Yeni bir ben için yeni bir günlük açmaya karar verdim.
26 yaşındayım hayata daha pozitif bakarak günü yaşayan fazla plan ve programa takılmayan bekar biriyim
senelik spor salonuna kayıt yaptırdım hadi hayırlısı dedim ve buraya geldim
12 aralık 2015 69.2 kg ile başladım
ilk hedefim 65 kg olmak 10 ocak 2016
teşekkür ederim hep birlikte bu kiloları verelim inşallah canım :) aramızda fazla yaş yok canımm zaten kilo verdikce daha genç olacagızhadi bakalım hayırlı olsu takipteyim..... ayy sen küçükmüşün :) ben 34 olduum :)
teşekkür ederim umarım en kısa zamanda sende 6ları görürsün ,azimle devammmhayırlı olsun cnm :) ayy inşallah bende 69u görürüm bir an önce :)
:) 5 kg sonrası 69 inşallah :) bir zamanlar 63ü gören biri için çok zor değil aslında yeniden yaparım :)teşekkür ederim umarım en kısa zamanda sende 6ları görürsün ,azimle devammm
haklısın dediğin gibi düşününce 5 kg verilir:) 5 kg sonrası 69 inşallah :) bir zamanlar 63ü gören biri için çok zor değil aslında yeniden yaparım :)
haklısın dediğin gibi düşününce 5 kg verilir
şu an psikolojim bozuk bana çok büyük geliyor 65 kg düşmek
sanki başaramayacakmışım çok zor bişeymiş gibi geliyor
sabah 2 kaşık pekmez yedim çok üşüyorum
3 kayıs müsli 1 kase yogurt
öğlen 4 tane köfte ve salata
akşam yemeği olarakta karnıbahar yemeği yaptım az yağlı az tuzlu yogurtla yemeyi düşünüyorum
akşam müzikale gidecegim umarım arkadaşlarla kaçamak yapmam
kendimi frenlemem lazım
söz verdim 65 kg olacağıma
sözümde durmam lazımm
bugün daha özen gösterdim kahvaltıma canım ... karataycı seniiii :)tut bak burnundan getiririm :)) sabah müsli yeme bence daha çok acıktırıyor.... sabah adam gibi kahvaltını yapsana ekmeksizcene... öğlen zaten bir şey yememişsin.... içime karatay kaçtı...
bugün daha özen gösterdim kahvaltıma canım ... karataycı seniiii :)
çok harika canım 10 günde 2,5 kg gitmesi büyük başarı bence daha sıkı sarıl kaçamak olmadan günü tamamlamaya çalış bide imkanın varsa egzersizi ihmal etme canım10 günlük çakma karataycı..... kız 10. günde 2,5 kg gitti... inansam mı acaba..... bilemiyorum ....
çok harika canım 10 günde 2,5 kg gitmesi büyük başarı bence daha sıkı sarıl kaçamak olmadan günü tamamlamaya çalış bide imkanın varsa egzersizi ihmal etme canım
gel tabiki canımmm zevkleBende gelimmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?