Bezmialem vakıf gurebada aşılama yaptıranlar bi bakar mısınız

Tutmadi mi asilama
Yarın için kan vermemi söylemişti doktor hanım ben bugün hassas gebelik esti alıp yaptım negatif çıktı olsaydı çıkardı herhalde Onun için tutmadığını düşünüyorum adet sancım var karnımda günüm 3 gün geçti ama crinone jel geciktirdi diye düşünüyorum

Evet olsa sanırım testte çıkardı. Ama yine de yarın kan verin mutlaka. Sizin kaçıncı aşılama? Hepsinde tutma orani yüzde 10 kadar artıyor. Yine banu hanimla gorusursunuz, neden tutmamis olabilir, artık asilama denemeden direk tup bebege gecebilir misiniz hepsini sorarsiniz

Yarın kan verdikten sonra konuşup öğrenicem bakalım doktor hanımda çok ümitliydi aslında . İlk aşılamamdi benim tutma oranını da biliyordum ama yinede hayal kırıklığı oluyor kadınız en nihayetinde hemen ceşmeler açılıveriyor :) doktor hanım çok iyi ama tüp bebek deneyim ve tecrübe istiyor başarıda laboratuar ve embriyolog önemli diye düşünüyorum Onun için kararsızım orda tüp bebek yaptırıp memnun olan yada sonuç alan var mı merak ediyorum

Kaderde ne varsa o yaşanıyor, lütfen kendinizi uzmeyin. Insallah Rabbim nasip eder. Başka bezmialem topikleri var, aratip onlara bi bakin isterseniz

Bende seni merak etmiştim ne oldu durum diye.. ben aşılama yaptırdığım günden sayarak 15. Gün idrar testi yaptım çıkcağını düşünmüyodum ama pozitif çıkmıştı 14. Gün yapsaydım da görünürmüydü bilmiyorum ama silikte olsa görünmesi lazım sanki.. hayırlısı olsun hakkınızda olmadıysa vardır bir hayır zamanı değilmiş demek canım.. dr çok iyi tutma durumuda kısmet yani ama için nasıl rahat edecekse öyle yap tabi.. jel geri geliyo bu arada ilacı kesersen bunu daha çok göreceksin parçalar şeklinde topak topak geri geliyo rengi bazen beyaz bazen yeşilimsi olabiliyo ama neden sende o renk geldi bilemiyorum

Bu arada tüp bebek kliniğinde özel ilgi olduğunu yine aynı hastanenin gebe polikliğine gittiğimde anladım ilgi alaka sıfırdı meğer biz orda Banı hanım ın ve hemşirelerin kibar ve açıklayıcındavranışlarına ne kadar alışmışız. Bende bütün hastane aynınseviyede sanıyorum ama yanılmışım istediğim ilgiyi asla bulamadım. İlgiden kastım hamilelilik ve bebekle ilgili detaylardı. Ultrasonda bile göstermedi bebeği neyseki bi çıktı verdi dr.. Anlayacağınız Banu hanımı mumla aradım

Yarın kan vererek neyin ne olduğunu daha net öğrencem inşallah. Ben daha öncesinde bir kalp ameliyatı geçirdim bezmialemde hamile kaldığımda da aynı hastanede görmek istiyor kalp doktorum Onun için bezmialemden başka çarem yok aslında kadın doğum poliklinigi tam bir fiyasko bende gittim daha önce ama Her gittiğimde başka doktor çıktı randevu aldığım oda da ve çok saygısız suratsızlar hamile kalırsam internatiol klinikte rabiye hanımda devam etmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse tabi

Açıkçası ben de öyle düşünüyorum. Banu hanım çok başka bir insan. Açıklayan, anlatan, halden anlayan. Keske gebelik takibinde de devam edebilseydik. Ama tabii tıbbi tecrubesi nasıldır, tüp bebek konusundaki başarısı nedir bilemiyorum
Siz kime gittiniz gebelik takibine? Ben de bundan korkuyorum açıkçası(( anlatmayan, sorulari geçiştiren birine denk gelirsem diye.
Rabiye hanim international klinikte sadece tup bebek yapiyormus, gebe takibi yokmus ve muayene ücreti 200 lira. Kendi muayenehanesine gitmek isterseniz sanırım orası 400den aşağı degildir. Beni çok aşan rakamlar

Ben kadın doğumda Ayşe filiz gökmen Karasu, İlknur adanır, Gökhan kılıç bu üç doktora gittim hiç birinden memnun kalmadım klasik devlet hastanesi prosedürü soruyorsunuz yüzünüze bakmadan cevap veriyolar gecistirip duruyorlar biraz hızlı olun sırada bekleyenler var vesaire .. memnun kalmadım ben açıkçası. Medical park Bahçelievler hastanesine gitmiştim kadın doğum bölümüne Doç.Dr.Meral Arisal çok tatlı hanım bir bayandi çok ilgili ve alakalı arkadaşça yaklaşan birisiydi çok memnun kalmıştım muayene ücreti 100-150 arası birşeydi 10 günde kontrol süreniz var belki onu da düşünebilirim ben

