- Konu Sahibi 11MayisSilam
-
inşallah yükselir.
Amin .. Sagolasin canim ..
sen içini ferah tut sen değerler öyle benim değerler böyle diye kafana takma herkez de değer aynı olmaz korkma. 63 e kadar düşmüş kaçgün olmuş ALLAH bilir ama düşse şimdiye kadar kanaman olur du sen korkma bol dua et meyve ye bol su iç ben o dönem hep öle yaptım nebilim faydası olmuştur belki. rabbim yardımcın olsun
silam canım ya orda zor biliyorum ama başka bir yerde gidip tahlil yaptıramazmısın kanamam yok diyorsun o zaman neden değer düşsünki yarın 2 gün daha geçmiş oluyor keşke başka bir yerde baktırabilsen bebişin için dua ediyorum inşallah seninledir canım benim
canım acaba iki bebek tutunmuştuda sonrası biri düştü diğeri kaldı acaba ondan mı ilk etapta yüksek rakam sonrasındada düşük rakam aldın. Bi tanıdığımın hatta kanaması olmuştu dr yinede gel bakalım demiş meğer ikizlerin biri düşmüş diğeri hala duruyormu içeride. O yüzden sıkma canını.
Bu tip düşükleri önlemek için puregestan hap veriyorlar hep sana doktorun vermedimi? Benim kanamam olduğunda çok kullanmıştım bu hapı düşüğü önlesin diye.
Dualarım senle.
sılam hakkında hayırlısı neyse Rabbim onu vericektir.
hayırda şer ,şerde hayır aramak lazım.
sonuç ne olursa sürekli'' Rabbim neylerse güzel eyler ''de
bende başımdan geçeni anlatayım
bende ilk kan testi yaptırdğmda 64 çıktı değerim
dr.um hamilesin 2 gün sonra tekrarlayalım dedi
2 gün sonra 156 ya çıktı
herşey normaldi yani
1 hafta sonra kontrole gittim kese okadar minikti ki dr.um muhtemelen gelişememiş dedi
tekrar kan testi yaptırdım ve değerim 52 ye düşmüştü
2 gün sonra kanamalarım başladı ama malesef düşmemiş bebeğim kürtaj olmak durumunda kaldım
inş. sen benm yaşadıklarımı yaşamazsın
bebeğin senle kalır
Canim yasadiklarina gercekten cok üzüldüm ..
Alahim bir daha yasatmasin ..
Benim de bu ilk yasadigim olay degil .. ilk hamileligim bebegimin kalbi durdugu icin kürtajla sonlandirildi ..
2. hamileligimde ikizlerimi 9. haftada düsükle kaybettim ..
10 yillik evliyim . 9 yildir tüp bebek tedavisi görüyorum..
Evet kuskusuz herseyde bir hayir var ...
Ama insan bi yerde duygularina yenik düsüyorr ..
Rabbim yardimcimiz olsun ..
Bir cikis yolu göstersin ..
amin
canım çok üzüldüm dayanmak gerçekten çok zor
inşallah rabbim bebeğini sana bağışlar..
sılam Allah yardımcın olsun,inşallah olumsuz birşey yaşamazsın:teselli:kendine iyi bak istirahat et,moralini yüksek tut ,Allah'a emanet olun hayırlı haberlerinizi bekliyoruz:Saruboceq:
canım rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin inşşş dularım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?