Benim bakcam kimsem de yok yakındaDoktorlar 3 gun dinlen sonra normal yasantiniza devam edin diyo ama bn 10 gun boyunca yatdim sadece yemek icin ve jeli kullandiktan sonra yuruyus yaptim.sagolsun annem ve kizkardesim geldi bakti bana suyumu bile onlar veriyodu gerisini sn tahmin et artik
Canım naptın gamzeInsaAllah Rabbim isteyen herkeze versin
Amin bende bugün hastahaneye gittim kapıdaki kızları şikayet ettim aptal aptal tersleyerek konuşuyorlar yanlış iş yapıyorlarMerhaba bende pinar hanimin hastasiyim 4 aydir ilk denememiz negatifle sonuçlandi malesef ikinci adetten sonra görüşmeye gidicem tekrardan ama başlarmiyim bilmiyırum Allahim hepimize nasip etsin sağlikli bir şekilde inşallahhh
Bizde tedavi başlattık. 3 ay oyaladı. Danışmadaki kızlar zaten sorunlu. Benim çikolata kistim ve miyomlarım vardı. 3 ay git gel yaptırdı. En sonunda filmlerini geri aldım başka doktorda tedavimi başlattım.Arkadaşlar bezmialem pınar özcan da ameliyat oldum çikolata kist ve sol tüpüm hidroselpenks sebebiyle tüpüm alındı zor Bi sürece girdim sizler memnunmusunuz nasıl gidiyo hamile kalan var mı pınar hanım sayesinde birbirimize destek verelim
Bende gitmicem sanırım nereye gidiyosunBizde tedavi başlattık. 3 ay oyaladı. Danışmadaki kızlar zaten sorunlu. Benim çikolata kistim ve miyomlarım vardı. 3 ay git gel yaptırdı. En sonunda filmlerini geri aldım başka doktorda tedavimi başlattım.
Bizde filmlerini nerden aldın bende orda ameliyat oldum olmaz olaydım çikolata kisti den ama mecbur kaldım zamanım yoktu artık gitmek istemiyorum oraya daha çok strese giriyorum çünkü şikayet de ettim bugün vallaBende gitmicem sanırım nereye gidiyosun
keşke oradaydık bende görüşseydik şikayet ettim kapıdaki kızı saçma sapan konuşmaları çarşamba neden yapıcakmışMalesef negatif ama doktor carsamba yine kan testi yapalim dedi
Umutsuzluğa kapılma bende başka biyer arıyorum bakalımKeske gorusseydik.test degerim 4 cikti doktor o yuzdn tekrarliyalim dedi
Yarın medicalparka latif beye aldım bakalım o nediyecek ya ben yoğunluktan pınara soru soramıyorum kapıdakiler ayrı uyuz zaten Bi stres var üstümüzde bide bunlarla uğraşmak istemiyorum rahim filmi çektirmek istemiyorum tekrardan tek korkum o şuan çünkü herşey rahim filminden sonra başladı benim hayatımdaCarsambaya kadar hala umudum var tabiki.hangi hastneye gidicn varmi aklinda bir yer
İnşalalh katlanarak artar değerin yine yogunmuydu pekiMalesef negatif ama doktor carsamba yine kan testi yapalim dedi
Bende ayni hiç bişey soramiyorum helede yumurta takibi günleri masaya nasil çikip iniyorum bilmiyorum bile bende ameliyat oldum başka bi yere gidersem tekrar ister diye korkuyorım git bakalim hiç duymadim o doktoru. İnşalalhh içine sinen bir yer bulursunYarın medicalparka latif beye aldım bakalım o nediyecek ya ben yoğunluktan pınara soru soramıyorum kapıdakiler ayrı uyuz zaten Bi stres var üstümüzde bide bunlarla uğraşmak istemiyorum rahim filmi çektirmek istemiyorum tekrardan tek korkum o şuan çünkü herşey rahim filminden sonra başladı benim hayatımda
Bakalım sorcam sonuç olarak rahim filmi olmadan yapıcak pınar da yaparsa çok düşündüm bidaha çektirirsem aynı günleri yaşarım diye korkuyorum latif küpelioğlu bak istersen TV ye falanda çıkmış baya bilindik bende bugün öğrendim araştırırken muayene ücreti 265 lira bahçeçi 450 acetto klinik 500 muayene ücreti Allah yardımcımız olsun canım bilsem burd olmazdım ameliyat 2000 diye girdim 4000 le çıktım nefret ettim burdan senin problemin ne canım özel olmazsaBende ayni hiç bişey soramiyorum helede yumurta takibi günleri masaya nasil çikip iniyorum bilmiyorum bile bende ameliyat oldum başka bi yere gidersem tekrar ister diye korkuyorım git bakalim hiç duymadim o doktoru. İnşalalhh içine sinen bir yer bulursun
Hangi kiz bi kiz var ilaçlari yazan birde kisa saçli doktorun yaninda olankeşke oradaydık bende görüşseydik şikayet ettim kapıdaki kızı saçma sapan konuşmaları çarşamba neden yapıcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?