıyorlar bilmiyorum orda tüp bebeğe başlamak iyice sinirlerimi mi yorar ne kadara yaptırdın canım devlet karşıladımı tecrübelerini paylaşırsan sevinirim
Nedense bn korkuyorum cunku hic belirtim yok tutmadi galibaİnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın haberini bekliyorum umarım pozitif görürsün canım ya sağlıklı hayırlı küçük bir bebek olsun inşallah canım test al istersen dene onlarda da çıkıyormuş varsa eğer ay ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum
Deme öyle ya şöyle düşün olmadıysa bile bizim görmediğimiz Bi hayr var biliyorum çok zor ben kendimi 2 senedir kahr ettim hiçmi hamile kalmaz Bi. İnsan diye kendimi çok aşağıladım hamile haberleri alınca yıkıldım ama sonra baktım herkes anne olmak zorunda değil elimden geleni yapıcam denicem tüp bebek de ki tüp bebeğin haricinde çocuğum olmucak biliyorum çünkü bir tüpüm alındı bir tüpüm de tıkalı ama denicem ilerde denemedim demicem çok hırpaladım kendimi şuan hormon alıyorum humatrope 72 iğne ve diğer haplar çok hırpalıyo bu süreç çocuğum olmazsa düşüncesinden çok korkuyordum ama artık korkmamaya başladım hatta çocuğum olmazsa para biriktirip yazlık falan alıcam kedi köpek falan böyle hayaller kuruyorum sakın üzülme bizim sınavımız bu belkide herşeyden vazgeçince rabbim nasip edicek bizlere kendinle yüzleş ben yüzleştim korkularınla yüzleş acı oluyo ama ne senin elinde bu durum nede benim elimde herşey Allahtan üzülme canım eğer kendini eksik görüyorsan karşındakilerde öyle görmeye başlıyor uzun oldu kusurabakma hakkını helal et yaNedense bn korkuyorum cunku hic belirtim yok tutmadi galiba
Nedense bn korkuyorum cunku hic belirtim yokİnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın haberini bekliyorum umarım pozitif görürsün canım ya sağlıklı hayırlı küçük bir bebek olsun inşallah canım test al istersen dene onlarda da çıkıyormuş varsa eğer ay ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum
Yok tam tersi insan konusunca rahatliyor asil sn helal et. kac senedir evlisinDeme öyle ya şöyle düşün olmadıysa bile bizim görmediğimiz Bi hayr var biliyorum çok zor ben kendimi 2 senedir kahr ettim hiçmi hamile kalmaz Bi. İnsan diye kendimi çok aşağıladım hamile haberleri alınca yıkıldım ama sonra baktım herkes anne olmak zorunda değil elimden geleni yapıcam denicem tüp bebek de ki tüp bebeğin haricinde çocuğum olmucak biliyorum çünkü bir tüpüm alındı bir tüpüm de tıkalı ama denicem ilerde denemedim demicem çok hırpaladım kendimi şuan hormon alıyorum humatrope 72 iğne ve diğer haplar çok hırpalıyo bu süreç çocuğum olmazsa düşüncesinden çok korkuyordum ama artık korkmamaya başladım hatta çocuğum olmazsa para biriktirip yazlık falan alıcam kedi köpek falan böyle hayaller kuruyorum sakın üzülme bizim sınavımız bu belkide herşeyden vazgeçince rabbim nasip edicek bizlere kendinle yüzleş ben yüzleştim korkularınla yüzleş acı oluyo ama ne senin elinde bu durum nede benim elimde herşey Allahtan üzülme canım eğer kendini eksik görüyorsan karşındakilerde öyle görmeye başlıyor uzun oldu kusurabakma hakkını helal et ya
Bn 5 senelik evliyim 1 sene icinde hamile kalmayinca tedaviye basladim yumurtlama problemim var pinar hanima 7 ay filan oldu geleli.asilama yapti tutmadi histereskopi oldum ardindan 2 ay sonra tup bebege basladik.arasinda cok fark var ilaclari asilamaya gore daha agir hem yumurtayla spermi onlar alip dolluyo asilamada oyle bisey yok maddi kisim ayri bi sorun zaten heleki bnm gibi zar zor toparliyanlar icin2 senelik evliyim yaş 29 1 sene olmayınca gittim çikolata kist ve tüpte sıvı vardı sen kaç senelik evlisin bide aşılama ile tüp bebek arasındaki fark ne nasıl oluyor
Allah yardımcımız olsun canım yarın her ne sonuç alırsan al herşey Allahtan üzülme en azından doğal yolla kalmak için Bi umudun olsada var sıkıntıya düşürme kendinü belkide herşey çok güzel olucak yarından sonra banada haber verBn 5 senelik evliyim 1 sene icinde hamile kalmayinca tedaviye basladim yumurtlama problemim var pinar hanima 7 ay filan oldu geleli.asilama yapti tutmadi histereskopi oldum ardindan 2 ay sonra tup bebege basladik.arasinda cok fark var ilaclari asilamaya gore daha agir hem yumurtayla spermi onlar alip dolluyo asilamada oyle bisey yok maddi kisim ayri bi sorun zaten heleki bnm gibi zar zor toparliyanlar icin
Tm haber veririm cnm sglAllah yardımcımız olsun canım yarın her ne sonuç alırsan al herşey Allahtan üzülme en azından doğal yolla kalmak için Bi umudun olsada var sıkıntıya düşürme kendinü belkide herşey çok güzel olucak yarından sonra banada haber ver
Canım nasılsın heyecan varmı bende merak ettim İnş tutar benim içinde umut olursun yaTm haber veririm cnm sgl
Canım nasılsın heyecan varmı bende merak ettim İnş tutar benim içinde umut olursun ya
Heyecan ve korku karisik insaAllah guzel haberler veririm sanada umut olurCanım nasılsın heyecan varmı bende merak ettim İnş tutar benim içinde umut olursun ya
5.gun embriyosu.bn oraya giden bi arkadasimin tavsiyesiyle pinar hocaya gidiyorum oda 1.tup bebegi yapti tutdu ama kalbi atmayinca gitdi sonra 2.tub bebegi yapti simdi 4 aylik hamileKaç günlük embriyo koydular canım
Doktorlar 3 gun dinlen sonra normal yasantiniza devam edin diyo ama bn 10 gun boyunca yatdim sadece yemek icin ve jeli kullandiktan sonra yuruyus yaptim.sagolsun annem ve kizkardesim geldi bakti bana suyumu bile onlar veriyodu gerisini sn tahmin et artikBelirti olmadan da hamile olanlar varmış sakın modunu düşürme 5. Gün embriyosu tutma olasılığı daha yüksek diyorlar hep yattın demi bu süre zarfı içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?