Bhcg

merhaba kızlar benim ilk gebeliğim adet günü 2 ocak cuuma bhcg değerim 579.9 çıkmıştı.dün tekrarlattık ve ve 1523,7 olmuş.ama aynı gün üniversite hastanesinde de kan vermiştim ordaki değer 1888.6 çıkmış.şimdi baktım ve kafam karıştı oysaki onu daha önce vermiştim.daha düşük olması gerekmiyormuydu.hastaneler farklı değerler verebilirmi,yoksa düşüşemi geçti ,bu kadar yükselmişken düşermi,kanamam filan da yok.ne olur bi fikri olan varmı

Canım bazı labaratuarlarda farklı çıkabiliyor bunun için Dr lar genelde aynı labaratuarlarda yaptırın diyor sorun OLDUĞUNU zannetmiyorum hatta değerin biraz yüksek Çoğul gebelik olabilir yanlış bilmiyorsam tabi Dr danışman en doğrusu bu arada hayırlı olsun

çok teşekkürler canım ,baktıgım andan beri aglıyorum.eşim polis memuru şu anda gececı ve yanımda aılem yok.yoksa aynı hastanede tekrar ölçtürmeye gıdecektım.dua et canım .aynı gün içerisinde iki saat içinde 300 küsür düşmez değilmi bıraz evham yaptım sanırım ama elımde degıl.sen keseyi görmüşün ne güzel.darısı bana ınsallah

Canım sıkıntı yapacağın bi durum yok bence bu arada ben kese görmedim henüz ayın 16 sında çağırdı Dr inşallah ozaman görücez çok endişeliyim tabi herkes gibi senin değerlerin benimkine göre 2 katı üzme kendini bence çok iyi dr un varsa hemen ara yoksada herhangi bi Dr ara yarın sabah yardımcı olurlar mutlaka

Zaten normal olan 1523 olan yani 2 günde 2 katı artıyor hesaba göre çok normal benim 3 katı artmıştı ama benim değerlerim senin kadar yüksek değildi onun için Dr normal 3 katı atması dedi ama bence seninki iyi

benimkinede dr iyi artmış dedi ama kafamı karıştıran sey diğer hastaneeki yüksek olan değerin önce verilmesi.hayırlısı artık canım.yarin zaten hastaneye gidecem.inşallah ikimizde güzel şeylerle karşılaşırız

Âmin canım inşallah hiç boşuna üzme kendini yarın güzel haberlerini bekliyorum senin son adet tarihin neydi bu arada

Bence de aynı labaratuvarda yaptırmak en doğrusu canım.

Ben bugün merak edip bebeğin kalp atışlarını beta hcg kaç olunca duyuyoruz dedim.öyle bir şey yok dediler.6 haftalık en erken dediler.haftaya tekrar kontrole çağırdılar.kasık ağrısı ve sırtım belim ağrıyor diye dinlen işi bırak dedi.adetine göre 5+5 günlük ama doktora göre 5+1 günlük. Görüntüsü var öyle istehh

Âmin canım inşallah hiç boşuna üzme kendini yarın güzel haberlerini bekliyorum senin son adet tarihin neydi bu arada
eşim dayanamamış üzülmeme,işten bir saat izin aldı devamlı gıttığim özel hastaneye gittim çok şükür 1523 0lan değerim 2556,7 olmuş.düşüş yok çok şükür canım.

eşim dayanamamış üzülmeme,işten bir saat izin aldı devamlı gıttığim özel hastaneye gittim çok şükür 1523 0lan değerim 2556,7 olmuş.düşüş yok çok şükür canım.
Bak gördünmü canım hayırlı olsun üzme kendini stresten uzak dur

Bak gördünmü canım hayırlı olsun üzme kendini stresten uzak dur
öyle gercekten zaten eşime söz verdim artık hıçbıseyı takmıyacam.adam sigarayı bıraktı bır aydır nerdeyse tekrar içecektım dedi.zaten duygusal donemlerden gecıoruz herseye aglıyorum,karadayı dizisinde aglayan bır benimdir sanırım

bu arada canım ben bu gebelık takvımını yapmayı beceremedim,nasıl yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…