Bezmialem vakıf gurebada aşılama yaptıranlar bi bakar mısınız

Bende müşerref hanıma gidiyorum ama bana niye öyle dedi anlamadım, hayırlısı inş

Kızlar merhaba,
Bende Müşerref hanıma gidiyorum vajinismus problemini çözmek isterken çocuk sahibi olma konusunda sıkıntım varmı diye kontrole gitmek istemiştim şansıma kısırlık polikliniğinde müşerref hanıma randevu buldum ve ikinci şoka orda girdim vajinismus problemim olduğu gibi amh değerim 0,83 çıktı kendimi kısır gibi hissettim. fsh değerim 5,60 lh 3,49 estradiol 45 prolaktin 10,15 çıktı amh dışındaki tüm değerlerim iyi ama amh çok düşük doktor yumurtları gözle saydığında sağ tarafta 4 sol tarafta 2 yumurta saydı. Sizce amh testimde bir hata olması mümkün mü?

Merhaba, içinin rahat olması için başka bir yerde tekrar tahlil yaptırmanı öneririm. Bende ilk tahlil de değerim çok düşük çıktı ve başka bir dr hemem tüp bebek merkezi ne git dedi telaşla, ben başka yerde tekrar tahlil yaptırdım fakat değerler gayet normal çıktı. Müşerref hnm açısından değil ama laboratuvar olarak içinin rahat olmadı için tahlili yinele derim..

Daha işin başındayım ama tahlil yapmaktan yoruldum çalışıyorum ve tahlil için gittiğim gün öğlene oluyor ancak ofise geliyorum yakında izinlerim yüzünden göze batacağım gerçi başta gidip çocuk sahibi olmayla ilgili problemim olduğunu ve tedaviye başlayacağımı sık izin almam gerektiğini söyledim birde bende kansızlık çok ileri derecede, kan vere vere artık apartmanımın merdivenini çıkarken yorulur oldum. Banu Hanımla aşılama tedavisine başlamaya karar verdim. 1-2 kez aşılama deneyeceğim olmazsa tüp bebek tedavisine başlayacağım.

Bende aynı yolu izlicem inşaallah biz iyi düşünelim iyi olsun moral çok önemli, dr umuza güvenelim içimiz rahat olsun takdir Allahtan

Bende aynı yolu izlicem inşaallah biz iyi düşünelim iyi olsun moral çok önemli, dr umuza güvenelim içimiz rahat olsun takdir Allahtan

Banu hanım ilgili anlayışlı bir doktor ve beni rahatlatıyor zaten herşey mükemmel olsa bile rabbim yazmadıysa olmuyor, Allah hepimizin hakkında hayırlısı ne ise onu versin :) inşallah gönlümüzden geçen hakkımızda hayırlı olandır

Merhaba kızlar, Müşerref hanımda tüp bebek yaptıran var mı acaba aranızda ben bugün görüştüm kendisi ile aşılamadan ziyade tüp bebeğin daha iyi olacağını söyledi daha önce gittiğim doktorda tüp demişti şimdi merkz arayışına geçtim. Müşerref hanım ilgili saolsun ama mekezde karar veremiyorum. Sizin yorumlarınız nedir acaba?

Bende aşılama için gidiyorum pazartesi günü yapılacak inşallah sonuç alamazsak bana da tüp bebek önerdi doktor hanım çok iyi ama tüp bebekde laboratuvar da önemli diye düşünüyorum tüp bebek bölümü Yeni açılan bir bölüm yani 1 senelik falan açıkçası bende tüp olursa orada yaptırmayı düşünmüyorum başarı oranına gelince orada tanıştığım insanlar var hatta ikiz gebelik hikayesine şahit oldum olumsuz birşey duymadım kimseden

Ben banu hanimla asilama yaptirdim simdi 9.haftadayim cok sukur. Cok anlayisli, ilgili, tatli dilli bir doktor. Gerçekten çok guvendim ve sevdim. Ama gerisi hep nasip..

Ben banu hanimla asilama yaptirdim simdi 9.haftadayim cok sukur. Cok anlayisli, ilgili, tatli dilli bir doktor. Gerçekten çok guvendim ve sevdim. Ama gerisi hep nasip..
Bişey sorucam aşılama olduktan sonra herhangi bi sıkıntınız oldu mu ağrı gibi falan

Bişey sorucam aşılama olduktan sonra herhangi bi sıkıntınız oldu mu ağrı gibi falan

Hayır hiç olmadi. Hamileligin ilk haftalarinda kasık ve bacak ağrısı yaşadım sadece, sonra geçti.
Aşılama kısacık bi işlem zaten. Yarım saat kadar muayene koltugunda dinlenip direk eve gidiyorsunuz :) oturarak yikanmak dışında herşey serbest

Maşallah ya Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben çok heyecanlıyım pazartesi günü inşallah benimde hayırlısıyla olur ve sonuçlanır bende güzel haberler verebilirim burdan

Kızlar tüp bebek tedavisnde devlet desteği almak için 2 aşılama geçmişi gerekiyor ve ilkinde özel yapılırsa daha sonrakilere de devlet destek vermiyor. Banada tüp bebek önerdi ama devlet desteği almak istediğim için aşılama ile başlıcam inşaallah.

Bildigim kadariyla bezmialemde asilama şartı yok. Doktor gerekli gorurse direk tup bebek yapilabilir. Konuştunuz mu?

Bildigim kadariyla bezmialemde asilama şartı yok. Doktor gerekli gorurse direk tup bebek yapilabilir. Konuştunuz mu?
Evet müşerref hanıma bu şekilde söyledi tüp bebek öneririrm ama devlet desteği istersen 2 aşılama sonrası devlet destek veriyor dedi. Yani aşılama olmasına herhangi bir engel yoksa direk tüp bebeğe onay verilmiyor.

Aşılama yaptıran arkadaşlar ilaçlar ne kadara maloldu acaba

Aşılama ücreti 560 lira. O gün yapılan sperm yikama işlemi 100 lira. Gonalf 300 ve ovitrelle catlatma iğnesi kullandim ben. Toplam 7 kutu 395 liraya aldim. Ama 4 kutusu hiç açılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…