Bezmialem doç dr pınar özcan da tüp bebek tedavisi görenler memnunmusunuz

• Konu Sahibi Konu Sahibi acsi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim bakcam kimsem de yok yakında

İnşallah bakalım rabbim sanada banada sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin kim istiyorsa rabbim versin inşallah

Merhaba bende pinar hanimin hastasiyim 4 aydir ilk denememiz negatifle sonuçlandi malesef ikinci adetten sonra görüşmeye gidicem tekrardan ama başlarmiyim bilmiyırum Allahim hepimize nasip etsin sağlikli bir şekilde inşallahhh

Amin bende bugün hastahaneye gittim kapıdaki kızları şikayet ettim aptal aptal tersleyerek konuşuyorlar yanlış iş yapıyorlar

Bizde tedavi başlattık. 3 ay oyaladı. Danışmadaki kızlar zaten sorunlu. Benim çikolata kistim ve miyomlarım vardı. 3 ay git gel yaptırdı. En sonunda filmlerini geri aldım başka doktorda tedavimi başlattım.

Bizde tedavi başlattık. 3 ay oyaladı. Danışmadaki kızlar zaten sorunlu. Benim çikolata kistim ve miyomlarım vardı. 3 ay git gel yaptırdı. En sonunda filmlerini geri aldım başka doktorda tedavimi başlattım.
Bende gitmicem sanırım nereye gidiyosun

Bende gitmicem sanırım nereye gidiyosun
Bizde filmlerini nerden aldın bende orda ameliyat oldum olmaz olaydım çikolata kisti den ama mecbur kaldım zamanım yoktu artık gitmek istemiyorum oraya daha çok strese giriyorum çünkü şikayet de ettim bugün valla

Carsambaya kadar hala umudum var tabiki.hangi hastneye gidicn varmi aklinda bir yer
Yarın medicalparka latif beye aldım bakalım o nediyecek ya ben yoğunluktan pınara soru soramıyorum kapıdakiler ayrı uyuz zaten Bi stres var üstümüzde bide bunlarla uğraşmak istemiyorum rahim filmi çektirmek istemiyorum tekrardan tek korkum o şuan çünkü herşey rahim filminden sonra başladı benim hayatımda

Bende ayni hiç bişey soramiyorum helede yumurta takibi günleri masaya nasil çikip iniyorum bilmiyorum bile bende ameliyat oldum başka bi yere gidersem tekrar ister diye korkuyorım git bakalim hiç duymadim o doktoru. İnşalalhh içine sinen bir yer bulursun

Bakalım sorcam sonuç olarak rahim filmi olmadan yapıcak pınar da yaparsa çok düşündüm bidaha çektirirsem aynı günleri yaşarım diye korkuyorum latif küpelioğlu bak istersen TV ye falanda çıkmış baya bilindik bende bugün öğrendim araştırırken muayene ücreti 265 lira bahçeçi 450 acetto klinik 500 muayene ücreti Allah yardımcımız olsun canım bilsem burd olmazdım ameliyat 2000 diye girdim 4000 le çıktım nefret ettim burdan senin problemin ne canım özel olmazsa

keşke oradaydık bende görüşseydik şikayet ettim kapıdaki kızı saçma sapan konuşmaları çarşamba neden yapıcakmış
Hangi kiz bi kiz var ilaçlari yazan birde kisa saçli doktorun yaninda olan

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…