Bi adım attım ve eşime mesaj yazdım. Fakat pek oluru yok gibi..

Ay konuyla alakasız ama iletişiö ben dilini hayata geçirmeye çalışıyorum bunun için tavsiye edebileceğiniz kitap var mı?

Ilk konusunda yaziliydi. Hatta tartişma çikmişti. Konu sahibi kendi ailesinde kalmişti ve eşi ailesine yanliz gitmişti. Eşi konu sahibine saat gece 1de gitmişti kendisi et kesmşti diye. Konu sahibide orda başka kadinlar var, onlar niye kesmedi diye tartişmişti üstelik eşi ile. Ilk bayramlari değil yani. Olsa bile, tavirlar halen yanliş.

Zaten konu sahibinin geleneksel bi kahvaltısı falan da yok anladığım kadarıyla eşine baskın olmak için demiş belli ki.Yanlış zamanda "eşitlik" kavramını öğretmeye kalkışmış eline yüzüne bulaştırmış. Eşi bence son derece medeni şekilde davranmış,erkek egemenliği diye bi olay yok bu konuda eş hassassa buna pek tabii saygı gösterilebilir ki babası vefat etmiş bi eksiklik burukluk var bayramlarda büyükler bu konuda çok hassas oluyorlar ,oraya gitseydi ezilmiş altta kalmış mı olacaktı? Başka konuda da sizin istediğiniz olurdu. Senin dediğin benim dediğim derseniz bu konu kapanır başkasından patlak verir. Ayrıca sizin ailenizide unutmamış saygısını göstermiş, peki ya karşı tarafın suçu neydi de siz kutlamadınız??? Sizi savunanlar neden bu kısmı görmezden geliyor.
Madem adım atma niyetiniz vardı niye lafı dolandırıyosunuz edebiyat parçalayacak zaman mı? evinize gitseydiniz,orda bile inat etmiş illa gelsin alsın diyorsunuz,mesaj atmakla eve gitmek aynı şeyken siz yolu uzatmayı tercih etmişsiniz.

BAyram kavgasından girip Beşiktaş’tan çıkmak ne desem bilemedim.

Ben böyle bir msjı değil aklımda tutmak elimden içimden gelmez yazmak, beni 13 gün arayıp sormayan adama tabi karnımdakini de umursamayana//

Ne biliyim ya kendimi salak gibi hissederdim!

Heleee msja yazılan cvp’da yerin dibi olsada içine gireyim diye kendime şöyle en derininden çukur kazmaya başlamıştım bile vuuhuvvvv :/

Burada bir çok şey paylaşıyor ve birbirimizden destek bekliyoruz. Ama ilişkiler konusunda genel olarak çok hatalar yapıyoruz.
Erkekler burada tartıştığımız kadar komplike varlıklar değiller. Bizim kadar detaylı düşünmezler. Düz mantıklar yani. Ay böyle mi hissediyor acaba,yazdığımdan şunu mu anladı acaba,biraz sevimli mesaj atayım da buzlar erisin falan gibi şeyler onların umrunda bile değil. O yüzden onlarla imada bulunmadan konuşmak gerekiyor.
Bu mesaj saçmalar saçması. Duygu sömürüsü yapmaya çalışıp yapamamışsınız. Onun yerine doğru düzgün konuşmanız gerekiyordu evliliğinizin rotası hakkında. Ki zaten bence yaptığınız çok saçma. Bayram günü evden çıkıp bir daha eve dönmemek falan. Eşiniz yine asilmiş size saydırmamış gidip geri dönmediğiniz için. Saçma sapan bir şey yapmışsınız. İlişkiniz düzelse bile bence bu durum unutulmaz.

Hayat bu kadar zor değil arkadaşlar ya. Yaşamak çok basit. Zorlaştıran bizleriz. Karşınızdaki insana huzur verin eminim karşılığında huzur göreceksiniz. Karşısındakini kaybetmek istemeyen insan çabalar. Aşkta bencilliğe yer yoktur bence.

geçen kurban ilk bayramlarıymış.
onla ilgili şunu yazmış.

