- 9 Aralık 2016
- 1.890
- 3.070
- 83
- 38
- Konu Sahibi askimunteha
-
Daha çok şunu yazmalıydın.
"Bugün babalar günü
Ama senin günün değil
13 gündür kızını ve onu taşıyanı, ömürlük söz verdiğin kişiyi merak edip sormadın ya
Bugün senin günün değil
Kendini iyi bir baba sanma."
O bu mesajı hakediyor
Bu sabah içim çıkana kadar ağlaya ağlaya eşime mesaj attım artık.
Babalar gününü bahane ederek.
Zira bugün 13. Günümüz birbirimizden bi haber yaşadığımız.
Kimse bize ön ayak olmuyor.
Bizde yanaşmıyoruz orta noktaya.
Ne durumda olduğunu merak ettim ve
Dedim ki mesajımda
Her ne kadar
Zeynep Sıla için hiçbir heyecanın mutluluğun beklentin isteğin hayalin merakın endişen olmasada
Yinede biz senin babalar gününü kutluyoruz kızımla
Allah'ın izni ve hidayetiyle bu güzel meyvenin tohumu olduğun için ve önce toprağıma sonrada ömrüme ektiğin için minnettarım sana
Babalar günün kutlu olsun
Babasının Kıymetlisi
babasının yokluğuna rağmen elbette çok seviyor babasını
bilmeni istedi
Ve sonuna da ekledim sanki kızımızın dilindeymiş gibi dedim ki
Varsın babadan kalmasın villa olmasın para ya da araba.üzülme baba, sakın takma kafana, Beşiktaşlı yaptın ya o yeter bana. Babalar günün kutlu olsun. Minik kartaliçe'n Zeynep Sıla.
Eşim fanatik Beşiktaşlıdır. Hoşuna gider diye düşündüm.
Cevap olarak şunu yazdı kendisi de
Benim tek heyecanım, tek isteğim, tek sabrım, tek duam, tek sevincim, tek mutluluğum, tek umudum, tek yaşama amacım, tek arzum Zeynep Sıla'm.
Ben bu mesajdan şunu anladım sen dış kapının mandalısın. İnceden bu mesaj yok mu sizce de? Bozuldum haliyle ama hiç uzatmadım. Sadece 'daim olsun öyleyse..' dedim o kadar ve konuşma burda bitti.
Tamamen bitmiş gibi değil mi sizce de? Artık beklemeyi de bırakmam gerekmez mi?
Bu sabah içim çıkana kadar ağlaya ağlaya eşime mesaj attım artık.
Dedim ki mesajımda
Her ne kadar
Zeynep Sıla için hiçbir heyecanın mutluluğun beklentin isteğin hayalin merakın endişen olmasada
Allah'ın izni ve hidayetiyle bu güzel meyvenin tohumu olduğun için ve önce toprağıma sonrada ömrüme ektiğin için minnettarım sana
Babasının Kıymetlisi
bilmeni istedi
Varsın babadan kalmasın villa olmasın para ya da araba.üzülme baba, sakın takma kafana, Beşiktaşlı yaptın ya o yeter bana. Babalar günün kutlu olsun. Minik kartaliçe'n Zeynep Sıla.
Benim tek heyecanım, tek isteğim, tek sabrım, tek duam, tek sevincim, tek mutluluğum, tek umudum, tek yaşama amacım, tek arzum Zeynep Sıla'm.
Ben bu mesajdan şunu anladım sen dış kapının mandalısın. İnceden bu mesaj yok mu sizce de? Bozuldum haliyle ama hiç uzatmadım. Sadece 'daim olsun öyleyse..' dedim o kadar ve konuşma burda bitti.
Konu sahibi bugün alın eşyalarınızı dönün evinize. .O sizin eşiniz kovacak değil ya..Bu sabah içim çıkana kadar ağlaya ağlaya eşime mesaj attım artık.
Dedim ki mesajımda
Her ne kadar
Babasının Kıymetlisi
bilmeni istedi
Direk ben dili için bir kitap aklıma gelmedi ama Doğan Cüceloğlu'nun İletişim Donanımları ve Savaşçı başta olmak üzere tüm kitaplarını kişisel gelişim için tavsiye ederim.Ay konuyla alakasız ama iletişiö ben dilini hayata geçirmeye çalışıyorum bunun için tavsiye edebileceğiniz kitap var mı?
Kızım varyaa gülmekten öldürdün beni. Ne çektin sen beeeBelli zaten böyle umursamaz, aymaz, uçan kaçan aptırı saptırı nane limon mok böceği mok mok mok...
Ay neyse kuyruk acım var gideyim ben akshakshskhs
-Kova erkeğine tövbeliyim
Bir de eşin şu kadar gün aramamış diyorlar da, adam neden arayacak ben onu anlamadım.Zaten konu sahibinin geleneksel bi kahvaltısı falan da yok anladığım kadarıyla eşine baskın olmak için demiş belli ki.Yanlış zamanda "eşitlik" kavramını öğretmeye kalkışmış eline yüzüne bulaştırmış. Eşi bence son derece medeni şekilde davranmış,erkek egemenliği diye bi olay yok bu konuda eş hassassa buna pek tabii saygı gösterilebilir ki babası vefat etmiş bi eksiklik burukluk var bayramlarda büyükler bu konuda çok hassas oluyorlar ,oraya gitseydi ezilmiş altta kalmış mı olacaktı? Başka konuda da sizin istediğiniz olurdu. Senin dediğin benim dediğim derseniz bu konu kapanır başkasından patlak verir. Ayrıca sizin ailenizide unutmamış saygısını göstermiş, peki ya karşı tarafın suçu neydi de siz kutlamadınız??? Sizi savunanlar neden bu kısmı görmezden geliyor.
Madem adım atma niyetiniz vardı niye lafı dolandırıyosunuz edebiyat parçalayacak zaman mı? evinize gitseydiniz,orda bile inat etmiş illa gelsin alsın diyorsunuz,mesaj atmakla eve gitmek aynı şeyken siz yolu uzatmayı tercih etmişsiniz.
Aynı sorulara ben de anlam veremedim gerçektenBir de eşin şu kadar gün aramamış diyorlar da, adam neden arayacak ben onu anlamadım.
Zaten anlaşmışlar herkes kendi ailesine gitsin diye, sonuç öyle de olmuş. Sonra eşi bayramlaşmaya gelmiş kadının ailesine, konu sahibi kendi kendine tavır yapıp evini terk etmiş. Anladığım eşinin haberi bile yoktu karısının evi terkettiğinden. Böyle bir durumda bende aramazdım yani. Nasıl gittiysen gel derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?