- Konu Sahibi 11MayisSilam
-
silam canım hakkında hayırlısı olsun...inşş bebeğin seninledir belkide ikizdi biri düştüğü için değerin düşmüştür...moralini yüksek tut biliyorum zor ama belkide bebeğin seninledir ve onu boşboşuna üzüyosundur...dualarım seninle arkadaşım inş bu sefer bebeğini kaybetmezsin sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın...
umarım herşey yolundadır, kalbini ferah tut, herşeyin hayırlısı diye düşün, umarım güzel haberler verirsin bize...
canim benim moralini yüksek tut.bol bol dua et.bizlerde duaciniz.nnagihan arkadasimizin yasadigi gerçekten bir mucize.rabbim yardimcimiz olsun.bebgin seninle kalsin insallah.dua ile....
silam namazlardan sonra sana dua ediyom ben...rabbim kabul eder mi bilmem ama elimizden başka bişey gelmez canım yaa...rabbim hayırlısı ile yavrunu sana bağişlasın...sevincini yarıda koymasın...inşallah sınavın bitmiştir :Saruboceq:
canım benim dualarım seninle allahım sana bağışlasın...
canim benim yaa.üzülme desemde çok bos.böyle durumlarda çok fazla bisey söyleyemiyo insan ne yazikki.ama ben inaniyorum birdahaki sefere mutlaka bebegini alcaksin kucagina.sende Allaha emanet ol canim benim.bizlerde senin için duaciniz.
Çok geçmiş olsun,başın sağolsun canım.
İzmir de Kent hastanesini öneririm.
Bir de Cemal Posacı isimli bir doktor var burada çok tavsiye edilen.Sanırım o da smyrna tüp bebek merkezinin doktoruymuş.Umarım merkez ismini yanlış hatırlamıyorumdur.Bir de tavsiyem pıhtılaşma testi yaptırman.Bir dahaki denemede de pgt nin olumlu olabileceğini düşünüyorum.Herşeyin hayırlısını nasib etsin Allah.
Tesekkürler canim .. Öyle moral oldun ki anlatamam ..
Insallah dedigin gibi bir mucize de benim icin oluverirr ..
Evet haklisin kanamam felan yok sükür ..
Cok minik pembemsi akinti oluyor gibi arada ..
Sen ilaclarina devam etmismiydin ?
Doktor bana ilaclari birak demisti ..
Ne yapsam bilemiyorum ..
cvb biraz geç oldu bende cnm ama . evet ilaçlarıma devam etmiştim uzun bi süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?