Bhcg yüksek kese gözükmüyor

umarım canım degildir izlemesydin keşke etkilenmişsindir olumlu sonuç almamız dış gebelik olasılıgınna göre daha fazla

Slm Dryan ben dıs gebelık yasadım degerım 1900 lardaydı kesem gorunmedı benım dr um 1OOO den sonra gorunmesı lazım dedı vajınadanda bakıldı kasıklarımı muayne ettı hıc agrım yoktu belırtıler dıs gebelıgı gostermıyordu ama kesede yoktu ayrıca kanamamda olmadı amelıyata alındım malesef tupume tutunmus dıs gebelık teshısı konuldu gebelıgın oldugu tupumu aldılar dıgerınıde kapadılar tekrar yasamamam ıcın su anda tedavıye baslamak uzereyım ocak ayında dondurulmasımla baslıcam ben sadece yasadıklarımı azdım cnm ınsallah senınkı dıs gebelık degıldırde hersey normale doner kesecıgın bıran once sana gorunur hakkında hayırlısı olsun arkadasım

ewet keşke izlemeseydim ama oldu işte bi kere hep içime atıyorum eşimde çok üzülüyor ona belli etmeyim fazla diye ama bu şekilde acıyla ağrıyla eve eli boş dönmek çok zor allah kimseye yaşatmasın

ne kadar zaman oldu ameliyat olalı? amin canım kimseye yaşatmasın allah. bugun gittigim doktor tüp bebekte dış gebelik olabiliyor dedi tüp bebek olunca biraz daha fazla ümitleniyorsun ve her aşamasında sıkıntı olabiliyor peki dış gebelik oldugunda agrıların ne zaman başlamıştı ara ara oluyomuyda yoksa süreklimiydi

23 aralık ameliyat tarihim tüp bebekte %3 dış gebelik olur dedi benim doktorum ağrılarım ara ara oluyordu ameliyattan iki gün öncede kanama başladı ben çok ümitlenmiştim benim embriyolar 1. kaliteydi hatta kalanları dondurmak istiyoruz dediğimizde embriyolog sizin buna ihtiyacınız olmayacak demişti ama herşey kısmet işte

sagol canım inşallah olmaz ama ümitli degilim deger 4700 olmuş ki bu deger dünün degeriydi yarın katlanmış olabilir yarında gözükmezsse doktor dış gebelikge benzemiyor dedi benim içim hiç rahat degil eger dış gebelik olasılıgı var ise doktor hala deger bu kadar yüksekken niye bekletiyor olabilir tüpümün patlamasımı gerekiyo anlmadım gitti

Cnm bu uzun yıpratıcı orucu yolları dr larımızla bırlıte asıyoruz onlara guvenmemız lazım dr un dıs gebelık degıldır dıyorsa vardır bı bıldıgıı tabıkıde tupunun patlamasını beklemıyordur belkıde gercekten dıs gebelık degıldır arın ınsallah guzel haberler alırsın cnm bu arada ıns olmaz ama azda olsa kanaman olura bekleme olurmu gecede olsa dr una bılgı ver canımm bunlar onemlı seyler yarın guzel haberlerını beklıyorum belkı bebegın gızlenmıstır yarın gorunur canım hayırlısı olsun

ameliyatı yeni olmuşssun o zaman ameliyattan sonra agrın falan varmı ne kadar sürdü ameliyatbenimde aynı şeyi söylediler 25 yumurta toplandı 18 tanesi döllendi dediler 1 kalite dediler transfer iyi geçmişti bende ümitlendim ama şu anada hamilmiyim degilmiyim kimseyede söyleyemedim zaten

sık sık kontrol ediyorum kanama varmı diye,kasıklarımda hafif bi agrıda degilde gaz sancısı gibi sanki yada kendimi çok fazla dinliyorum bugun birşey olcakmı diye ama çok korkuyorum aslında doğru söylüyorsun güvenmekten başka şansım yok inşallaah senin dedigin gibi olur

