BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

SONUCUN POZITIF OLMASINI BEKLEYEN HAMIS ADAYLARI

arzum86..................8 kasım (bekleyemedi 4 kasımda test yaptırdı sonuc 119.30 listenin ılk uguru oldu)hihoyyyt(iki gun sonra ikiye katlaması dilegıyle)
sinem8484................6 kasım(testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden)hihoyyyt
eyetkiner..................7 kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun bugun .degeri 152.8 insallah iki gun sonra katlıyacak)hihoyyyt

yarenay8481...........10 kasım
ajuu.........................11 kasim
adenzar....................11 kasım
elsinore....................11 kasım
ESİNGUL.................12 kasım
elifimm83.................13 kasım (emin degil o gunu beleyebilir mi)idrar testi negatif tabiki uzgun
ANASTASYA...........14 kasımyukarı cıkmak uzere idrar testi pozitif
yagmursel...............15 kasim
dorukk.....................21 kasım(asılama)
basak 35.................senağlama(insallah en yakın zamanda tekrar)
dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim

arkadaslar dun idrar testi yaptım ne yazıkkı tekrar negatif
insallah bu listede ben olamasamda herkes pozitif sonuc alacak

kızlar buarada bugün kan tahlilim tekrarlandı deger 694 çıktı 2hafta sonraya randevu verdiler keseyi görmek için allahıma şükürler olsun hamişmişim ya allahım inş. tamamına erdirir darısı isteyen herkesin başına

arzum harika ya hadi bakalım Allah kucağına almayı nasip etsin
elifim bence henüz üzülmen için çok erken daha dur 13 kasım değilmiydi senin test günün idrarda çıkmayabilir

arzum86..................8 kasım (bekleyemedi 4 kasımda test yaptırdı sonuc 119.30 listenin ılk uguru oldu testinide tekrarladı ve mucize gerceklesti)hihoyyyt
sinem8484................6 kasım(testini tekrarladı ve o artık icinde bir mucize gerceklestirenlerden)hihoyyyt
eyetkiner..................7 kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun bugun .degeri 152.8 insallah iki gun sonra katlıyacak)hihoyyyt

elifimm83.................13 kasım (emin degil o gunu beleyebilir mi)idrar testi negatif tabiki uzgun

idrar testi bence o kadar guvenilmez degil degerin 20 ise guvenilir ama testi alırken hassasiyetine bakmak gerekiyor ben baktım benim denedigim 20ydi
4. transfer oldu transferden sonra 7 gun oldu
6.gun implantasyon gerceklesiyor yani olması gereken olsydı 5 gundur bu hormonu salgılıyor olurdum
buda idrarda cıkardı diye dusunuyorum

benim bugün aşılamamın 9.günü idrar testi yapsam çıkarmı acaba. test tarihim 14 kasım

arzum86..................8 kasım (bekleyemedi 4 kasımda test yaptırdı sonuc 119.30 listenin ılk uguru oldu testinide tekrarladı ve mucize gerceklesti)hihoyyyt

margaritha.................13 kasım
selected 79..............14 kasım

sevgili anastasya
bana da dondurulmuş embriyo transferi yapıldı 27 ekimde. ama 15. gün test yapmam gerektiğini söylemedi doktorum. neden acaba...
ben yurtdışında yaşadığım için kan değerlerime baktırmam mümkün değil. ancak idrar testiyle anlayabileceğim. (bu arada transferimi türkiyede yaptırdım)
doktorum, idrar testiyle 12 gün sonra çıkmayacağı için 14 gün sonra testi yapmamı söylemişti ama sen diyorsun ki 15 gün sonra...ben 10 kasım günü test yapmayı düşünüyordum ama senin cevabına göre 11 kasımı beklerim (testte negatif sonuç görmeye dayanamam)
cevap yazarsan sevinirim...ikimize de (hepimize de) bol şans.

canım benim ilk denemem yumurta toplama işleminden hemen sonraydı ve 12.gün test istediler(kan) sonraki iki denemem yani şimdiki dondurulmuş ve 15.gün kan testi istediler dondurulmuşlar da biraz daha geç sonuç verebiliyormuş.ben 8.günümde idrar testi yaptım ve ikinci çizgi de çıktı ama çıkmayabilirdi de bu benim değerimle alakalı bir şey...idrar testi istemiyorlar kanda yaptırmak daha güvenilir olduğu için...illa ki 14gün sonra da yapmak zorunda değilsin ama sen doktorunu dinle yine de canım...

yaa çok sevindim arzumcum korkutmuştun beni kanamam var deyince durdu mu bari akıntıların? dün benim de kahverengi bi lekelenmem oldu çok korkuyorum:çok üzgünüm:

arkadaslar dun idrar testi yaptım ne yazıkkı tekrar negatif
insallah bu listede ben olamasamda herkes pozitif sonuc alacak

elifcimm daha üzülmek için erken canım idrar testinde gözükmeyebilir bak benim bir tanıdığım var kan da çıktı pozitif olduğu idrar da hala gözükmüyordu...doktorlar o yüzden güvenilir bulmuyor benim çift çizgi çıktı ama belki çoğul gebelik falandır da (amiiinnn) -çünkü 3 tane 5.gün embriyosu konuldu- o yüzden erken gözükmüş olabilir zaten çok şaşırdım görünce...ama bak leke geldi hemen arkasından :çok üzgünüm: sen içini ferah tut inş.kanda pozitif çıkar dualarım seninle...

Benim de bu gün 6.günüm..2 kez test yaptım ikisi de negatif....:çok üzgünüm:

normalde pazartesi yaptırmam lazım tahlili am dayanamıyacağım yarın gidip yaptırcam soncu size yazarım ne kadar çıkması lazım acaba kesin diye bilmek için bilen varmıı

Badem;
doktorlar 12 gün sonrasına (13. gün) erken derken sen 6. gün çıkmadı diye boşu boşuna üzülüyorsun. eğer hamileysen yazık günah değil mi kendine, embriyolara...

canim bende yurt disinda yasiyorum neden kan testi yaptiramiyasin yaptirirsin...ama tabi labaratuarlar recetesiz yapmiyor oncelikle bir doktora gidipp reglinin geciktigini soyleyeceksin gecikmemis olsa bile sonra labaratuara veya hastaneyegidip yaptiracaksin bu kadar basit...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…