İlknur Adanır o hastanenin gebelik polikliniğinde o zaman değil mi bugün baktım Seda Ateş diye bi dr vardı birde erkek dr vardı ve muayeneleri doluydu bir an önce gidip randevu almam gerekiyor sanırım 12. haftaya anca randevu verirler anlaşılan
Hımm anladım hem 12. hafta civarlarında hemde 2o haftada detaylı ultrason için önceden randevu almak gerekiyor. Bende ona göre zamanlarını kaçırmamalıyım. Gerçekten çok teşekkür ederim bilgilendirme ve paylaşımınız için..Geceleri 12de açılıyor sanırım internette randevu. Isterseniz bi bakın. Ama dediğim gibi ben hic gitmedim, sadece yorumları iyi okumuştum. 20.haftada yine perinatolog randevusu almak için 16.haftada gidip randevu almak gerekiyormuş.
rabbim hayırlısını nasip etsin cuma günü 6 yumurta oluşmasaydı seninle aynı tarihte aşılama yaptırcaktımBugün aşılamam yapıldı şimdi sıra en heyecanlı bekleyiste 9 mayısta kan vermem gerekiyormuş inşallah pozitif sonuç alırım emeklerim boşa gitmez
Âmin canım sagol. Benimde ilk aşılama iptal oldu 5 yumurta oluştu ve önce 1 taneydi sonra diğerleri birden büyüdü benimde iptal oldu sonra tekrar başladık işte 37.5 iğneyle başladım sonradan çoğaltti iğneyi bu sefer tam geldi 2 yumurtayla aşılama yapıldı. Herşeyde bir hayır vardır bende üzülmüştüm iptal olunca ama rabbim belki bizim için daha iyisini düşündü bilemeyiz ki sabrın sonu selamet insallahrabbim hayırlısını nasip etsin cuma günü 6 yumurta oluşmasaydı seninle aynı tarihte aşılama yaptırcaktım
Seninde benim gibi düşük dozda başlamış ya inşallah benimde tutar çok ümitliyim ben içim kıpır kıpır ama bilemiyorum tabi Allah isteyen herkese versin inşallah canı gönülden söylüyorum bunu
Hatta ben aralarda 25 doza bile düştüm, birden çok büyumesin diye. Amiin Rabbim her isteyene hayirli sağlıklı evlatlar versinSeninde benim gibi düşük dozda başlamış ya inşallah benimde tutar çok ümitliyim ben içim kıpır kıpır ama bilemiyorum tabi Allah isteyen herkese versin inşallah canı gönülden söylüyorum bunu
benin daha önce klomen tedavim olmuştu o yüzden direk iğneye başladım ve yumurtaların hepsi aynı boyutta olduğu için çoğul gebelik olmasın diye iptal oldu aşılamam nasip bekliyorumSeninde benim gibi düşük dozda başlamış ya inşallah benimde tutar çok ümitliyim ben içim kıpır kıpır ama bilemiyorum tabi Allah isteyen herkese versin inşallah canı gönülden söylüyorum bunu
beni 50 ile başlattı sonra 75'e çıkardı sonra tekrar 50'ye düşürdü son kontrolde 6 tane yumurta va dedi 16,5-16-14 -8 ben zaten şok oldum gerisini duymadım:) iptal ediyoruz dedi aşılamayı istemediğimiz bir durum bu dedi bir yumurtanın diğerlerini baskılamasını bekledi olmadı benimkilerin hepsi yarışı kazanmak istedi:)Bende sizler gibi süreçten geçtim ilk 75 dozla başlamıştı ve benim yumurta sayısı çok fazla olduğu için iptal etti sonra 37.5 la başladım baktı yine 3 yumurta var 25 e düşürdü hep öyle gitti sonra aşılamaya karar verdi. Bu arada birisi kist olmuş galiba bende gebelik kisti var önemli bişey değil bu dedi ama benim kafama takıldı araştırdım bebeği beslemesi açısından iyiymiş sonra kendiliğinden kayboluyomuş bende de inşallah öyle olur
Yaşadığını çok iyi anlıyorum iptal ettiğinde ağlamaktan beter oldum sanki gebelik testi yaptım da negatif çıkmıştı hemşire teselli etmişti üzülme hayırlısı olsun diye. Banu hanımda iyi tarafından bakalım tedaviye cevap veriyosun ya hiç gelişmeseydi dedi nihayetinde sonraki ayda tuttu çok şükür inşallah sizinde öyle olurbeni 50 ile başlattı sonra 75'e çıkardı sonra tekrar 50'ye düşürdü son kontrolde 6 tane yumurta va dedi 16,5-16-14 -8 ben zaten şok oldum gerisini duymadım:) iptal ediyoruz dedi aşılamayı istemediğimiz bir durum bu dedi bir yumurtanın diğerlerini baskılamasını bekledi olmadı benimkilerin hepsi yarışı kazanmak istedi:)
Yok canım beklemedeyim bugün 7. Günüm hayırlısıyla inşallah olumlu olur bende çok merak ediyorum :)Emyldrm test günün geldi mi var mı bi gelişme merak ettim
Hadi bakalım inşallah gönlüne göre olur canımYok canım beklemedeyim bugün 7. Günüm hayırlısıyla inşallah olumlu olur bende çok merak ediyorum :)
hayal kırıklığı kötü oluyor tabiki ama herşeyin vakti zamanı var onun bilinciyle hareket etmek lazım iyi dileklein için teşekkür ederim rabbim bizlerede nasip etsinYaşadığını çok iyi anlıyorum iptal ettiğinde ağlamaktan beter oldum sanki gebelik testi yaptım da negatif çıkmıştı hemşire teselli etmişti üzülme hayırlısı olsun diye. Banu hanımda iyi tarafından bakalım tedaviye cevap veriyosun ya hiç gelişmeseydi dedi nihayetinde sonraki ayda tuttu çok şükür inşallah sizinde öyle olur
amin inşallahhayal kırıklığı kötü oluyor tabiki ama herşeyin vakti zamanı var onun bilinciyle hareket etmek lazım iyi dileklein için teşekkür ederim rabbim bizlerede nasip etsin
Tutmadi mi asilamaTüp bebek yaptıran var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?