Bhcg 210 dan 63 e düstü .. Böyle düsüp sonra tekrar yükselen var mi ?

silam canım hakkında hayırlısı olsun...inşş bebeğin seninledir belkide ikizdi biri düştüğü için değerin düşmüştür...moralini yüksek tut biliyorum zor ama belkide bebeğin seninledir ve onu boşboşuna üzüyosundur...dualarım seninle arkadaşım inş bu sefer bebeğini kaybetmezsin sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın...

umarım herşey yolundadır, kalbini ferah tut, herşeyin hayırlısı diye düşün, umarım güzel haberler verirsin bize...

umarım herşey yolundadır, kalbini ferah tut, herşeyin hayırlısı diye düşün, umarım güzel haberler verirsin bize...

Amin canim insallah ..

Insallah dediginiz gibidirr ..

Dualarinizda beni de unutmayin ..

canim benim moralini yüksek tut.bol bol dua et.bizlerde duaciniz.nnagihan arkadasimizin yasadigi gerçekten bir mucize.rabbim yardimcimiz olsun.bebgin seninle kalsin insallah.dua ile....

silam namazlardan sonra sana dua ediyom ben...rabbim kabul eder mi bilmem ama elimizden başka bişey gelmez canım yaa...rabbim hayırlısı ile yavrunu sana bağişlasın...sevincini yarıda koymasın...inşallah sınavın bitmiştir :Saruboceq:

canım benim dualarım seninle allahım sana bağışlasın...

canim benim moralini yüksek tut.bol bol dua et.bizlerde duaciniz.nnagihan arkadasimizin yasadigi gerçekten bir mucize.rabbim yardimcimiz olsun.bebgin seninle kalsin insallah.dua ile....

canım benim dualarım seninle allahım sana bağışlasın...

Allah hepinizden razi olsun kizlar ..

Keske sizlere güzel haberler verebilseydim ..

Bu aksam üzeri adet olmaya basladim ..

Bebegim annesini birakip gitti .. :gitme:

Rabbim insallah bir dahaki sefere dualariniz hürmetine bebegimi bana nasip ederr ..

Allaha emanet olunn .. Dualarim sizlerlee .. :enbuyukkk:

canim benim yaa.üzülme desemde çok bos.böyle durumlarda çok fazla bisey söyleyemiyo insan ne yazikki.ama ben inaniyorum birdahaki sefere mutlaka bebegini alcaksin kucagina.sende Allaha emanet ol canim benim.bizlerde senin için duaciniz.

Canim evet üzülmemek elde degil ..

ilk bir kac gün baya kötüydüm ..

Allaha cok sükür ki simdi gayet iyiyim ..

Yeni tedavim icin merkez arayislari icerisine girdim bile ..

Bu kez Türkiye ´de bir yer düsünüyorum ama karar vermis degilim .. bilmiyorumkismile

Donmus tedavi sonrasi ne kadar süre beklemeliyim ? Bilmiyorum ama cok fazla ara gecsin istemiyorum ..

Bir an evvel ALLAHIN izniyle bebegim bana gelsin , o miss kokusunu icime cekeyim ..

Mevlaa hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün insallah ..

canim bencede ara verme.zaten merkez konusunda karar verip hazirliklar yapilana kadar sende hazir olmus olcaksin.bana sorarsan fertijini bi düsün derim.bahçeci de iyidir bu konuda.

Canim önceligim izmir ve ankara ..

Esimin ve benim aileme yakin olmasi bakimindan ..

Esimin ailesi Kayserideler ..

Ankaraya cok yakin .. Benimkiler izmirdee ..

anladim canim.o tarafta merkez bilgisi olanlar sanirim daha çok yardimci olacaklar.bu sefer hersey güzel olcak...

Çok geçmiş olsun,başın sağolsun canım.
İzmir de Kent hastanesini öneririm.
Bir de Cemal Posacı isimli bir doktor var burada çok tavsiye edilen.Sanırım o da smyrna tüp bebek merkezinin doktoruymuş.Umarım merkez ismini yanlış hatırlamıyorumdur.Bir de tavsiyem pıhtılaşma testi yaptırman.Bir dahaki denemede de pgt nin olumlu olabileceğini düşünüyorum.Herşeyin hayırlısını nasib etsin Allah.

Canim cok tesekkür ederim ..

Bebegimin nasibi buraya kadarmis ..

Evet bir dahakine PGT yaptirmayi düsünüyoruzz ..

Zaten artik 2 düsük 1 kimyasal gebelikten sonra sart oldu ..

Kan pihtilasma sorunu bende zaten var ve tedavilerimin hepsinde Fraxiparin ignelerden kullaniyorum ..

Arastirmaya devam ediyorum ..

Allahim dogru yerleri nasip etsin .. Ve dogru elleri ...

sılam benimde bi arkadaşımda oldu 3 kez düşük yaptı. trombofili paneli baktırdılar. pıhtılaşma ile ilgili ama fraxiparin heparin içeriyor diye biliyorum ben daha çok clexane kullanılıyor burda 0.4 mglık. hangi faktörlerde bozukluk var senin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…