Bhcg yüksek kese gözükmüyor

sagol bende çok sevindim kalp atışlarınıda duyarız inşallah

Çok sevindim.Allah şükürler olsun..:Saruboceq: Geçen sene benim değer düşük diye doktorun biri bu kimyasal gebelik demişti,halbuki ikizlere hamileydim......

inşaalaah kalp atışını duyarım arkadaşlar haftaya çagırdılar kalp atışı için

bütün yazdıklarını takip ettim ve sonu çok güsel allah ağrısız sızısız kucağına almayı nasip etsin bende 4 ay önce düşük yaptım şimdi 3 haftalık hamileyim.. cenabı allah herkese nasip etsin... tekrar gözün aydın..opuyorumnanaktan

aminnn allah hepimize nasip etsin

bu topik tam benim sıkıntımla alakalı sanırım..

arkadaşlar.. 4+2 iken kan testi yaptım 15000 çıktı doktor hemen gel kese görünür dedi..

gittim evet minnacık bir kese gördük vajinal ultrason ile...

10 gün sonra 5+5 iken tekrar gittim karından baktı çok gaz olduğu için bişey göremediğini söyledi

tekrar vajinadan baktı.. yine çok net görüntü alamadı.. zar sor rahmin sol köşesinde şekli bozuk ve çok gelişmemiş bir kese var dedi hemen kan testi yaptırmamı söyledi..

kan testi yaptırdım.. 10.000 çıktı şaşırtıcıydı benim için çünkü bu değerler ile çok net görmeliydik keseyi.. progestan, coraspin folbiol ve progestan iğnesi vermişti onları kullanmaya devam et 7 gün sonra gel dedi.

ilaçları kullanıyorum.. ağrım sızım kanamam yok.. bulantımda yoktu ancak bu sabah uyandığımda çok bulantım oldu ilk defa..bugün 6+3 üm.. benim durumumda olupta sonradan kesesinin normale döndüğünü gören varmı aranızda..

yoksa bu mol gebelik.. dış gebelik yada boş gebelik kabusundan biri mi?

Arkadaslar ben yeni katildim araniza 5 hafta 5 gunluk hamileyim bhtcg 5764 ama kesem hala gözükmüyor doktor dis gebelikten bahsetti 2 gun sonra tekrardan cagirdi kese gozukmezse igne yapacak bana akil verin

3 yildan ve 3 basarisiz tup bebek denemesinden sonra kendiliginden hamile kaldigimi ogrendim dun aksam. Mucize gibi biseydi o yillardir goremedigim cift cizgiyi gormem. Ben bu kadarina bile raziyim diye dua ediyodum Allahima ama simdi cok korkuyorum. Kan sonucuma gore beta hcg 2300 yani yuksek ve normal olarak kesenin gorulmesi lazim ama vajinal ve karindan bakildi kese gorulmedi. Dis gebelik ihtimalinden cok korkuyorum. Ayni durumu yasayip keseyi cok sonra gorenler olmus. Doktor da umutsuz konusmadi yarin tekrar kan testi verp deger izlenecek. Bu arada sat a gore 4+4uz. Sizce bu normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…