Bezmialem doç dr pınar özcan da tüp bebek tedavisi görenler memnunmusunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi acsi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hıım bakayim bende benimki yumurta rezervim çok düşük eşimdede spermlerde harektlilik çok az 4 aydir gidip geliyorum yumurta toplandi ilk ay sonra adetten sonra histeroskopi ve laporoskopiyle tüplerime bakildi sonraki ayda transfer yapildi iki ay dinlen gel dedi pinar hanim ama kararsizim bende tedavini değiştiricem dedi eşimde orda devam etmek istiyor hem ulaşimi kolay hem bir daha ameliyat olmani istemem diyor sonuçta başka bi doktor demek sil baştan demek

Neden tekrar ameliyat olasın yapılanı anlat aklında kalmasın sonuçta herşey yapılmış pınar da yapsa şuan ki haliyle yapacak bence git görüş rahatsızsan bezmialemde kafa rahatlığı çok önemli soru soramıyor insan bende korkuyorum ama bu şekilde de sinir stresten olmucak benimde eşimde ileri hareketlilik de sorun var varikosel var olacağı varsa olcak yoksa olmucak ama en azında daha az stresle diliyorum rabbimden kapıdaki kızlarda yaşattıklarını yaşasınlar çok içten diliyorum aynı durumu onlarda yaşasın

Hım evt o değilde ilk gittiğim zamnlarda bi tane vardii o çok gicikti Allahtan ayrildi ordan muhtemelen şikayetten dolayi
Sanırım yoğunluktan kafayı yiyorlar ama bizimde suçumuz yok bizde hastayız para ödüyoruz bedavaya gitmiyoruz oraya ve elbet soru soracağız her gün tüp bebek yaptırmıyoruz yada ameliyat olmuyoruz

Evt oraya gidpde stressiz döndüğümü hatirlamiyorum hiç geçmek bilmeyen baş ağrisiyla döndüm siz başladinizmi tedaviye yoksa sadece ameliyatmi oldunuz

Evt oraya gidpde stressiz döndüğümü hatirlamiyorum hiç geçmek bilmeyen baş ağrisiyla döndüm siz başladinizmi tedaviye yoksa sadece ameliyatmi oldunuz
Ameliyat oldum şimdi yumurta güçlensin diye humatrope 72 iğne ile neofortil ve biestron kullanıyorum 2 ay oldu bakalım kafam rahat değil kafa rahatlığı çok önemli

Ameliyat oldum şimdi yumurta güçlensin diye humatrope 72 iğne ile neofortil ve biestron kullanıyorum 2 ay oldu bakalım kafam rahat değil kafa rahatlığı çok önemli
Kafa rahatliği tabiki de önemli siz doktorla konuşmadiniz mi böyle böyle hissediyorum diye ben söylüyordum. iğne hariç bende kullandim diğerlerini süreklimi kullaniyorsun yani hergünmü iğne birde siz tavsiye üzerine mi gittiniz pinar hanima

Doktor yoğun zaten hangi biriyle uğraşsın kadın tavsiye üzerine değil rastlantı acil ameliyat olmam lazımdı tek onda boşluk vardı öyle gittim

Doktor yoğun zaten hangi biriyle uğraşsın kadın tavsiye üzerine değil rastlantı acil ameliyat olmam lazımdı tek onda boşluk vardı öyle gittim
Evt haklisin çok yoğun ben baya araştirmiştim gitmeden bi kaç arkadaşimda tedavi oldu ama bana şans gülmedi bu sefer inşallah herşey gönlünce olur doktorla görüştüğünde yazabilirsen sevinirim ne diyecek

Tabiki canım yarın bilgi veririm inşallah

Kiz bnde ayni seninki odaya girip cikmam bir oluyo doktordan cok duygu hanimla muhattapiz.evdeykn gidince diyorum doktora bunu bunu sorucm gidiyom o kdr aceleki ediyorlarki herseyi unutuyom

Yol yakınken tedavisi başlamayan arkadaşlar vazgeçin kesinlikle gitmeyin tecrübe yazıyor

Yol yakınken tedavisi başlamayan arkadaşlar vazgeçin kesinlikle gitmeyin tecrübe yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…