kızlar bugün hem çok mutluyum hem de çok korkuyorum iki gündür bel ve sırt ağrımla beraber baş dönmem de artınca evde yapılan idrar testlerinden aldım ve yaptım sonuç POZİTİF görünüyor ikinci çizgi çıktı ama sonrasında akşam tuvalette kağıda hafif kahverengi bir leke geldi((( nefret ediyorum şu lekeden yine kimyasal gebelik mi olacak acaba offf yaa bugün 8.günüm...dua edin benim için ((
sevgili anastasya
bana da dondurulmuş embriyo transferi yapıldı 27 ekimde. ama 15. gün test yapmam gerektiğini söylemedi doktorum. neden acaba...
ben yurtdışında yaşadığım için kan değerlerime baktırmam mümkün değil. ancak idrar testiyle anlayabileceğim. (bu arada transferimi türkiyede yaptırdım)
doktorum, idrar testiyle 12 gün sonra çıkmayacağı için 14 gün sonra testi yapmamı söylemişti ama sen diyorsun ki 15 gün sonra...ben 10 kasım günü test yapmayı düşünüyordum ama senin cevabına göre 11 kasımı beklerim (testte negatif sonuç görmeye dayanamam)
cevap yazarsan sevinirim...ikimize de (hepimize de) bol şans.
kızlar buarada bugün kan tahlilim tekrarlandı deger 694 çıktı 2hafta sonraya randevu verdiler keseyi görmek için allahıma şükürler olsun hamişmişim ya allahım inş. tamamına erdirir darısı isteyen herkesin başına
arkadaslar dun idrar testi yaptım ne yazıkkı tekrar negatif
insallah bu listede ben olamasamda herkes pozitif sonuc alacak
Benim de bu gün 6.günüm..2 kez test yaptım ikisi de negatif....:çok üzgünüm:
sevgili anastasya
bana da dondurulmuş embriyo transferi yapıldı 27 ekimde. ama 15. gün test yapmam gerektiğini söylemedi doktorum. neden acaba...
ben yurtdışında yaşadığım için kan değerlerime baktırmam mümkün değil. ancak idrar testiyle anlayabileceğim. (bu arada transferimi türkiyede yaptırdım)
doktorum, idrar testiyle 12 gün sonra çıkmayacağı için 14 gün sonra testi yapmamı söylemişti ama sen diyorsun ki 15 gün sonra...ben 10 kasım günü test yapmayı düşünüyordum ama senin cevabına göre 11 kasımı beklerim (testte negatif sonuç görmeye dayanamam)
cevap yazarsan sevinirim...ikimize de (hepimize de) bol şans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?