- Konu Sahibi askimunteha
-
Ay konu da bağımlılık yaptı bendeKonu sahibi kendi ailesine bayram kahvaltısında gitti ya tek başına mutlu mesut pur neşe kahvaltı yapabildiler mi peki
Üstüne niye gidelim ? Önceki konuda yazdıklarını yazıyorum. Açıp okuyabilirsiniz.Konu sahibinin hataları olmuş ancak cok üstüne gidiyorsunuz sanki su anda üzgün yeterince bence.
Mesaji evet nisbeten duygusal temalı olmuşta hemen öyle insanın eşinden soğuyacağı tarzda da değil.
Ahlaksız mı?? Hangi durum size adamın ahlaksız olduğunu söyletecek ve babalığını sorgulayacak duruma getirdi merak ettim doğrusu.Sizin konu bayram kahvaltısıydı değil mi kardeşim çok üzüldüm sana bu ahlaksız herifi baba yapmak da senin kaderinmiş. Bu kadar basit bir konu bile bu noktaya geldiyse vay ona vay onun eşliğine vay babalığına.... allah sabır versin
Al benden de o kadar on beş gün sonra sınavım var deli gibi ders çalışmam lazım ama girip girip bakıyorum konuya sebebim olacakAy konu da bağımlılık yaptı bendeban almam umarım yapmış olabilirler çünkü o zaman daha ayrılık belli değildi
Ben de bi taraftan seçim özel yayınını izliyorum bi taraftan da buraya bakıyorumAl benden de o kadar on beş gün sonra sınavım var deli gibi ders çalışmam lazım ama girip girip bakıyorum konuya sebebim olacak
Ben çok yaşlanmışım içim geçmiş benim bu konuda bunu daha iyi anladimBen de bi taraftan seçim özel yayınını izliyorum bi taraftan da buraya bakıyorum
Genel olarak konudaki mesajlara soyledim attigi mesajtan cok vurulmuş. Tamam uygun değil diyelim de itici, ay eşimden soğurdum tarzi mesajlar yazmaya gerek yoktu. Yeterince üzgündür şu anda daha ılımlı eleştirmemiz gerekiyor amacimiz yardim etmekseÜstüne niye gidelim ? Önceki konuda yazdıklarını yazıyorum. Açıp okuyabilirsiniz.
Hamile bir kadının üstüne gitmem lakin keşke oda eşi ile empati yapsa biraz.
Ahlaksız mı?? Hangi durum size adamın ahlaksız olduğunu söyletecek ve babalığını sorgulayacak duruma getirdi merak ettim doğrusu.
Konularda var mı öyle bir detay? Göremedim benKonu sahibi esinden siddet mi gormustun, oyle okudum?? Eger oyleyse keske msj atmasaydin..
Sey için demiş benim evimde 2 tane büyük var sende 1 tanehem benim anneannem daha yaşlı demiş bir de
Hangi konuda? Bulunduğumuz konuda mı yoksa seçim mi?Ben çok yaşlanmışım içim geçmiş benim bu konuda bunu daha iyi anladim
Konularda var mı öyle bir detay? Göremedim ben
Tam okumadınız galiba konu sahibi reddetmiş eşi de tamam herkes kendi ailesine gitsin demiş, namazdan gelip bi kere daha ısrar etseymiş gidecekmiş miş. Evden kovmamış konu sahibi niye gitmiş ki sonra da gelsin alsın diye bekliyor?Bayramlarda bizim kahvaltımız vardi adet bu hep gidilir diye diretmesi sinirle evden çıkıp gidip eşini kahvaltı için almaya gelmemesi ki bu kadın 8 aylık hamile, ahlaksızlığın daniskası bence. Sanki kız ağaç kovuğundan çıkmış. 13 gün geçmiş kadını merak etmiyor bari sorsun bebek iyi mi bu da babalığını sorgulatmaya yeter.
Hangi konuda? Bulunduğumuz konuda mı yoksa seçim mi?
Hakkını teslim edelim bence kahvaltı icin gelip almamasi normal çünkü herkes kendi ailesine gitsin diye konuşmuşlar. Konu sahibi de kabul etmiş. Adamın da gururu vardır gelmezdi orda ama akşam gelmesi aslinda bir adım. Konu sahibinin haksız olduğu tek nokta orda eşiyle gitmemesi bence. Ben olsam eşim ailemin bayramını kutlamak icin bir adım atio gelmiş olsa çıkarken, bende hazirlaniyorum bekler misin derdim ve çıktığımızda da kendi ailesine gitmeyi teklif ederdim. Bayramlarını kutlayamadim bende gideyim diyerekBayramlarda bizim kahvaltımız vardi adet bu hep gidilir diye diretmesi sinirle evden çıkıp gidip eşini kahvaltı için almaya gelmemesi ki bu kadın 8 aylık hamile, ahlaksızlığın daniskası bence. Sanki kız ağaç kovuğundan çıkmış. 13 gün geçmiş kadını merak etmiyor bari sorsun bebek iyi mi bu da babalığını sorgulatmaya yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?