Geçen sene kurban bayramında yeni evliydik. Önce eşimin ailesine gittik. Onların bi bayram kahvaltısı ritueli varmış anneannesinde herkes toplanır mutlaka sucuklu yumurta yerlermiş. Neyse bizde dediğim gibi gittik elbette.
Sonra benim aileme geldik. Biraz kaldı bizde bayramlaştık ardından da telefon geldi kurban kesmeye gitti öğleden sonra.

Bu bayram 2. Bayram ve olay olduğu için gitmemiş.

ben konu sahibinin bayramın ilk günü ailesine gidince gece neden eve dönmediğini anlamadim sadece. Orda haksız olduğunu dusunuyorum.

onu da hamilelik hormonları mi desem, naz mi desem bilemedim. Yazık olmuş aslında ilk gece dönseydi lafını yemek gibi bir durum da olmayacaktı şuan.

Ama bence siz yine de yanlis anlamissiniz. Diger bayram tartismamis onlara gitmeden once. tam bir kaos ortamı oluştu şuan burda da

toprağıma ektiğin diyince kusura bakmayın ama
sizi gözden çıkarmış bence, keşke atmasaydınız.

Ben de şunu anlamadım: kurban bayramında kesilen kurban kimin? Adam kimin etini doğramış da muallime hanım buna kızmış? Adam ailesinin kurban işini mi halletmiş? Babası vefat etmişse böyle olması normal değil mi? Konu sahibi kurban kesti mi peki?

Öncelikle mesajiniz çok itici bunu bilin
Hangi kafayla yazdınız bilmiyorum ama, yok olmamiş yani.
Daha doğmamış bebeği kullanmak nedir?
Bukadar düşünüyordunuz bebeğide ne diye bayram günü adamın kalbini kırıp evi terkettiniz.
Bayram kahvaltısı bahanesi adı altında güç savaşına çevirmişsiniz ama asıl sorun bence o değilmiş. Sizin evliliğiniz zaten oturmamış. Eğer oturmuş olsaydı bayram kahvaltısı gibi bir konu tartişma konusu olmazdı
Hele senin baban öldü, eeee ama benimki sağ gibi bir uslübü bana 14 senelik eşim kullansa orda benim için biter.
Kocacı, erkekci falanda değilim ama sizinki çok farklı bişey olmuş.
Hem bukadar üste çıkmaya uğraşırken sonradanda aramadı, yazmadı gelip almadı diye beklemek çok garip.
Adam size git dememişki, neden almaya gelsin.
Kendiniz çıkıp gittiniz, dönmek barışmak istiyorsanızda tıpış tıpış gidersiniz evinize.
Ha, gururunuza yediremiyorsunuz tabii okadar atardan sonra sen haklıydın ben hatalıyım demeyi. Gelsin ayaklarınıza kapansın özür dilerim ben ettim sen etme desin diye bekliyorsunuz ama gelmez. Doğumu bekliyorum demeside bence bebek doğsun, boşancaz anlamında. Ben öyle yorumladım.
Ortada birbirini çok seven karı-koca yok malesef. Yoksa iki tarafda bebeği kullanmazdı. En azından canımlı aşkımlı bir mesaj olsaymış belki yumuşardıda, tohum toprak ne Allah aşkına

Bu mesaja ben bile düşerdim çok guzel yazmissiniz. Ama karsinizdaki odun

Yapmayın allah aşkına bu mesajlarda neyin nesi :)
Esim bana atsa sogurum valla ondan :)
Kusura bakmayin ama tohum ne ya? Sonra para villa filan :) daha cocuk dogmamis onu da araya sıkıstırıp agzindan bir seyler yazmak ne demek...
Bu kadar barismak istiyorsaniz konusalim sorunlarimizi cozelim filan deseydiniz.
Cok sacma olmus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…