Bi adım attım ve eşime mesaj yazdım. Fakat pek oluru yok gibi..

+1000
Ne kadar da güzel bir yorum ders niteliğinde..

Adamların geleneksel kahvaltilarina katılmamış ustune ustluk tepki vermis bayramlarını bile kutlamamış, benim babam da benim babam demis , benim kardeşimin eşi olsa bende aramam. Kimse kendini sevmeyeni sevmez.

Neden ayrıldın bilmiyorum ama bu tarz msjlarla onu döndüremezsin onu biliyorum
Daha çok uzaklaşır aşırı duygusal aşırı sitemkar şeyler erkekleri daha çok kaçırır
Ona sensiz de mutluyum yaşıyorum izlenimi vermen gerek.özgüvenli bir şekilde sadece babalar günün kutlu olsun bunu söylemem gerekiyordu bugün deseydin daha etkili olurdu
Bence iletişimi kes
Bi kendi haline bırsk
Sitem etme sakın artık
Suçlama

Siz kızınızın ağzıyla gibi konuştuğunuz için kocanız da kızınız için yorum yapmış, siz kendiniz de kutladığınızı pek belirtmemişsiniz.

Tüm bunların dışında bence hic yazmasanız daha iyiydi, ikili olarak inatlaşıyorsunuz ve kaybeden ikinizde olacak bu gidişle.

Konuşmadan problemler çözülmez, evine dönüp karşılıklı oturup konuşun derim. Liseli iki sevgili değilsiniz ki trip yapıp evi terk edip kendinizi naza çekip inatlaşasınız.

Hamileliğinizin en güzel zamanlarını böyle kötü bir ruh haliyle geçiriyorsunuz gereksiz bir durum. Bayramda aile yarıştırmak çok yanlış, senin ailen benim ailem derken ikinizin kurduğu yuva dağılıyor, biraz mantıklı düşünün.

Adamların geleneksel kahvaltilarina katılmamış ustune ustluk tepki vermis bayramlarını bile kutlamamış, benim babam da benim babam demis , benim kardeşimin eşi olsa bende aramam. Kimse kendini sevmeyeni sevmez.

Büyükler olaya dahil olsa bu durumda daha iyi olur çünkü ortada doğmamış bir çocuk var ve bu inatla konu sahibinin ve eşinin de bir adım atmayacağı ortada. İkisi de şu an gurur yapıyor. Adam karım kendi ayaklarıyla gitti baba evine, ben bayramlaşmaya gittiğim halde o ne ailemin bayramını kutladı ne de benimle geldi diyor, konu sahibesi de bana yalvarmayan beni çağırmayan ve babamın evinden gelip almayan kişiye dönmem diyor. Ben ortada bir aşk bir saygı e önemlisi sevgi göremiyorum. Sevgi olsaydı konu sahibi adama baban yok dedim onu en acıtacak yerden vurdum diye düşünür eşinden en azından bunun için özür dilerdi.

Bence konu sahibi düşünmeden konuşuyor, ozelestiri yapmiyor hiç . Adamda benim için özel şeylere bile saygısı olmayan bir kadının ayağına niye gideyim diyor .
Geçen konuda gördünüz mü bilmiyorum bir çok kadın yok erkeğin evine neden gidiyor yazdı .
Halbuki erkeğin evi ile alakası yok ki , adamlarım böyle bir ritüelleri var ve bir yanları eksik. Insanın en yakını yani , bunu nasıl guc savaşı yapar?
Bence en önce mezarlığa gidilmeli hatta . Benim esim olsa bunu teklif ederdim.
Özel günlerde insan kaybettiklerinin acısını daha derinden hisseder. Konu sahibi bu acıya karşılık benim babam var ona gideceğiz demiş .
Ortada bebek var haklisiniz ama acılarına ve ritüellerine bu kadar saygı duymayan bir kadını neden arasın buyukleri ? Ben açıkçası haklı buluyorum .
Kv ne sucu vardi kadinin bayramini bile kutlamamis.

