Bhcg 210 dan 63 e düstü .. Böyle düsüp sonra tekrar yükselen var mi ?

canım benim inan çok üzüldüm Allah yardımcın olsunmafoldumben

silacim canim ya cok üzüldüm gercekten ALLAHIM yardimcin olsun insallah türkiye bana ugrlu geldi gibi sanada gelir egerki ankara diyorsan canim sana benim gitdim merkezin hakinda bilgi vere bilirim,sana özel mesajda ev numarimi göndercem istedin zaman araya bilirsin...
Canim insallah bu defa bebisin sana sarilir ve birakmaz..
öpüyorum canim seni......

sılam bende üzüldüm ama herşey Allah'tan,:teselli:inşallah bir dahaki tedavinde herşey güzel olur.kendine iyi bak

Sagolasin canim ..

Umudum hep varr .. Bir gün mutlaka gelicek bebegim ..

Insallah en kisa zamanda ben de anne olma mutlulugunu yasiycam yeniden ..

Allahim sizlere de saglikla kucaklamak nasip etsin .. Tüm hamislere ..

Canim ben de o dedigin ignelerden ( Fraxiparin ) kullaniyorum ..

Göbekten günlük 1 tane 0.4 ml . yapiyorum ..

Almanyada yasadigim icin tam olarak ismi ne bilmiyorum ..

Ama incelemeler sonucu kandaki pihtilasmayi önlemek icin verilmisti ..

sılam geçmiş olsun canım.Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah.Amiiin.

canım benim inan çok üzüldüm Allah yardımcın olsunmafoldumben

Allah razi olsun canim hepinizden ..

Allahim kimseye yasatmasin ..

Hepimizin en kisa zamanda hayirli , saglikli bir sekilde kucagimiz dolsun insallah ..

Asumancim sagol canim arkadasim ..

Önümüzdeki bir kac ay icinde Türkiye yolcusu olucaz sanirim biz de ..

Allahin izniyle oralarda sifamizi bulmak , evladimiza kavusmak nasip olur insallah ..

PGT yaptirma konusunda karar aldik esimle ..

Maddi yönden baya bir zor olacak ama aileler de yardim edecek insallah ..

Simdilik benim de aklimda maya var ama ..

Kalacak yer SIKINTIMIZ var .. Herhalde misafirhanesi varmis orada kaliriz ..

Allahim hayirlisini nasip etsin ..

Senin gibi tek gidip bebislerimizle dönmek nasip olsun ..

Özelden numarani alip seni ararim canim..

Kendine cok iyi bakk .. a.s.

merhaba herkese

uzun bi bekleyiş sonunda salı akşamı çift çizgiyi gördüm idrar testinde tabi aylardır beklediğimiz için dünyalar bizim olmuştu.:)
çarşamba kan testi yapıldı 1409 çıktı değerim ama kese görünmedi vajinal usg de de görünmedi.

buğün tekrar bakıldı ve değerim 1048 e düşmüş.düşük yapıcaksın dedi doktor.o an öyle çok üzüldümki.aklıma geldikçe hala gözlerim doluyo.

inşallah bebegim bırakmaz beni.sıkı sıkı tutunur annesine.bu hafta hasta olmazsan haftaya gel dedi doktor.bakalım neler olcak bu hafta,ama bu duyğuyu tatmak muhteşem,bi mucizeye ortak olmak çok güzeldi.verende Allah alanda.hayırlısı olsun.umarın hayırlıdırda benimle kalır bebişim.:)

Benim de 20 den 9 a dusmus inşallah dusmez yükselir yaa( Rabbim herkesin gönlüne göre versin.. doktor kimyasal gebelik dedi ama ne bilim umut iste

Amin canı m şuanda bende aynı durumdayım..tüp bebek yaptırmıştır ilk bthcg 23 iki gün sonra yaptırdık 19 Dr hala bir ümit ilaçları kesme dedi..

Umarım seninki tutunur canım teşekkür ederim bu arada inşallah bizde meleklerimize kavusuruz..
canım bebeğim düştü demişsin ama şu an hamile görünüyorsun. allah hayırlısıyla tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin.
tekrar ne zaman hamile kaldın acaba?
bende de beta hcg düşmesi oldu ama son durum ne oldu bilmiyoruz kanamam da başlamadı. inşallah gerçekten düşmemiştir bebeğim.

Canım 2 ağustosta dusurmustum kimyasal gebelikmis tekrar adet gormedim ve hamile kaldim canım kimyasalın ardından hamile kalan çok kişi var ama bhcg ne baktir kanaman olmaması ilginç hemen baktir bence inşallah düşmemiştir senin canım

canım dün baktırdım 26 olmuş. baya baya düştü yani kaybettim bebeğimi doktor kanamayı başlatmak için sıfıra düşmesini beklediğini söylüyor.
geçen sene de bebeğimin kalbi durdu diye kürtaj olmuştum. bu ikinci kayıbım. moral olarak çok kötü durumdayım gerçekten.

Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım. B. hcg 1233 iken 400 düşmüş böyle bir durumla karşılaşan oldumu bir cevap lütfen. 5haftayım kesede gözükmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…