- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi 11MayisSilam
-
Pazartesi 210 cikti Bhcg ..Hamile oldugumu ögrendim dünyalar benim oldu ..
Carsamba testi tekrarladigimizda 63 e düstügünü ögrendik ..
Arkadaslar aranizda Bhcg düstükten sonra tekrardan yükselen var mi ?
Hamileligi devam eden varsa bilgi verirse sevinirim ..
Sali günü tekrar test icin gidicem ...
Durumu böyle olup devam edenler lütfen cevaplasin ..
Umutla bekliyorum .. Insallah bebegim beni birakmazz .. mafoldumben
sılam bende üzüldüm ama herşey Allah'tan,:teselli:inşallah bir dahaki tedavinde herşey güzel olur.kendine iyi bak
sılam benimde bi arkadaşımda oldu 3 kez düşük yaptı. trombofili paneli baktırdılar. pıhtılaşma ile ilgili ama fraxiparin heparin içeriyor diye biliyorum ben daha çok clexane kullanılıyor burda 0.4 mglık. hangi faktörlerde bozukluk var senin???
sılam geçmiş olsun canım.Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah.Amiiin.
canım benim inan çok üzüldüm Allah yardımcın olsunmafoldumben
silacim canim ya cok üzüldüm gercekten ALLAHIM yardimcin olsun insallah türkiye bana ugrlu geldi gibi sanada gelir egerki ankara diyorsan canim sana benim gitdim merkezin hakinda bilgi vere bilirim,sana özel mesajda ev numarimi göndercem istedin zaman araya bilirsin...
Canim insallah bu defa bebisin sana sarilir ve birakmaz..
öpüyorum canim seni......
kanamam war ama dewam yardım edınBenımde dustu 1074den 220 kanamadan dolayı ama bende miyom war agrım yok ama cıkarmı sence
Canım ya sonucun ne oldu???Benim de 20 den 9 a dusmus inşallah dusmez yükselir yaa( Rabbim herkesin gönlüne göre versin.. doktor kimyasal gebelik dedi ama ne bilim umut iste
COk geçmiş olsun canım..Maalesef düştü canım inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
canım bebeğim düştü demişsin ama şu an hamile görünüyorsun. allah hayırlısıyla tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin.Umarım seninki tutunur canım teşekkür ederim bu arada inşallah bizde meleklerimize kavusuruz..
Canım 2 ağustosta dusurmustum kimyasal gebelikmis tekrar adet gormedim ve hamile kaldim canım kimyasalın ardından hamile kalan çok kişi var ama bhcg ne baktir kanaman olmaması ilginç hemen baktir bence inşallah düşmemiştir senin canımcanım bebeğim düştü demişsin ama şu an hamile görünüyorsun. allah hayırlısıyla tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin.
tekrar ne zaman hamile kaldın acaba?
bende de beta hcg düşmesi oldu ama son durum ne oldu bilmiyoruz kanamam da başlamadı. inşallah gerçekten düşmemiştir bebeğim.
canım dün baktırdım 26 olmuş. baya baya düştü yani kaybettim bebeğimiCanım 2 ağustosta dusurmustum kimyasal gebelikmis tekrar adet gormedim ve hamile kaldim canım kimyasalın ardından hamile kalan çok kişi var ama bhcg ne baktir kanaman olmaması ilginç hemen baktir bence inşallah düşmemiştir senin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?