Çok sağolun bende zayıflamak istiyorum yıldım artık diyet yapıp bırakmaktan yumuş yumuş yağlarımdan. 26 yaşındayım. 2.5 yaşında dünyalar tatlısı bi oğlum var. 170 boyum ve 75 kiloyum sabah aç karına tartışdım. Yavaşta olsa hızlıda olsa kalıcı kilo vermwk istiyorum. Göğüslerimde büyük zayıflayınca ideal oluyo en çokta onlar için vede gıdımgel tabiki canımmm zevkle
bende 26 yaşındayım ve bekarım sen hızlısın maşallahÇok sağolun bende zayıflamak istiyorum yıldım artık diyet yapıp bırakmaktan yumuş yumuş yağlarımdan. 26 yaşındayım. 2.5 yaşında dünyalar tatlısı bi oğlum var. 170 boyum ve 75 kiloyum sabah aç karına tartışdım. Yavaşta olsa hızlıda olsa kalıcı kilo vermwk istiyorum. Göğüslerimde büyük zayıflayınca ideal oluyo en çokta onlar için vede gıdım
Evet hızlıyımdır. Okadar hızlıyımki hemencecik kilo alıveriyorum.bende 26 yaşındayım ve bekarım sen hızlısın maşallah
ne güzel oğluşunda varr maşallah
birbirimizi takip edelim canım yavaş yavaş emin adımlarla sağlıklı beslenerek verelim kiloları
ağustosta 78 kiloydum yarın sabah tartılacağım bakalım kaç geleceğim
hatta fotografını çekeyim buraya ekleyeyim
gördükçe yediklerime dikkat edeyim
zaten benimde kabızlık sorunum var canımBirde yeni bişey öğrendim.
Gece yatmadan bi bardak suyun içine bi tane ceviz kırıp atıyoruz. Sabaha kadar demleniyo. Sabah ilk iş önce suyu içip ardından cevizi yiyoruz. Gün boyunca enerji veriyo tokluk hissi veriyo ve gerçekten aşırı tuvalete çıkartıyo. Tavsiye ederim.
Denedim yani rejime bugün başladım ama cevize dün başlamıştım. Benim bünyemdenmi bilmiyorum ama tuvaletle arkadaş olduk resmenzaten benimde kabızlık sorunum var canım
sen denedim mi cevizi kesinlikle yapmam lazım canım
bu arada bende bitki çayı içiyorum bağırsaklar için
bende yeni başladım canım canım ceviz suyunaÖncelikle merhaba :)
Bu ceviz suyu işe yarıyor mu kabızlık konusunda. Ben çok dertliyim bu de bu konuda
Siz faydasını gördünüz mü?
MerhabaÖncelikle merhaba :)
Bu ceviz suyu işe yarıyor mu kabızlık konusunda. Ben çok dertliyim bu de bu konuda
Siz faydasını gördünüz mü?
bende yeni başladım canım canım ceviz suyuna
sevilumut arkadaşım tavsiye etti hem kolestrolde düşürüyormuş
denemek lazım canım
Merhaba
Tabi her bünyede aynı tepkiyi gösterirmi bilemiyorum. Mesela bendede kuru kayısı hiç işe yaramıyo ama çevremdeki arkadaşlarımda çok işe yarıyor.
Bi dwneyin derim eğer böyle bi sorununuz varsa ne kaybedersiniz ki...☺
Sulu şeyler tüketmeye dikkat et. Arkadaşımında sürekli bağırsak problemi var çok zayıf ve hiç yemek yemiyo bende ondan olduğunu söylüyorum. Vede bol bol su içmekte gerek. Tabi en iyi çaresi bi doktora görünmek.Evet kayısı bende de hiç işe yaramıyo.
Bitek bim'de bi çay var mor paketli onu içinde işe yarıyor.
Ama sürekli böyle bitki çayları bişeylerle nasıl olacak bilmiyorum. Bi türlü düzelmiyor bu kabızlık bende
Sulu şeyler tüketmeye dikkat et. Arkadaşımında sürekli bağırsak problemi var çok zayıf ve hiç yemek yemiyo bende ondan olduğunu söylüyorum. Vede bol bol su içmekte gerek. Tabi en iyi çaresi bi doktora görünmek.
İnş geçer tatlımGünde 3 litre su içiyorum. Sporda yapıyorum artık. Ama hiç bi şekilde düzelmiyor.
3-4 günde bi bazende haftada 1 kere gittiğim oluyo wcye.
Belki ilerleyen zamanlarda düzelir. Biraz daha bekliyeyim de son çare doktor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?