Bhcg yüksek kese gözükmüyor

Dryan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
124
0
96
Manisa
arkadaşlar daha önce yazmıştım kimsede olmadı heralde beta hcg 4700 çıktı vajinal ultrasaonda kese gözükmedi dış gebelki diye çok korkuyorum aranızda dış gebelik geçiren varmı

geçmiş olsun canım.....
ewet olabilir çünkü dış gebelikte çok yükseldiğini biliyorum...bence dr randevu al bi git....

çok geçmiş olsun benimde vajinal ultrasonda kese görünmedi 6 haftalık dış gebelik ameliyatı oldum umarım seninki öle değildir

ama kaçıncı gün 4700.....
aslında çok da değil....
yine de korkma.....
doktor ne dedi....

bugun başka bi doktora gittim rahmin yukarısnda kese gibi birşey gördüğünü söyledi ama kese rahmin tam ortasında degi yukarıda solda gibi duruyor takip edilmeli dedi. yarın tekrar gidecegim doktora bakalım ama hiç ümidim yok arkadaşlar kafayı yicem bi gün önceki gittigim doktor keseyi göremedi dış gebelik olursa ameliyatmı olucam

ya ben senin dış gebelik olduğunu düşünmüyorum
çünkü bildiğim kadarıyla onda oran çok daha yüksek oluyor
senin 4700 çok değil ki transferin 23 gününe göre....
hemen panik yapma
dış gebeliğin çok zor bir durum olduğunu biliyorum
ama senin kesecik bak gözüküyor...ortalarda yani:)
stres yapma bakalım dr yarın ne diyecek
tehlikeli olsaydı zaten yatırırlardı
sadece takip demiş....

inşallah degildir bugun aglamaktan gözlerim şişti ilk denememde böyle sonuçlanırsa ne bileyim doktorlar da farklı konuşuyorlar sende oldumu yoksa dış gebelik biran önce sabah olmasını istiyorum

Benım geÇen sefer bır yerde takılıp kaldı deĞer....
Ama kese oluŞmamıŞtı kımyasaldı

ay canım ya üzülme kendini yıpratma dua et bol bol inşallah değildir

ay canım ya üzülme kendini yıpratma dua et bol bol inşallah değildir

sagol canım umarım dış gebelik belirtilerine bakıyorum kanama falan oluyormuş bende ne agrı ne kanama hiçbirşey yok ayrıca dış gebelik geçirdiginde birdahaki hamilelikte dış gebelik geçirme olasılığı fazla oluyormuş

ewet doğru benim kanamam başlamıştı ayrıca kasıklarımda ağrı da vardı bir daha olma ihtimali var ve ben bunda çok korkuyorum ama sen şimdi buna takılma senin belirtin yok bende hepsi vardı ve çok tehlikeli bir yere yerleşmişti

6 haftalıktı kan değerlerim çok düzensizdi ve ben dış gebelik olduğu teşhisi konmadan ameliyata alındım doktorlar çok kararsız kaldı ameliyatta yeri bulunup alındı

sağolasın dondurulmuşlarım var onları deniycem ama çok korktum galiba şu an çok karmaşık duygular içindeyim biraz zamana ihtiyacım var galiba çok istiyorum bebeğim olsun diye ama tekrar aynı şyleri yaşamak da var

benimde dondurulmuşlarım var dış gebelikten ne kadar süre sonra denenmeliymiş aynı şeyler olabilir ama bebekte olabilir

doktor önümüzdeki ay adet olunca onları deneyebiliriz dedi benim iki tane var sadece ameliyatta sol tüpümü kapattılar benim tekrar oraya yerleşmesin diye ama

konyada euro fertildemi tedavi oluyorsun belki olmaz aynı şey tekrar denesene eger benimkide dış gebelik çıkarsa en kısa zamanda denemek isterim inşallah çıkmaz ama

konya kızılay hastanesinde yaptırmıştım ben tekrar denemek istiyorum ama çok korktum sanırım bide doktor ameliyatı cd ye kaydetmiş bizede verdi izledik ondan çok etkilendim sanırım kendimi biraz toparlayım deniycem inşallah seninki dış gebelik değil bence çünkü hiç belirtin yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…