- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.120
- 748
- Konu Sahibi askimunteha
-
şu kısım cidden itici ve gereksiz olmuş. Neyse
En azından içinizde acaba kalmamış oldu. Hayırlısı olsun artık
Bu tohum muhabbetinden irite olan bi ben miyim diyordum, “senin de yumurtanı kullandık canım” diyecekmiş gibi geldi.
Bak bi özel gün daha ayrı geçiyor değer mi yahu diye bi mesaj atardım ben. Geçende eşim bişeye kızmıştı baktım hiçbir şey olmamış gibi davranıyor,hayırdır dedim “Hiç tavır yapamıycam,enerjimi ona harcayamam bi ara takarım bu mevzuya “ dedi,çok komik geldi ama haklı bu kadar zaman ayrı kalmak çok yorucu değil mi,13 gün geçmiş ben çatlardım valla.
Bende geliyorum diyeydin ya..neyi bekliyordun ki.. evde kimsede kalmamış zaten...Fakat almaya gelmedi ki. Geldi bulamadı ve ben gidiyorum dedi.
Bu tohum muhabbetinden irite olan bi ben miyim diyordum, “senin de yumurtanı kullandık canım” diyecekmiş gibi geldi.
Bak bi özel gün daha ayrı geçiyor değer mi yahu diye bi mesaj atardım ben. Geçende eşim bişeye kızmıştı baktım hiçbir şey olmamış gibi davranıyor,hayırdır dedim “Hiç tavır yapamıycam,enerjimi ona harcayamam bi ara takarım bu mevzuya “ dedi,çok komik geldi ama haklı bu kadar zaman ayrı kalmak çok yorucu değil mi,13 gün geçmiş ben çatlardım valla.
İşte burda bencillik ve merhametsizlik hat safhada. .Kendi ailesi aile de eşinin ki neden değil, neden değer verilmiyor. .Kocası ağaç kavuğundan mi çıkmış. .Anneannesine kahvaltıya gidecekler diye benim babam var demiş konu sahibi. Yani bu senin yok demek değil mi?
O tohum kelimesini okuyunca ben de beynimden vurulmuşa döndüm.
Bu konuda yazmis sanirimPamukannesi83
Dert babasiyiz ne de olsa, olur oyleBen konuları karıştırmışım. Benim dediğim evi terk eden başka bir konu sahibi
Ay yemin ediyorum aynı ben ya
Böyle erkekler de varmış bilmek rahatlattı : D
İnanın aynı şeyi ben soracaktım ama başka şeylere takılınca unuttum.Benim kv oğlumu severken “Tohumu benim oğlumdan “ der,aşık olduğum adamdan soğutacak beni,öyle bi tiksinme geliyor,ıyykk. Hayır konusahibi bu kadar ataerkil tipi bi örnek verip bayramda önce erkek ailesine gitmeye nasıl bu kadar karşı çıkıyor anlamıyorum. Böylesi bi tutarsızlık düşman başına.
Benim kv oğlumu severken “Tohumu benim oğlumdan “ der,aşık olduğum adamdan soğutacak beni,öyle bi tiksinme geliyor,ıyykk. Hayır konusahibi bu kadar ataerkil tipi bi örnek verip bayramda önce erkek ailesine gitmeye nasıl bu kadar karşı çıkıyor anlamıyorum. Böylesi bi tutarsızlık düşman başına.
İnanın aynı şeyi ben soracaktım ama başka şeylere takılınca unuttum.
Aynı tutarsızlık konusahibinin eşinde de var aslında madem önce erkek ailesine gidilecek neden anneannesine gidiyorlar ritüel olarak,annesinin ailesine gidiyor yani. Eşi babaanneme gidiyoruz dese anlayacam ezelden erkek tarafına gidiliyor diye. Aslında bu çift muhtemelen sadece inatlaşıyor ortada başka bi cacık yok.
Maalesef ben de aynı fikirdeyim. Eşiniz orta bir yol bulmaya yanaşmıyor. Ben ne dersem o mantığında ve sizin düşüncelerinizin, duygularınızın onun nezdinde bir kıymeti yok. Böyle direkt söylüyorum, lütfen kusura bakmayın. Amacım sizi incitmek değil. Ancak olayı doğru okumak lazım. Eşinizin size olan sevgisini de sorguladım ben. Her evliliğin içinde iniş çıkışlı zamanlar olur. Ancak sorunlar tamir edilip yola devam edilir. Tamiri imkansız bir sorun değildi bence sizinki de.Eski konunu da okudum. Oturmamis bir evlilik var ve de hamilesin. Bayramda ilk kime gidilir muhabbetiyle baslamis.... aslinda kime gidildiginin onemi de yok. Esin bu isi iktidar kavgasina cevirmis. Bayramdan beridir de gel dedigi yok. Ne diyecegimi bilemedim. Bu evlilik yurur mu dersen ben pek sanmiyorum. Cunku siz yok hukmundesiniz gibi. Pıstırılmış ve hep susup hizmet ederseniz amenna, yani onun istedigi o sanirim.
Karsi taraf yani ailesi de aramaz beklemeyin, bu tip durumlarda aramazlar. Gittigi gibi gelsin derler. Uzuldum.
Aynı fikirdeyimNormal zamanda evet o anlama gelebilirdi ama siz ayrısınız. Güzel kelimelerin bile battığı bir dönemde böyle mesaj olmamış.
Zaten mesajı da haketmiyormuş ya neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?