Ara açık açık konuş karnı burnunda hamilesin. 13 günde geçen sinir geçmiştir hala inat devam ediyo. Eski konunuza baktım gerçekten yersiz yere kavgayı çıkaran sizsiniz. Yok et doğrama yok kahvaltı. Ben bunları size söylerken sizi kötülemek için değil evliliğiniz kurtarmanız için harekete geçin diye yazıyorum. Buradaki bir çok arkadaş gibi. Bu işler şiirli mesajla olacak boyutu geçmiş flört falan değilsiniz bi kendinize gelin. Karşınızdaki sizin kocanız açık konuşun gerekirse yüzyüze konuşmayı teklif edin. Adama gidin yalvarın demiyorum sadece açıkça konuşun. Yoksa ileride bunun pişmanlığını duymanız muhtemel.

Babası olmayan anlamaz ve ya babası olmayan biriyle empati kuramayan biri de anlamaz. Benim kuzenlerimin babaları vefat etti. Düğün dernek ve her bayramda burunlarının direği sızlar. O yüzden ben konu sahibinin eşinin o günleri buruk geçirdiğini tahmin edebiliyorum ama bunu konu sahibine hiç hissettirmedi mi yoksa konu sahibi mi anlamadı bunu söyleyemem.

Karı koca sorun yaşar ama bunu dışarıya yansıtmaması gerekiyordu, aynı eşinin yaptığı gibi o da kayınvalidesi ve anneannesi ile bayramlaşmaya gitmeliydi ama sanırım hamileliğinin arkasında sığınmayı seciyor. Ne yapmalıyım diye soruyor ya aslında hepimiz diyoruz ne yapması gerektiğini. Bir de konu başlığında bir adım attım oluru yok diyor, oluru olmamasının nedeni zaten kendisi. Dilerim bunu idrak edebilir.

Bu arada ben de haksızlıklara gelemeyen biriyim ama eşim bayram sabahında ailesiyle kahvaltı etmemizi istese ben de bunu sorun etmem ve tek kelime etmeden giderim. Evli değilim bu arada.

üzüldüm böyle olmasına su an evinize dönseniz bu mesajlasmadan sonra maalesef eşiniz muhtemelen burnunu sürteyim istediğimi yaptirayim düşüncesinde olabilir. Bayram aksami neden donmediniz ki esinizde gelmisken size?

Çok teşekkür ederim

Olur böyle şeyler yeni evlisiniz henüz evliliğiniz oturmamış. Eşin şu anda “Böyle bi bayram ziyaretinde bile evi terk ederse her sorunda bırakıp gider “ diye düşündüğü için ve bir daha gitmemen için gelip seni almıyor. Sana olan duygularından dolayı değil yani. Hem her şey tek mesajda bitecek kadar basit mi? Trip atmış hemen boşanmayı düşündüğü anlamına gelmez ki bu. Ev kadının sarayıdır. Şiddet aldatma olmadıkça sizin olanı terk etmeyin bence. O zaman eşinize de bu hakkı vermiş olursunuz o da sizi terk edebilir bu çok daha ağır olur. Bence eşyalarınızı alın eve dönün ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir. Lütfen en ufak sorunda ne kendi adınıza nede eşinize evi terk etme edebilme kapısını açmayın bayram ziyareti değil ama bu sorun evliliği bitirir.

göremiyorum. Sevgi olsaydı konu sahibi adama baban yok dedim onu en acıtacak yerden vurdu
Konu sahibi eşinize böyle bir şey söylediyseniz bence siz çok kötü bir insansınız.Hiç öyle cicili bicili mesajlar yazmayın öyleyse içinizde zerre merhamet kalmamış. .Bu naz da değil bariz kötülük.

Ben de yakın zamanda Babamı kaybettim..Eğer eşim elimi tutmasaydı kendime gelemezdim.

Şu saat olmuş bugün daha kimsenin babalar gününü kutlayamadım. .Elim telefona gitmedi..Her yıl sabah erkenden kalkar babamı arardım

Anneannesine kahvaltıya gidecekler diye benim babam var demiş konu sahibi. Yani bu senin yok demek değil mi?

Anneannesine kahvaltıya gidecekler diye benim babam var demiş konu sahibi. Yani bu senin yok demek değil mi?
Sey için demiş benim evimde 2 tane büyük var sende 1 tane hem benim anneannem daha yaşlı demiş bir de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…