Bgapanın günlüğüü :)

bgapa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
800
82
123
Ankara
Yeni bir ben için yeni bir günlük açmaya karar verdim.
26 yaşındayım hayata daha pozitif bakarak günü yaşayan fazla plan ve programa takılmayan bekar biriyim
senelik spor salonuna kayıt yaptırdım hadi hayırlısı dedim ve buraya geldim

12 aralık 2015 69.2 kg ile başladım
ilk hedefim 65 kg olmak 10 ocak 2016

Hafta sonu çok dikkatsiz beslendim kendimi aç bıraktım
çok üşüyorum netten araştırdım hipoglisemi kan şekerinin düşmesinden olma ihtimali varmış
daha öncede dr uyarmıştı beni aklım başıma geldi
ben akıllıyım , ben güçlüyüm, Allahın izniyle fazla kilolarımdan kurtulacağım.
bugün araştırma günüm ve çok kötü beslendim o yüzden burda paylaşmayacağım
üstümde tembellik yapıyor bu hastalık yataktan kalkamadım sabah
sağlıklı besleneceğim ve gülümseyeceğim

eve giderken brokoli yada karnıbahar alıp yogurtla yiyip spora gitmeyi planladım
bu ara sebze agırlıklı beslenip moral olsun istiyorum

hadi bakalım hayırlı olsu takipteyim..... ayy sen küçükmüşün :) ben 34 olduum :)

:) 5 kg sonrası 69 inşallah :) bir zamanlar 63ü gören biri için çok zor değil aslında yeniden yaparım :)
haklısın dediğin gibi düşününce 5 kg verilir

şu an psikolojim bozuk bana çok büyük geliyor 65 kg düşmek
sanki başaramayacakmışım çok zor bişeymiş gibi geliyor

haklısın dediğin gibi düşününce 5 kg verilir

şu an psikolojim bozuk bana çok büyük geliyor 65 kg düşmek
sanki başaramayacakmışım çok zor bişeymiş gibi geliyor

bn 2013 yazında tam 13 kg verdim ama sonra dikkat etmedim vs derken 16 kg geri aldım. 79 olmuştum. sonra bir ileri 2 geri derken geçen hafta 77yi gördüm tartida aman allahm dedim. 80leri bulmadan hemen 60lara geri dönmem gerek diye. ve şuan psikolojikmen birşeyler yiyesim bile yok mesela öğlen kalktım bir kupa yeşil çay içtim. dha sonra 1 bardak portakal greyfurt mandalina karışımı içtim evde sıkılma. 1 fincan türk kahvesi içtim. şimdi de yine bir kupa yeşil çayımı bitirdim. akşam da canım ayva istiyor ayva yiyeceğim.

merhaba günlüğümm
akşam 4 köfte ve bol salata yedim
saat 20.30 gibi spora gittim 20 dk yürüdüm ,15 dk eliptik bisiklet,10 dk bisiklet cevirdim
ağırlık çalıştım bacak ve gögüs hareketlerini yaptım
saat 22.00 gibi eve geldim ve 1 bardak ayran içip yattım
kendimi yorgun hissediyorum ankarada hava çok soguk ayaz var

sabah 2 kaşık pekmez yedim çok üşüyorum
3 kayıs müsli 1 kase yogurt

öğlen 4 tane köfte ve salata

akşam yemeği olarakta karnıbahar yemeği yaptım az yağlı az tuzlu yogurtla yemeyi düşünüyorum
akşam müzikale gidecegim umarım arkadaşlarla kaçamak yapmam
kendimi frenlemem lazım
söz verdim 65 kg olacağıma
sözümde durmam lazımm

tut bak burnundan getiririm :)) sabah müsli yeme bence daha çok acıktırıyor.... sabah adam gibi kahvaltını yapsana ekmeksizcene... öğlen zaten bir şey yememişsin.... içime karatay kaçtı...

tut bak burnundan getiririm :)) sabah müsli yeme bence daha çok acıktırıyor.... sabah adam gibi kahvaltını yapsana ekmeksizcene... öğlen zaten bir şey yememişsin.... içime karatay kaçtı...
bugün daha özen gösterdim kahvaltıma canım ... karataycı seniiii :)

evett akşam Kanlı Nigara git5tim çok eglenceliydi mutlu oldum
akşam 2 tane bisküvi kaçamagım oldu sadece kendimi tebrik ettim

sabah: haşlanmış yumurta peynir ve çökelek bol yeşillik şekersiz çay
yumurta yediğim için ara öğün yapmadım

öğle : karnıbahar yemeğim ve bulgur pilavı getirdim işe

arada:yogurtla müsli ve portakal yemeyi düşünüyorum
akşam içinde çorba ve karnıbahara devam gibi gözüküyor

kendime sözüm var 65 kg olacağımmmm inşallah

10 günlük çakma karataycı..... kız 10. günde 2,5 kg gitti... inansam mı acaba..... bilemiyorum ....
çok harika canım 10 günde 2,5 kg gitmesi büyük başarı bence daha sıkı sarıl kaçamak olmadan günü tamamlamaya çalış bide imkanın varsa egzersizi ihmal etme canım

çok harika canım 10 günde 2,5 kg gitmesi büyük başarı bence daha sıkı sarıl kaçamak olmadan günü tamamlamaya çalış bide imkanın varsa egzersizi ihmal etme canım

çok çok çoookk heyecanlıyım 69 ları görmek için sabırsızlanıyorum... kaçamak diye bir şey yok artık 10 gündür yapmadım canımda istemiyor çok şükür.... dün ne çukulatalar ne tatlılar teklif ettiler ama istemiyorum dedim ve istemiyordum gerçekten..... çok şükür şimdilik asayiş berkemal....

karnıbahar , bulgur pilavı ve pırasa yedim
ama 2 tane bisküvi yedim tuzlu arkadaşlar ikram etti tuzlu diye yedim suçluyumm itiraf ediyorum
ama halley almışlarrrr onu yemedim aferin bana
halley bana bakıyor ben üstü çikolata kaplı halleye güzel görünüyorda
ama yemek yokkkkk
çay içiyorum şekersiz 2 lt suyumu bitirecegim akşama kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…