selam canım ben de dış gebelik geçirenlerdenim. Gerçekten zor bir süreç ne olduğunu bilememek, beklemek hepsinden kötü ben bunları tam 1 ay yaşadım. 1 ay boyunca sürekli bhcg bakıldı ama hep düzensizdi değerler 2000 lere geldiğinde hala kese görünmemişti benim de dr sol üst köşede kese gibi birşey gördü ama o da gelişmiyordu. Transferden sonra 35. günde benim değerim 4000 lere gelmişti ve hala kese yoktu. Bu kadar uzun bir süre geçmesine rağmen ben de ne ağrı ne kanama hiç birşey olmadı. İlaç verdiler ama ilaçla da düşmedi mecburen ameliyata alındım.
Ameliyatı ise tüp bebek yaptırdığım merkezde oldum eğer yumurta toplamayı merkezinde olduysan, ameliyatın da orada olabilir. Ameliyatta çok kolaydı. Ameliyattan sonra 2-3 gün hafif ağrılar oldu ama onlar da çok uzun sürmedi ve rahatsız edici değildi....
Bunlar benim yaşadıklarım ama inş. senin durumun bu hale gelmez umarım herşey yoluna girer
hem geçmiş olsun ,hem de gözün aydın..inşallah başka sıkıntı yaşamadan beişini kucaklarsın..
daha göremedik.haftaya randevumuz..
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim destek oldugunuz için bugün doktora gittim tamamen ümidimi kesmiştim ama doktor keseyi gördü hatta sordum kesin kese degilmi diye bana çok net bir şekilde belli oluyor gözünüz aydın dedi gerçekten o kadar sevindim ki anlatamam yarın iyice emin olmak için başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyorum bugun moralim düzeldi doktor dış gebelik olabilr diye korkmuş ama kese var dedi inşallah kalp atışlarınıda duyarım hepinize tekrar teşekkür ederim
canım benim allah bebişini sana bağışlasın çok sevindim sayfaları nasıl heyecanla okudum anlatamam çok şükür bebişin seninle :ecrin_bebek:
bende dış gebelik geçirdim ve adetimi beş gün geçe değerim 36 000 di sıfırlar yanlış yazılmış değil aynen böyleydi yani çok çok yüksek ve tüpümün biri gitti amaaaaaaaaaaaaaaaa çok şükür şu an beş ay geçti ve hamileyim bende keseyi bugün gördüm sositososito çok mutluyum rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin amiiiiiiiiiin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?