Daha çocuk dogmadan soyuyorlar insanı. Bi randevuyla bitmiyor ki. Bin tane tahlil, detaylı ultrason, üç boyutlu bilmem ne vs. Hastaneye bir girip çıkmak 500 600 lirayi buluyor. Yazık o parayı cocuguma harcamayi tercih ederim. Allah merhametli, insanlığını kaybetmemis doktorlarla karsilastirsin

Aynen öyle malesef ticarete dökülmüş artık. Kuzenim Şuan hamile ve Esenler kadın doğum hastanesi yapıldı yeni daha oraya gidiyor hastane çok temiz ve doktorlar çok iyiymiş çok memnun orayı da bi arastirin isterseniz

Esimin kuzenine 3 bin lirayi bulan bir tahlil yaptirdilar florance nightingale hastanesinde. Ve parasini da gectim, bin tane riskten bahsedip korkutuyorlar, insanın hamileliği zehir oluyor. Devlet hastanesinde dogum yapamam, erkek hemsire ve hasta bakıcı oluyor, tesetturluyum. Medipolun bana yakin olan subelerini araştırıyorum. Onumuzdeki hafta bezmialemde perinatologda detayli ultrason randevum var bakalim nasil geçecek, doc dr banu dane

Mrb 1 mayıs da kontrol e gelenler var mı burda o gün herkes aşılama öncesi kontrol için gelmişti. Bende 4 yumurtalık birden geliştiği için iptal etti banu hnm. Saçma geldi ama yapacak birşey yok.
Tüp bebek de Rabia hnm çok iyi benim bir arkadaşıma 2. Çocuk için yapıyor ki ona birçok dr hiç uğraşma olmaz demişti. Maddi olarak biraz zorluyor ama İnşaallah şifa olacak dr lar la karşılarız. Hayırlı geceler

Benimde ilk aşılamamı iptal etti Banu hanım 5 yumurta gelişti E2 hormonuna bakıldı ve o da yüksek çıkınca çoğul gebelik oluşur sıkıntı olur diye iptal oldi zaten yasakmış sonra adet görmem için ilaç verdi kullanıp adet görünce tekrar aşılama için başladık bu sefer aşılama oldu ama tutmadı hayırlısı olsun Sizin içinde pes etmeyin

Benim de klomenle 6 yumurta gelişti ve o ay iptal etti banu hanım. Hem yasak, hem de ben asla çoğul istemiyordum. Bir sonraki ay aşılama oldu ve tuttu çok şükür. Banu hanımın işini bildiğine inaniyorum. Ama tabii hersey Allahtan. Dua etmeyi bırakmayalım

Geçmiş olsun canım inşallah bugün güzel haber alırsın.. Senin durum biraz farklı tabiki ama belki international klinik özel olduğundan iyi ilgilenirler..

Ben aslında sadece 2 li teste randevu alabilmek için gittim dediğim gibi çokda bir beklentim yoktu ama yine de hiç hoşlanmadım içinde olduğum durumdan. Seda hnm dı benim gittiğim dr ama soyadını hatırlayamıyorum. İnternational ise çok pahalı bence o rakamda çok güzel özel hastanelere gidebilirsin

Aynı şeyleri yaşadım bende evet devlet hastanesi prosedürleri.. bende Fatih medical park Esra Çebi'ye gideceğim daha önceden de tanıdığım bir dr. Bakalım onunla devam edebilecekmiyiz..

Ben bu durumu şu şekilde çözmeye karar verdim. Muayeneye gideceğim tahlil istediğinde devlet hastanesine gideceğim tahlillerimi orda yaptıracağım. İdare edebildiğim yere kadar böyle devam etmeyi planlıyorum. Açıkcası çocuğumu emanet edebilceğim güvenebileceğim dr bulmak çok zor ama bi yerden başlamak lazım. Cuma randevum var bakalım neler yaşayacağız..

Arkadaşlarında yazdığı gibi herkesde olabiliyo bu durum bende de aynı şey yaşandı neredeyse 2. Ayda iptal oluyodu ki eşikten döndük.. e2 hormonlarıma göre devam edildi. Herşeyde bi hayır vardır pes etme

Ben 10 gün önceden adet gördüm, bugün kanama oldu dr a gittim yumurta hala çatlamayan var ama erken adet görmüşsün dedi, neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…