Bezmialem vakıf gurebada aşılama yaptıranlar bi bakar mısınız

Bana da iptal ettiğinde ilaç vermişti sonra adet gördüm gittim yumurtalar duruyor gitmemiş dedi sonra tekrar doğum kontrol hapı verdi onu kullandın 20 gün arayla adet oldum aşırı şekilde hemde sonra normale döndüm. olabiliyor canım bugün bende oradaydım ilk aşılamam tutmadı ve hâlâ adet görmedim adet olunca tekrar çağırdı İkinci aşılamaya başlayalım dedi

Bana da iptal ettiğinde ilaç vermişti sonra adet gördüm gittim yumurtalar duruyor gitmemiş dedi sonra tekrar doğum kontrol hapı verdi onu kullandın 20 gün arayla adet oldum aşırı şekilde hemde sonra normale döndüm. olabiliyor canım bugün bende oradaydım ilk aşılamam tutmadı ve hâlâ adet görmedim adet olunca tekrar çağırdı İkinci aşılamaya başlayalım dedi.

Hayırlısı olsun canım moral bozmak yok yola devam :) bende bugün ikinci aşılamamı oldum vakti zamanı var demekki bekliyoruz Ya Sabır
aynen canım moral bozmak tabiki yok biz elimizden geleni yapacağız rabbim ne derse o
Banu Hanıma yaptırdın değil mi 2. kez ben regl olmayı bekliyorum ramazan öncesi maşallah randevular dolu

aynen canım moral bozmak tabiki yok biz elimizden geleni yapacağız rabbim ne derse o
Banu Hanıma yaptırdın değil mi 2. kez ben regl olmayı bekliyorum ramazan öncesi maşallah randevular dolu
Evet canım Banu hanım yaptı yine adetin ikinci günü gitmiştim randevu alamasan da Git kaşeli kağıt verirler adet oldum geldim dersin

Evet canım Banu hanım yaptı yine adetin ikinci günü gitmiştim randevu alamasan da Git kaşeli kağıt verirler adet oldum geldim dersin
Bugün aradım bir hafta on gün için regl olmam gerekiyormuş seninde öylemi olmuştu çok uzun geldi süre bana:)

Bugün aradım bir hafta on gün için regl olmam gerekiyormuş seninde öylemi olmuştu çok uzun geldi süre bana:)
Banada en geç bir hafta içinde adet olursun demişlerdi ama 15. Gün kan verdim 16. Gün adet oldum crinone jel vermişti onu kesince geldi adetim o geciktiriyormus

Banada en geç bir hafta içinde adet olursun demişlerdi ama 15. Gün kan verdim 16. Gün adet oldum crinone jel vermişti onu kesince geldi adetim o geciktiriyormus
Ben tahlil sonucumu ogrendikten sonra kullanmadim bugun aradigimda verdigimiz tum ilaclari kesiyorsun dediler insallah cabuk olurum insallah pozitifle sonuclanir asilaman tum kalbimle diliyorum

Ben tahlil sonucumu ogrendikten sonra kullanmadim bugun aradigimda verdigimiz tum ilaclari kesiyorsun dediler insallah cabuk olurum insallah pozitifle sonuclanir asilaman tum kalbimle diliyorum
Olursun canım bi kaç güne sıkma canını stres yaparsan gecikir belki onun için rahat ol. Âmin inşallah canım sağol Allah isteyen herkese versin insan yaşayınca daha iyi anlıyormuş sadece kendin için değil herkes için istiyorsun hayırlısı olsun

Bugun test gunumdu sonuc negatif yeni ay yeni umut:)
Hayırlısı olsun hakkında canım pes etmek yok inşallah 2. denemede olur

Hayırlısı olsun canım moral bozmak yok yola devam :) bende bugün ikinci aşılamamı oldum vakti zamanı var demekki bekliyoruz Ya Sabır
İnşallah bu sefer tutar ve sağlıklı hamile geçirip bebeğini kucağına alırsın canım.. O kapıya çok gittim geldim ve herkes için gerçekten dua ediyorum Allah tüm isteyenlere sağlıkla hayırla nasip etsin.. İnşallah sizinde vesileniz olur Banu hanım.. Benim favori dr um. Ordan çıkıp da yine aynı hast. gebe polikliniğine gidince şoka girmiştim ağlayarak Banu hanıma koşmak istemiştim:)

Sa arkadaşlar benim ramazana denk gelecek aşılama inşaallah, benim yeni öğrendiğim bilgi jinekolojik muayene de kullanılan jelin orucu bozup bozmadığı şüpheli olduğu için orucu kaza etmek gerekiyormuş, fıkıh aliminden birebir öğrendim, paylaşmak istedim. İnşaallah hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olur.

evet canım yarın başlıyor hastane yolculuğum herkesin birbirine karşılıksız yaptığı dua bu platformu çok özel kılıyor.

bende aynı durumda olacağım muayene günleri tutmayıp nasip olursa ramazandan sonra tutacağım
paylaşım için çok teşekküler.

bende aynı durumda olacağım muayene günleri tutmayıp nasip olursa ramazandan sonra tutacağım
paylaşım için çok teşekküler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…