Slm Dryan ben dıs gebelık yasadım degerım 1900 lardaydı kesem gorunmedı benım dr um 1OOO den sonra gorunmesı lazım dedı vajınadanda bakıldı kasıklarımı muayne ettı hıc agrım yoktu belırtıler dıs gebelıgı gostermıyordu ama kesede yoktu ayrıca kanamamda olmadı amelıyata alındım malesef tupume tutunmus dıs gebelık teshısı konuldu gebelıgın oldugu tupumu aldılar dıgerınıde kapadılar tekrar yasamamam ıcın su anda tedavıye baslamak uzereyım ocak ayında dondurulmasımla baslıcam ben sadece yasadıklarımı azdım cnm ınsallah senınkı dıs gebelık degıldırde hersey normale doner kesecıgın bıran once sana gorunur hakkında hayırlısı olsun arkadasım
sagol canım inşallah olmaz ama ümitli degilim deger 4700 olmuş ki bu deger dünün degeriydi yarın katlanmış olabilir yarında gözükmezsse doktor dış gebelikge benzemiyor dedi benim içim hiç rahat degil eger dış gebelik olasılıgı var ise doktor hala deger bu kadar yüksekken niye bekletiyor olabilir tüpümün patlamasımı gerekiyo anlmadım gitti
23 aralık ameliyat tarihim tüp bebekte %3 dış gebelik olur dedi benim doktorum ağrılarım ara ara oluyordu ameliyattan iki gün öncede kanama başladı ben çok ümitlenmiştim benim embriyolar 1. kaliteydi hatta kalanları dondurmak istiyoruz dediğimizde embriyolog sizin buna ihtiyacınız olmayacak demişti ama herşey kısmet işte
Cnm bu uzun yıpratıcı orucu yolları dr larımızla bırlıte asıyoruz onlara guvenmemız lazım dr un dıs gebelık degıldır dıyorsa vardır bı bıldıgıı tabıkıde tupunun patlamasını beklemıyordur belkıde gercekten dıs gebelık degıldır arın ınsallah guzel haberler alırsın cnm bu arada ıns olmaz ama azda olsa kanaman olura bekleme olurmu gecede olsa dr una bılgı ver canımm bunlar onemlı seyler yarın guzel haberlerını beklıyorum belkı bebegın gızlenmıstır yarın gorunur canım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?