biraz karnımda ağrım oldu bir iki gün sonra dikişlerim ağrıyo sadece şimdi benim ameliyatım iki saat falan sürdü ameliyattan sonra uyutmuşken kürtaj da yapmış doktor içerde bişey kalmasın diye inşallah sen bunların hiç birini yaşamazsın ama benim değerim seninki kadar yüksek değildi ameliyata girerken 1200 lerde falandı doktor keseyi göremeyince içeri bakalım riske etmeyelim diye ameliyata karar verdi iyiki de vermiş çünkü çok tehlikeli bir yere yerleşmiş dedi eğer biraz daha geç kalınsaydı belki hiç müdahele edemeyebilirdik hayatına mal olabilirdi dedi kısmet ya işte

peki içeri derken vajinal ultrasıondamı gördü tehlikeli bir yere yerleştiğini benim doktorum göremedi sizlerin degeri 1200 ken yapılmış bu bemimki 4700 ve yarın dahada yükselecek off

ultrasonda göremedi malesef başka doktorlarda baktı onlarda göremeyince 6 haftalık ta olunca doktor ameliyat kararı verdi ameliyatta gördü nereye yerleştiğini yani karambole açtı allahtan buldu

kapalı ameliyatmı oldu yoksa sezeryan gibimi hastanede ne kadar yattın şimdi benmde dış gebelik olursa nerede ameliyet olurum benim gittigim yer euro fertil özel yani orda da olucanı zannetmiyorum acaba ilaçla falan düşürülemezmi

kapalı ameliyat oldum canım ben üç yerden açmışlar bir gecede hastanede kaldım ilçlada düşürülüyormuş galiba ama benim doktor hiç ilacı düşünmedi direk ameliyat dedi senin bunların hiç birine gerek olmayacak bence yarın inşallah herşey yoluna girecek ameliyathanesi falan yokmu oranın

bilmiyorum ameliyathane varmı orada ,olmam heralde sevkli gitmiyorum çünkü oraya özel oldugu için benim degerim sizlere göre daha yüksek 1000-1500 kesenin görünmesi gerekirken inşallah sizlerin ddiği gibi olur eger olursa gerçekten çok sevinecegim

inşallah yarın herşey yoluna girer ben son ana kadar hep umutluydum sende hiç umudunu yitirme bol bol dua et inşallah allah gönlüne göre verir sen benim yaşadıklarımı yaşamazsın canım kimse yaşamaz allah isyeten herkeze ve bize hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

tüm kötü düşünceleri kafandan at allaha sığın allah yardımcın olsun inşallah yarı güzel haberler vermen dileğiyle iyi geceler

Dryan canım, benim başımdan aynı olay geçti. Burada "yine mi kimyasal..." diye bi topik var, eğer onu okursan benim hangi evrelerden geçtiğimi görürsün. Ben de 57 ile başladım, 2011'lerdeydi değerim ama kese görülmedi. Dr. dış gebelikten şüphelendi ama hiçbir ağrım sızım yoktu Sonra 4000 küsürlere çıktı hala bişi yok, sadece belirsiz, şekilsiz bişi tespit etti dr'um. Bu değerlerde dış gebelik olsaydı ağrı başlardı dedi, beklemekten başka çare yok dedi. Sonra ertesi gün değer 4700'e çıktı ve kese normal bi şekilde gözüktu, ancak embriyonun kalbi atmıyordu. 4 gün sonra bir daha çağırdı muayeneye ve bir de ne görelim, ben kürtaja hazırlanırken bebeğin kalbi çarpıyordu. Dr. pek ümitlenmeyin pek sağlıklı başlamadı ama ümidinizi de asla kesmeyin dedi, şimdi yarın yine muayene var, bakalım ne durumda... Demek istediğim bir gün sonra bile herşey değişebiliyor. O yüzden sen bekle canım, içini ferah tut, bence bu geç tutunan bir bebek ve biraz geç görünecek...Dış gebelik olsaydı 23 gün sonra hafif de olsa kasıklarında ağrı olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…